Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ... Borisu sem predlagala, naj brise kukije in vse, da pa naj morda osvezi oz. instalira novejso verzijo browserja ipd. ker pa sem nekje neumestno se pohecala, je morda prav, da podam *razlagico*, glede na to, da nekateri ne stekate, ste pa mroda videli ta post (ko sem se jaz pohecala, da sem zbenala Borisa, ker je zhalil); preprosto se mi je zdelo oz. sem mislila, da je tako jasno, da se hecam, ker je nemogoce, da bi bil tak, da nisem videla problema v tem. Pa kar tule to razjasnim...Upam, da ne bo koga zmotilo, ker je to vsebina OS-a, a preprosto se mi ne da se 1x pisat, ce sem ze - in saj je MOJ OS - in o nikomer ni govora... (spodaj). ***... v LAJFU mensezdi se nisem napisala OS-a nekomu, da pogresam koga - nenazadnje ker tko pac furam... saj tolk me pa ze poznas.ne bi pa hotla da bi bil nesporazum; ker sem bila grda - moja je zadnja bila (dobesedno): ker je Boris zhalil in vse... In ko sem pol razmisljala... sem pomislila, pishuka, vsak ne steka tega mojega smisla za humor... saj je res kao jasno, itak, a morda pa kdo pomisli, ki nic ne steka... Tako da bom se v tehnicnega nekaj napisala...jaz se nic ne opravicujem tud zato, ker mi ni nic zal (ne ker je moje pocetje brez napak, pac pa ce sem nekaj naredila, je to privedlo do tega, pa tedaj sem pac s svojim dotedanjim znanjem ravnala pac tako, in stala za tem)... v res pomembnih zadevah itd.A tole pa je bil JOKE. JasnoTale moj... humor... ce ga v zivo dozivis, ITAK JASNO VES.Sam tkole... pa verjamem da ne mores bit cist ziher.Skratka, sory za mojo neumestno shalo tam nekje, v dnevniku al kje. . Tko. saj ce ne stekate, pa ni tolk vazno - glavno da Boris steka in tisti, ki je videl in nis tekal tedaj. (*sco smisel za humor)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Pozdravljena Marsa in ostali! Moram prekiniti odvajanje od neta , da pojasnim tole stvar, ki jo Marsa omenja, jaz se imel res dva do tri dni težave s forumom, ker se mi je nekaj zapisalo v moj sistem PC-ja, pa sem lahko vas le nemočno opazoval, še brati se ni dalo. Sedaj sem rešil težavo in se ogalsil, da ne boste mogoče nekateri v skrbeh, da se skrivam ali da sem se poslovil. Marsa, tisti kratek šaljiv komentar sem opazil v dnevniku, ampak nisem niti enkrat pomislil, da si tako mislila, mogoče je bolje ja, da napiševa zaradi drugih, da ne bodo imeli grešnih misli. Vse je v najlepšem redu, jaz sem si privoščil malo dopusta in odvajanja, pogrešan sem pa bil itak samo iz strani Marse . Želim vam lep pozdrav in lep vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Boris, , fajn ko si se tud ti javil se sem (ce sem ze sama napisala tud sem). se dobro... (da si resil in vse). Pac pa tole - prepricana sem da si pogresan se od koga, pa si morda celo ne 'upajo' napisat tam v pogresane; prvic ker je bila taka rec okol tega, vsega, in drugic ker sem jaz pac kao tok zoprna tu pri teh zadevah. Sam kjer mam kaj za povedat in se mi zdi da je tudi za javno, pac povem - in tu sem. Sory, ker sem te s tem na nek nacin celo obremenila in pravzaprav v nekem smislu celo 'prisilila', da si se odzval - in eto, vidis, to pa je med drugim en od catchev, zakaj ne maram pogresanja, govorjenja o tem in vsega tega balasta v zvezi s tem. Skratka - dbest da si zrihtal, kul ko se nisi kar sniki odrolal in kar privosci si svoj cajt, potem pa te (prav kmalu) spet pricakujem. FB! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 No saj razumeš, hvala , ni bilo nobene prisile za odziv. Vedno rad pojasnim in razjasnim stvari, če bom kdo imel te težave s temi spiski, ki ne vem od kod so priromali gor, naj se javi pa bomo poslušali skupno rešiti, tele piškotke spodaj je pa itak priporočljivo redno čistiti, meni ni to več pomagalo, ker sem moral globje počistiti, v glavnem da je sedaj OK. Vi pa kar pridno pišite v teme, da bom imel kaj komentirati , lep pozdrav vsem skupaj, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 prima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj, Marsa, nikar ne zamer.....sicer pa obljubim, da vse tole spada v Tehnično vprašanje, ker bi bila kavica v Cyber Cafeju, he,he,... Natrix saj res, ko smo ravno v tehnicnem in pri razciscevanjih (ne custvenih), sam