natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ok, ti bom navedel nekaj imen, ki se jim je to že zgodilo, ok? Samo na OS!In pa......nisem nagnjen k pretiravanjem in tudi to vem, da še tako dober program ima hrošče(napake)! Pa čeprav je LF! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 meni pa fulkrat tole pise: Napaka pri oblikovanju objave: število odprtih in zaprtih ukazov se ne ujema. in potem ne morem komentarja postnit.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Thanx Tinka za tole, pojma nimam kaj bi bilo, fajn ko si tocno tako napisala kot pise. natrix, hvala, saj sem ti pa ze odgovorila. Bomo seveda preverili, pa ce bo kaj v nasi moci, al pa da javimo avtorjem, morda se to vecim dogaja in ne samo na nasem forumu... Hocem pa vseen rect, da je jasno najveckrat napaka tega ki posilja - da se ne bi folk zdaj ustrasil, da kar drugi dobivajo, da se to kar redno dogaja...Morda je kaksen zamik pri vrstici al cist kaj tacga ki se bo takoj videlo, aha... da ga prestavi zato v naslednjo vrstico, kaj tacga bi si kvecjem lohk predstavljala (seveda pa jaz sam bluzim). Tinka, saj res, hvala tud za prejsnji komentar. Ja, tako je s tem... saj je prav da si vprasala, ker marsikdo ne ve tega oz. si vseh teh stvari sploh ne rpedstavlja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 da se pojasnim detajlno: ko nekaj citiram, spodaj napisem, in potem, ko hocem objavit komentar, dobim ta napis zgoraj. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Natrixred, saj ti je lepo Selene razložila, pa je sploh ne poslušaš.. Točno to se je meni dogajalo...zato, ker sem izbirala iz menija shranjenih oseb...potem, na koncu pa z drsnikom na miški odrolaš OS...in s tem spremeniš naslovnika... Ful x se mi je to zgodilo...potem pa sem sama raziskovala, kaj se je zgodilo...in sem prepričana, da je tako... preden klikneš odpošlji...preveri naslovnika...ker se z drsnikom spreminja naslovnik po vrstnem redu...ne pa tekst... in če se je dogajalo to tudi drugim, so delali isto napako...tule ti nobeno znanje računalništva ne pomaga... saj, ravno v tem je point, ko pa ime sam izpišeš...pa se z drsnikom nima kam odrolat...ZATO...se potem več nobenemu ne dogaja tole... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Astra, včasih sem nevidna tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Natrixred, saj ti je lepo Selene razložila, pa je sploh ne poslušaš.. Točno to se je meni dogajalo...zato, ker sem izbirala iz menija shranjenih oseb...potem, na koncu pa z drsnikom na miški odrolaš OS...in s tem spremeniš naslovnika... Ful x se mi je to zgodilo...potem pa sem sama raziskovala, kaj se je zgodilo...in sem prepričana, da je tako... preden klikneš odpošlji...preveri naslovnika...ker se z drsnikom spreminja naslovnik po vrstnem redu...ne pa tekst... in če se je dogajalo to tudi drugim, so delali isto napako...tule ti nobeno znanje računalništva ne pomaga... saj, ravno v tem je point, ko pa ime sam izpišeš...pa se z drsnikom nima kam odrolat...ZATO...se potem več nobenemu ne dogaja tole... AstraAstra, res ti hvala, he,he,....Ampak kakor sem že omenil, poleg tega, da nisem začetnik, sem tudi zelo precizen (kar moraš biti, če pišeš program), ker že najmanjša napakica, napr. pika ali vejica, lahko povzroči napačno delovanje programa, ali pa celo dela, vendar povsem narobe! VEM, KAJ SEM ODTIPKAL IN NISEM KOT SLEPA KURA SAMO KLJUNIL ENTER!Pa brez zamere srček,ker si mi res všeč (intelektualno ) in te nikakor ne obsojam, ali podcenjujem tvojega posta, namenjenega meni! L.P. Natrix Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 aha to!!! stekam zdaj, ja, to!!kot pri Izracunu osebnega horoskopa, ker prehitro odrolas dol, brez da bi 'potrdil' (pritisnil nekje z misko), ce ne pa kar ralje rola.Seveda, bingo, to je! Saj vam pravim, to se ne sme dogajat, meni se se ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 sam intelektualno? daj, preveri natrixred, ne gre za odtipkano, gre za spomin...ki ga rolaš z drsnikom.. mej se...in pazi kaj pišeš v Os-ih...pa ne bo zadrege... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Marsa, vidiš, to je blonda pa PC...ki nima pojma, pa potem raziskuje, kaj je naredila narobe... Jaz nikoli nisem sigurna v svoje znanje okol tega, pa vedno iščem tisoč možnosti, kaj sem JAZ naredila narobe... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 natrix, sploh nihče ne dvomi v tvoje znanje in sposobnosi in zelo simpatičen fant si, kto po postih kot tudi sicer ampak za to kar govorim jaz in Astra, ni treba biti površen... če si odtipkal, potem ni to, kar govoriva, če pa si izbral prejemnika iz stikov, pa je možnost, ne glede na to, da verjamem, da več časa preživiš za računalnikom kot jaz....hehe sem eni dečvi že enkrat povedala, da sem v eni zadevi zaradi službe laični stručko in verjemi, da včasih pišem takšne kozle v os, da res preverim, če je drsnik izbral koga drugega se mi je že pripetilo... saj res zgodilo se je tudi da je Selena dobila pošto namesto mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 hehe, Astra, sem spet dokazala, da si zaslužim mesto v klubu, tudi jaz vedno pogledam kaj sem JAZ zaštirkala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 He,he,....saj vem in razumem, kaj sta mislili! Samo, problem je v tem, da preden sem kliknil "Pošlji", sem videl, da je ime prejemnika pravo! Ahh, obe stami zelo simpatični in nič nebi imel proti prijateljski kavici in klepetu! Jaz častim, sam povejta kdaj in kje!? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Hm...lepo, samo nič nisi vprašal, če ne bi midve imeli kaj proti.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm...lepo, samo nič nisi vprašal, če ne bi midve imeli kaj proti.. Astra Se razume! Nikakor nikoli nisem nikogar silil, pa tudi vaju dveh ne! Saj menda nisem dal takega vtisa? Sploh pa, sem iskreno mislil kavico in klepet in nič drugega (zahrbtnega)! Sploh pa, bi bile dve! Enga tipčka bi pa ja obvladale, a ne? Sploh, ker sem dobra duša... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Joj, Marsa, nikar ne zamer.....sicer pa obljubim, da vse tole spada v Tehnično vprašanje, ker bi bila kavica v Cyber Cafeju, he,he,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Jaz bi vprašal uredništvo zakaj imam pod komentarji čez celo stran po celem forumu napisane cele spiske pod Posts in this topic, ako zaprem to, ali v čem je fora???? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Boris, ne stekam vprasanja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Sory, vidim te na osnovni strani foruma, ko pa hočem pogledati v temo pa vidim samo tele spiske in nič več tvojega komentrarja, ki ga vidim šele ko te hočem komentirati!!!!!!! Lahko ti skopiram en spisek sem, da vidiš!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Aha... hm, probaj mal restartat racunalnik, lohk je cist kaj desetega (retro merkur).Jaz sem vceraj dobila Mitjin reply (ko sem poslala kak teden nazaj), datiran z datumom 4.12.05 Bom rekla Mitji, naj pogleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Meni še vedno ne dela Lunin forum, ker med objavo članov in komentarjem, dobivam teke spisek,čisto po vseh temah kamorkoli grem po forumu x!x Posts in this topic anaconda Tehnično vprašanje 20. Jun 2003 ob 17:16 Marsa Hoj, Anaconda - pametna, da vprasas in tudi, da v... 20. Jun 2003 ob 17:23 anaconda hvala 20. Jun 2003 ob 17:43 aakhut ej MARSA a jst dobim kako speshl nagra... 17. Jul 2003 ob 22:30 aliana x:Dx ti itak tlele vse rekorde podira... 17. Jul 2003 ob 22:33 aakhut bom morou she sebe podret (sp... 17. Jul 2003 ob 22:42 Marsa V bistvu ja, Aakhut - a nisi opazil, da imas vec ... 18. Jul 2003 ob 08:23 aakhut hehe kaka frikica tale marsa ... 18. Jul 2003 ob 08:55 sanjalica Eno...mini "tehnično" vprašanje. Ko smo... 31. Aug 2003 ob 17:43 aakhut hehe... lahko kar zachnesh x:o... 31. Aug 2003 ob 18:08 sanjalica to je to, kar sem govorila... Zame je bil Aakhut... 31. Aug 2003 ob .................. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ....in tale spisek je desetkrat daljši, ki sem ga skopiral sem, hm...zanimivo, pa nisem čisto nič prenastavljal x!x Marsa, kje se izklopi tale "Posts in this topic"!!!!!!!!...tu je po mojem fora :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Boris, ne vem... ne morem, nimam, ne da se mi, ne mroem no... ne vem, pojma nimam...mitja prihaja zvecer cist zgazen dam... ne mroim ga se s forumom, ker je itak besen, ker delam do treh vsdak dan, po 16 ur sem za racunalnikom...Pravi da bi najraje skinil forum...tako da, pojma nimam in ne mroem se na nikogar obrnit ta hip, sory, zal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 OK, hvala Marsa za razumevanje!!!!! Bom počakal, mogoče mine ko bo konec retro Merkurja, včeraj se mi je začelo pojavljati tole, pa sem piškotke zbrisal, nič boljše, ne vem, kje bi še lahko poskusil, no saj bom še, če ne bo boljše bom pa malo pavziral, ker je res smotano, da moram za vsako branje ali kometiranje pritiskati "komentiraj", da vidim kaj je kdo sploh napisal pred menoj, ker so tile dolgi spiski namesto komentarjev na ekranu , lep pozdrav, Borism Pomiri Mitjo, naj ne misli, da bi vse skupaj skinil, saj se bo umirilo in steklo kot je treba x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ma saj sory za moj nepotrpezljiv odgovor, sam res pojma nimam, hvala za razumevanje. ja, merkur, saj ti rpavim, da jaz dobivam posto z datumom 4.12.2005! Ki sem jo JAZ poslala - mitji. Torej je nimam kaj jaz dobivat... kao reply, pa sploh ni nic napisal... pa stekaj pol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.