Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Hmm, bom vprasala mitjo.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 vsakič, ko se prijavim kot skriti član, imam težave z objavami komentarjev in pošiljanjev os. napišem komentar in ga hočem objavit, pa me skensla in opozori, da nisem prijavljena, čeprav sem se prijavila ( vs lužbi mi res bolj odgovarja biti skriti član). nakar ponovim postopek in prijava uspe al pa ne - kar se spet pokaže šele pri poskusu komentiranja. enako je z os-i. a je fora tle samo v finkciji skriti član? ker če se namreč logiram tako, da je moj nick viden, se to ne dogaja. lp, amis Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 ne ni nekaj časa sem imela isti problem danes, pa sem preizkusila obe možnosti... sedaj je ok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 selene, hvala....sam men se to že par dni dogaja, le da je danes še slabše kot običajno... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Ker imamo ocitno vsi tezave s tem, osvezujem tole temo in sporocam, da so - VEC KOT OCITNO - tezave na serverju... Da mi ne bo treba imet polnega OS Inboxa takihle sporocil: Kaj je s tem forumom...Ko si ravno lahko odtrgam par minut, ugotovim, da sploh ne moram napisati posta..Ali sem mogoče izbrisan ...ni ikon, smeškotav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 ok...sam da vemo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 aha...sem že mislila,da imam samo jaz problem. Torej bo tole kmalu odpravljeno.Skoraj prepričana sem v to. Do takrat pa lep pozdrav in srečno ! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Živjo, ne vem kako je pri drugih ampak pri meni je še vse nespremenjeno.Samo začetek posta je izpisan in ime tistega,ki je repliciral.Se pravi,da moram klikniti na vsakega posebej,da dobim okno,kjer je izpisan celoten post. Nalaga izredno počasi. Mi lahko nekdo sporoči kaj je s tem. Je tehnična okvara ali samo' okvara'na mojem PC (v zadnje ne verjamem) Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ne vem, Cveka, tezko recem, ker jaz sem imela vceraj ful tezav, danes pa jih nimam (se mi pa vseen zdi, da je mal pocasneje vse skupaj).Nocem bit nesramna, a zadnjic si tud rekla, da ne mroe bit na tvojem pc-ju. saj po mojem so se vedno tezave, odvisno tudi, odkod dostopas? ce prek kaksnih firm in tega, mozno da je vse zabasano al kaj takega... ker je meni kmalu vse ok delalo, sem sklenila, da ni vec motenj, tako tudi mitje nisem gnjavila s tem (ker je bil itak doma samo pol ure)... Bom se njega napotila semle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 se je že uredilo. Imel krempeljčke vmes lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 aha, fino, hvala Cveka, da si javila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Fino Rezalka, eto to je to - lo-fi, to vas je zafrkavalo!! THANX!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danda, sem danes obvestila Mitjo o tem, bo pogledal in videl, kaj se da. In kaj pravi - Mitja? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Oj!Jaz mam pa tudi eno vprašanje. Jaz bi si full rad v podpisu eno slikco prlepu samo ko si jo mi je ne prikaže, nardi se sam eno okence s križcem pa piše not use posted image. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Mene pa to zanima: zakaj sem vedno, ko se prijavim, na seznamu označena kot prva? * Tudi potem, ko se za mano prijavljajo drugi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa to zanima: zakaj sem vedno, ko se prijavim, na seznamu označena kot prva?Zato ker si to ti.ne bos verjela, pri meni sem jaz prva. Thanx Rezalka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 A ja........ A ti Marsa si pa pri saebi prva, pa režika je pri sebi prva, pa.... A sem zdaj prav razumela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 men se še zmer dogaja, da se prijavim kot anonimni član, pol pa nekaj napišem, pa mi noče poslati naprej, ker kao nisem prijavljena. če pa se prijavim tako, da je moje ime vidno, se mi to ne dogaja. še vedno ne vem, zakaj je tako? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 a ti nisem ze odgovorila na tole, Amis?To si nastavis nekje na osebnih nastavitvah - na osebni strani...Moras si mal pogledat moznosti, pa chekirat, nekje imas oznaceno to oz. je ta moznost - ali zelis da se prikazujes kot skriti clan?Ves kaj - odjavi se dol s foruma, pa se prijavi nazaj. Morda je ob vpisu tale moznost, ne vem vsega iz glave, je pa cist kul, da sami tole najdete, tudi da se mal naucite gledat, najti in da vidite, da so zelo simple navodila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 to vse štekam, marsa. sem se že naučila . hec je v tem, da se znam prijavit (navadno in kot skriti član). pravim samo, da se mi obvezno zgodi, da kadar se prijavim kot skriti član in potem recimo komu napišem os in gahočem poslat, mi takrat javi, da kao nisem prijavljena in pol mi jasno skensla cel tekst in je treba še enkrat pisat. upam, da sem razumljivo napisala. teh problemov pa nimam, če se prijavim kot vidni član. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Aha, stekam - sam po mojem je tako namenoma.Ker ce si 'skriti clan', te kao ni na forumu - pise - 'trenutno ni na forumu'.Ergo - ne mores pol pisat os-ev, saj bi prav tisti hip lohk nekdo pogledal in bi videl, da amis posilja os.Ce si viden, si viden, ce si skrit, si pa skrit - torej 'nedelujoc' - kar se tice foruma...Lahko da ni to, bi se mi pa zdelo cist logicno.Nenazadnje, ce oznacis neko nadstandardno funckcijo, je logicno, da se ne more softver pol obnasat, kot da je enako kot prej... a razumes? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ... ... sam po mojem ni to, v bistvu.... dvomim da ne bi ze koga zmotilo sicer in dvomim da oni z zvezdico vmes ne posiljajo os-ev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 kot skriti član lahko pišeš os, lahko deluješ kot vidni član, le da imaš včasih probleme kot pravi Amis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 aha?Thanx, Selene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.