note: menim da je res ono, kar smo rekle selene, astra in ich; da namrec iz seznama, ck, miska, prehitra odrolada dol in dobimo nehotenega prejemnika; namrec zadnjic dobim en os, ki me je psravil mal v zadrego, in sem bila jasno takoj ziher, da ni meni namenjen, sem pa za stos nazaj vprasala (ko se mi je oni v zadregi opravicil), ce sem jaz v seznamu tik za ali pa tik pred onim, ki mu je hotel poslati OS... in potem mi je nekoliko presenecen potrdil. Tako da si upam TRDIT, da je jasno to (kar na prejsnji strani pravita astra in selene - prehiter premik miske, predno obstoji na izbranem, primerno je klikniti potem (*'potrditi'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 sej mozhn, de je zhe kje blo govora o temse mi ne ljub brskat....bom raj tezhiu zakwa se v enih forumih ne da objaut fotke? 666 zlomkou....se zhe vnaprej najponizhneje in z globoko hvalezhnostjo zahvaljuje sposhtovanemu ino cenjenemu urednishtvu za vlozhen trud v odgovor.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Ker ni v vseh forumih te moznosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ker ni v vseh forumih te moznosti. Ooooo....gospodarica.......najponizhnejshi hvala 666 zlomkou.....suzhnjev gospodarice marse in odvisnikou LNFja.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 ne nic takega, tega nismo nic spreminjali, pojma nimam, zakaj se ti to dogaja... ali imas morda ze izpolnjen bonus fotk al kaj tacga?Ziher mora bit kaj takega, ker kot pravim nastavitve forumov nisva nic spreminjala, ni pa to pri temah, razen ce ne bi izrecno sproti oznacevala, cesar pa nisem...Bo pol se Mitja se mogoce oglasil oz. kaj vec vedel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 , a mas drug browser al kaj tacga... kok je tezko pa hkrati zagonetno (namenoma uporabim ta izraz, ker mi skrivnostno v tejle povezavi ne potegne, drugega izraza slovenskega se pa ne spomnim ta hip) postekat kaj tacga, ker moras 'znat' na vse pomislit... ... nekaj doda intuicija, ni pa dovolj, je lohk kar eno brcanje v temo... dost point so tako tu izkusnje...In zato - najveckrat se kaj narobe dela oz. je kaksna taka fora - v enih forumih ni mozno, morda pa so nekaksne defolt nastavitve foruma mal drugacne kjot pri prejsnjem, pa nisva porajtala al kaj tacga... bom sla pogledat... za kateri forum ze gre? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Marsa tudi pri meni ni okenčka za slike(samo v tej temi) V forumu Kaj si mislimo o......(Pojem lepe ženske) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Potem pa je najbrz to, da je ta tema slucajno v forumu, kjer ni nastavljeno dodajanje fotk, nima bit kaj drugega...Aja, a prej je bila ta moznost, ker v Kaj si mislimo forumu mislim da se nikol ni dal postat fotk?Skratka, to je ocitno to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Mislm da forumska ura prehiteva - za eno uro. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Sory, nisem videla prej...To si sam nastimas sicer, mislim pa da tole so zrihtali - nekaj se je pobrkalo en dan zadnjic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ja sej zdej je že uredu, sam glih neki sm pisala in pol gledam, pa gledam, pa rečem, pa sej ne more bit še tok ura?!?! No, tnx! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ola, se že vnaprej opravičujem, če je že kdo pred menoj postavil to vprašanje in če mu je bilo tudi odgovorjeno, ker enostavno, mislim, da mora tudi uredništvo temu pritrditi , človek ne more vsega tega prebrati in prebaviti, ker potem bi bilo njegovo življenje samo še virtualno. Takole. Zadnjič odkrijem eno fajn temo (Vilinski simboli). Full me prične zanimati in se je lotim prebirati od začetka (btw še isti dan zdrvim v knjigarno in kupim kolegici tole zadevco od Marjetke, ker se mi zdi, da ona v svoji trenutni življenjski drami to res rabi). Samo, ajoj, tema ima 64 strani (mensezdi). Takega zalogaja pač ni mogoče brati, ko si v službi oziroma, ko si priklopljen na kakšno počasno miganje interneta. In se odločim raziskati možnosti, da si temo shranim na disk. In najdem seveda, samo pri tem naletim na težavico... tema se mi nikakor, na noben možen način, ki sem ga odkrila, noče shraniti/odpreti tako, da je na njej vseh 64 strani. Shrani/odpre se mi "samo" do 10. mar 04. Naprej pa nikakor. NA POMOČ! Želim, hočem, rabim, potrebujem, vse strani!!! Kakšen predlog? PLIS! Se vnaprej zahvaljujem! