Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

vsima! xDDx x:Xx xsrcx :palec:

:shsh: mitji si niti ne upam tezit, je mal pasji, dons bil pri zobarju 2.5h na stolu pa zadnjic je do 3h zjutraj delal, tako da... ene par stvari mal stoji...

Hvala za razumevanje. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Eva, saj drugace lahko tudi sama to naredis : A mas Internet Explorer?

V orodni vrstici (a se tako rece; tam kjer mas File, Edit..) izberes Tools - Internet options. Ti odpre okencek, pod rubriko General imas takoj na vrhu Home page. (''you can change which page to use as your home page...'') Tja notri skopiras http://www.lunin.net ali http://www.lunin.net/forum/ ali kar pac ze hoces... x:)x

jaz mam to ze eno leto tko nastimano x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x8Dx x^x Brihta Aliana!!

namrec Mitja je zacel - to mas v IE... pa nisem imela srca in sem rekla, ja vem, sam, a se ne da... :8):

In se bo zdaj pac dal...

Za iznajdljivejse pa, jasno... x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, mick.... zal.... cela shtala, tezko kar tkole z eno potezo zgine recimo 20.000 postov. :P

Sicer pa imam eno izkusnjo ze - in se ne da - sam pobrka se vse.

Picasso

Mick, če pišeš iz sebe in iz srca, se nimaš česa sramovati... tudi če se odločiš da greš dol... pa zakaj, sej se v naši družbi upam vsaj dobro počutiš... vsekakor - odloči se tako, kot misliš da je zate prav, čeprav imam filing,da čez nekaj dni ne boš razmišljal o tem x;)x

se ga da, sam upam da ne bo praxa - vsakih par dni... :D

reci! :irs:

Picasso

hehe, kaj si se zdaj u*****al? ;)

a si za al nisi?

Prec mors povedat in izstrelit nov nick!! :att:

zahtevam, kot urednik, ker za norca se pa ne pustim imet! x:o)x x:Dx

Picasso

Težava no 1.

Rada bi postnila fotko, pa mi jo noče. S tem da je v pravi velikosti in da nimam ničesar shranjenega, čeprav mi napiše, da ni dost placa. Pa kje ga ni dost?! A ma kdo kakšno idejo??

Težava no 2.

V službi imam ful velko pisavo na računalniku, pa ne ni pisava velka, vse skup je velko, npr. sploh ne vidim celega luninga foruma. Pa kako to pomanjšat. Če samo črke (nastavitev) pomanjšam, se problem ne reši. Kakšna ideja'?

1

- lahko da jo skusas postniti v forumu, kjer ni moznosti postanja fotk (ni te moznosti v vseh forumih)

- morda si porabila plac (sam dvomim, ker nisi ne vem kolk fotk postala)

- morda nekaj se vedno delas narobe

2

Poglej si 'forumske nastavitve' na osebni strani, pa imas tam mensezdi to.

Picasso

jah... vse zivo je lohk...

recimo se je ze dogajal, da je folk shranjeval s sumniki itd., pa pol ne dela.

Mora bit v primerni obliki (gif ali jpg). Pirmerna velikost je recimo 500 pixlov.

Picasso

joj, šele zdej prebral tisto grožnjo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx da moram v momentu nov nick izstrelit...........ok, tle je - ironmonkey (moj kitajski horoskop x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ) geslo pa isto ostane, nede

kdaj se pa da to nardit :eek:

cosmic dancer

• 2 weeks later...

a ne mores popraviti? :eek:

Morda je pa itak bolje, da ga nanovo objavis (magari skopiraj text), bo spet na vrhu tema in s tem ponovno aktualna.

(*sicer lohk popravis, ce pa iz nekega razloga ne mores, pa mi poslji, pa bom jaz, ampak po mojem je kul ce ponovno odpres, ono prejsnjo pa bom izbrisala, ce nima ne vem kaksnega odziva). :palec:

Picasso

Guest (milf)
Jaz sm hotel email spremenit, te sm pa inbox zgubil, pa še postov ne morm več pisat(to bi mi itak mogli prepovedat). MAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAA POOOOOMAAAGAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ

Čao, kratkolasa bejba! x;)x

Vprašanje...kaj pomeni, če kar naenkrat nimaš več inboxa in tudi ne moreš več komentirat po ln?????

A se ti je sesulo vse in se moraš na novo registrirat???? :xx!:

Hvala za pomoč.... x:Xx

bom jaz spremenila mail, poslji mi na marsa@lunin.net.

Brez panike! xDDx

tega bom pa pol zbrisala. :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...