Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

marsa, najbrz si ze miljonkrat odgovarjala na tole kar mene zanima. sem hotela v temi najt tocno moj problem pa se vedno tice pc-jev. moj problem so sumniki. naceloma me ne moti, da vcasih berem kvake namesto crk s stresicami, tudi to ne, da ko koga citiram, da se njegovi sumniki spremenijo v kvake. problem se mi je pojavil, ko sem hotela nekomu, ki ima v imenu sumnik nekaj poslat na os, mi je pa jasno da, odgovoril, da taka oseba ne obstaja, ker se je sumnik spremenil v procent al v grsko beta al karkoli ze, ko sem med poskusanjem kako bi to odposlala tudi kopirala njegovo ime in ga potem pejstala tja kamor moras pac ime vpisat. mogoce je problem, ker tako kot ti, tudi jaz delam na mac-a? al kaj? ce imas voljo pa cas, te lepo prosim za pomoc, ne bo pa nic usodnega, ce tega problema ne bom resila!

hvala!

Deli na socialnih omrežjih

Hvala za prijazen nacin in potrpezljivost, Lea! x:)x

Bom Mitjo vprasala, itak, sicer ma pa tud on med nama Mac-a (no in zdaj se tamal, a si predstavljas, jaz pa na pc-ju zarad neke kompatibilnosti s folkom x:Dx).

Ja, cist stekam, zelo dobro si opisala, sam ne vem, a je sam kaksna fora al kaj.

Skratka, se bomo pozanimal. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

valda že sam to da sem klele je matr. tu mač matr... grem kr dam... če dons ne obstaja.. tud men ni treba...

popoldne bom obstajala tok da greva xcheersx pol me pa spet nav več do jutr xhypnox

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, danes gledam Lunin net (me je Luna zanimala), pa ni dneva 10.marec, danes - 9.3, jutri 11.3. Sej mislim, da ni nič takšnega tole, samo sporočim ;)

halo. x?x x:o)x :eek: x:Dx

Morda je povezano s tem, da smo vceraj selili LN na nov server (ni sans vec, rabi cist svojega)...

Pa se je ocitno nekaj pobrkalo.

Zoprno je, ker ni mitje, je na sofu, pa tako... bo bolj svoh, ce bo kaksna stala, ker sem sam jaz. xDDx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Silver... pojma nimam, zal...

Mitje ni (ki sicer to pedena), je na SOFu, pol ko pride, gre pa v Francijo.

Ti bom probala jaz nastimat account (*nisem vedela, a saj vidis, da ti nismo nic stimali, saj nisi Zlati clan, kar bi moral bit v tem primeru)...

Drugac pa se ne da v vseh forumih postat slik, tud za to gre, ne glede na to, ali jo sicer lahko oz. ali imas sicer dost placa.

Dobro da si rekel, skoda ker nisi kar pisal na urednistvo (*imamo tud mal frke z dobivanjem mailov, cesa kar ne dobim pa tko)...

Prosim za malo potrpljenja, a ti bom skusala cimprej spedenat account. :palec:

Picasso

ne saj ti pritice, jasno, pol... sam mitja ni nic omenil, tako da pojma nimam (je pa on sicer v bistvu vestnejsi kot jaz, to moram pac priznat x:Ix :8):, tako da, morda pa ni nic dobil se, mislim maila... ker sam ce nekdo nakaze na Artiso, ne moreva vedet, za kaj gre (ker imava 13 dejavnosti, lahko je karkoli, se ce je za LN ali LNF je lohk donacija, lohk je placilo KATEREGAKOLI paketa (tud recimo na magazinu pa tko)... tako da samo iz podatka, ta in ta je nakazal 5 jurjev recimo, ne moreva vedeti, kaj s tem.

No saj najbrz si napisal kaksen namen placila al kaj tacga...

je pa res, da je mitja preden je sel na sof, cele dneve delal (drugo in ne za LN), tako da morda preprosto ni prisel do tega.

Saj pravim, da ti jaz nastimam, ti verjamem na besedo. ;) x:Xx

Account bom ze znala ubost.... (upam... ;))

Imam se en podforum za spedenat, pa tud mal odlasam, ker se 'bojim' komplikacij, ki se bodo pojavile, ker se pac bodo - difolt. :P

Picasso

2. marca???

Danes pa smo 11.?

Ej, sory, kaj naj recem...

Upam da se danes spedenam... xscratchx

Picasso

Zdajle (meni) LN ni delal - najbrz tudi vsem, ker nas je bilo cist mal gor prejle (no zdaj se nas je pa ze mal nabralo).

Pojma nimam, kaj je bilo, sem si rekla, da mal pocakam, predno gnjavim koga kam kaj. :)

Ni in res je 'zacel kar samo od sebe delat'. x8Dx x;)x :palec:

Picasso

ma ne ves kaj je zgleda... no ne vem kaj je, samo najbrz je pa cpovezano s tem... pac tega dne so selili LN, pa je zdaj kar ta datum.

To je verjetno sam kaksna malenkost za spedencat...

Jaz pa niti ne padem tamle not raje... :|||

Bom Mitji mail poslala, da spedena, preden se spoka spet.

Ker ne moremo tko... sem vidla namrec tud sama tole.

Picasso

Oj, ja, je Mitja pisal tja, ocitno ni nikogar al kaj...

Upam, da ne bo ves teden zdaj 9. marca. x:o)x

Katja, te smeskote je mitja nekaj pobrkal, ko je nove vstavljal, pa so eni ukazi isti al kako...

Bo treba vse popravit enkrat.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...