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Recimo, da nekdo napiše daljši post. Ti pa ga hočeš komentirati step by step - npr. vsak stavek posebaj: objaviš citiran stavek in ga komentiraš, nato naslednjega in ga komentiraš itd. Kako ju barvno ločiš? Kje sploh spreminjaš barvo pisanja (kot npr. ravno pred mano Danda Luna? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ola, se že vnaprej opravičujem, če je že kdo pred menoj postavil to vprašanje in če mu je bilo tudi odgovorjeno, ker enostavno, mislim, da mora tudi uredništvo temu pritrditi , človek ne more vsega tega prebrati in prebaviti, ker potem bi bilo njegovo življenje samo še virtualno. Takole. Zadnjič odkrijem eno fajn temo (Vilinski simboli). Full me prične zanimati in se je lotim prebirati od začetka (btw še isti dan zdrvim v knjigarno in kupim kolegici tole zadevco od Marjetke, ker se mi zdi, da ona v svoji trenutni življenjski drami to res rabi). Samo, ajoj, tema ima 64 strani (mensezdi). Takega zalogaja pač ni mogoče brati, ko si v službi oziroma, ko si priklopljen na kakšno počasno miganje interneta. In se odločim raziskati možnosti, da si temo shranim na disk. In najdem seveda, samo pri tem naletim na težavico... tema se mi nikakor, na noben možen način, ki sem ga odkrila, noče shraniti/odpreti tako, da je na njej vseh 64 strani. Shrani/odpre se mi "samo" do 10. mar 04. Naprej pa nikakor. NA POMOČ! Želim, hočem, rabim, potrebujem, vse strani!!! Kakšen predlog? PLIS! Se vnaprej zahvaljujem! Danda, sem danes obvestila Mitjo o tem, bo pogledal in videl, kaj se da. <{POST_SNAPBACK}>Recimo, da nekdo napiše daljši post. Ti pa ga hočeš komentirati step by step - npr. vsak stavek posebaj: objaviš citiran stavek in ga komentiraš, nato naslednjega in ga komentiraš itd. Kako ju barvno ločiš? Kje sploh spreminjaš barvo pisanja (kot npr. ravno pred mano Danda Luna?Preprosto - med oglata oklepaja das ukaz color=red (ali pac izberes drugo barvo)Potem moras ukaz tudi zakljucit in das med oglata oklepaja /color (samo tako, nic red). Oglata oklepaja sta na tipkah f in g [] (+ alt) *ce ti pokazem na primeru in preprosto naredim tako, se samo obarva, ti pa se vedno ne ves, kako je to nastalo. A stekas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Ne vem če. Bom zdele probu sfrizirat en post, pa bomo vidl če štekam. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Nos, pejt v temo test, tam ne samo da lohk mutis po mili volji, ker je prav za to tema, se lohk mal igras in probavas, je mroda se kdo kaj razlozil boljse kot Ich. http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4480 - tule pa je tema Test. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Hm. Kwa pa če oglata oklepaja nista na tipkah f in g (+ alt). Ne pridm niti do oglatih oklepajev. Smrc ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Nosko, za oglate oklepaje moraš uporabiti tipko Alt Gr (na desni strani preslednice).Še bolj enostavno pa je, če označiš tekst, ki ga želiš obarvati in klikneš v okvir desno zgoraj nad okencem za komentiranje (v okvirju piše Barva) ter izbereš barvo - ukazi se sami postavijo na začetek in konec označenega teksta.Upam, da je tole dovolj razumljivo. Vseeno pa predlagam, da tole barvanje poskusiš v temi Test, katere link ti je podala Marsa. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Ene parkrat sem napravil že tole: M A V R I Č N A S O B O T A Par minut, pa je narejeno. (Malo me moti samo to, da če to skopiraš iz nekega prejšnjega posta, oblika ne ostane, temveč jo je treba seštukati na novo. Ampak ni blema. (Če v to vložiš majčkeno več NRG, je bolj sladko.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Osebna sporocila.Dobis novega, ga beres. zgoraj desno je gumb "izbrisi".No, mi je roka trznila (abstinencna kriza, kaj pa jaz vem) tja, pa ga ni bilo vec.Ni vprasalo, ce sem preprican, ni "Recycle bin-a" nic...en (nenameren, nepravilen) klik, pa no way back. Bi se dalo to urediti (mogoce ze obstaja nastavitev, pa jaz ne vem) ? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.