Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 vsima! mitji si niti ne upam tezit, je mal pasji, dons bil pri zobarju 2.5h na stolu pa zadnjic je do 3h zjutraj delal, tako da... ene par stvari mal stoji... Hvala za razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Nema problema, nije tako nujno Želim Mitji hiter ozdravitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Thanx!! Saj je ze kul, saj ves, zobje... shtala!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Eva, saj drugace lahko tudi sama to naredis : A mas Internet Explorer?V orodni vrstici (a se tako rece; tam kjer mas File, Edit..) izberes Tools - Internet options. Ti odpre okencek, pod rubriko General imas takoj na vrhu Home page. (''you can change which page to use as your home page...'') Tja notri skopiras http://www.lunin.net ali http://www.lunin.net/forum/ ali kar pac ze hoces... jaz mam to ze eno leto tko nastimano Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Brihta Aliana!! namrec Mitja je zacel - to mas v IE... pa nisem imela srca in sem rekla, ja vem, sam, a se ne da... In se bo zdaj pac dal...Za iznajdljivejse pa, jasno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Aliana, Marsa, vse je o.k! LP,EvA/Alica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ti kr jaz odgovorim...ker vem...brisati moraš vsak post posebej... Joj, kolk bluziš... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ja, mick.... zal.... cela shtala, tezko kar tkole z eno potezo zgine recimo 20.000 postov. Sicer pa imam eno izkusnjo ze - in se ne da - sam pobrka se vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Mick, če pišeš iz sebe in iz srca, se nimaš česa sramovati... tudi če se odločiš da greš dol... pa zakaj, sej se v naši družbi upam vsaj dobro počutiš... vsekakor - odloči se tako, kot misliš da je zate prav, čeprav imam filing,da čez nekaj dni ne boš razmišljal o tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Kaj pa ime - se ga da menjat? Mene mal prjemlje da bi ga - nism navajen met enega nicka/imena več k par dni Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 se ga da, sam upam da ne bo praxa - vsakih par dni... reci! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 no sej, mudi se ne...... a je dolg postopek? na chatu sm bil navajen menjat skor vsak dan ne, sej zdej nej bo še ta, sam tok da vem Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hehe, kaj si se zdaj u*****al? a si za al nisi?Prec mors povedat in izstrelit nov nick!! zahtevam, kot urednik, ker za norca se pa ne pustim imet! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Težava no 1.Rada bi postnila fotko, pa mi jo noče. S tem da je v pravi velikosti in da nimam ničesar shranjenega, čeprav mi napiše, da ni dost placa. Pa kje ga ni dost?! A ma kdo kakšno idejo?? Težava no 2.V službi imam ful velko pisavo na računalniku, pa ne ni pisava velka, vse skup je velko, npr. sploh ne vidim celega luninga foruma. Pa kako to pomanjšat. Če samo črke (nastavitev) pomanjšam, se problem ne reši. Kakšna ideja'? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 1 - lahko da jo skusas postniti v forumu, kjer ni moznosti postanja fotk (ni te moznosti v vseh forumih)- morda si porabila plac (sam dvomim, ker nisi ne vem kolk fotk postala)- morda nekaj se vedno delas narobe 2Poglej si 'forumske nastavitve' na osebni strani, pa imas tam mensezdi to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 1.-ne! v naših fotkah!-samo 3 ali 4 do zdaj -ja a sam bog ve kwaaaaa 2.-je že bolš hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 jah... vse zivo je lohk...recimo se je ze dogajal, da je folk shranjeval s sumniki itd., pa pol ne dela.Mora bit v primerni obliki (gif ali jpg). Pirmerna velikost je recimo 500 pixlov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 joj, šele zdej prebral tisto grožnjo da moram v momentu nov nick izstrelit...........ok, tle je - ironmonkey (moj kitajski horoskop ) geslo pa isto ostane, nedekdaj se pa da to nardit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 evo zdajle prec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 thnxxxxx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Rad bi v svojem oglasu (nudim storitve) spremenil tel. št ali pa bi oglas izbrisal.Kaj lahko storim? Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 a ne mores popraviti? Morda je pa itak bolje, da ga nanovo objavis (magari skopiraj text), bo spet na vrhu tema in s tem ponovno aktualna. (*sicer lohk popravis, ce pa iz nekega razloga ne mores, pa mi poslji, pa bom jaz, ampak po mojem je kul ce ponovno odpres, ono prejsnjo pa bom izbrisala, ce nima ne vem kaksnega odziva). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest (milf) 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Jaz sm hotel email spremenit, te sm pa inbox zgubil, pa še postov ne morm več pisat(to bi mi itak mogli prepovedat). MAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAA POOOOOMAAAGAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Čao, kratkolasa bejba! Vprašanje...kaj pomeni, če kar naenkrat nimaš več inboxa in tudi ne moreš več komentirat po ln????? A se ti je sesulo vse in se moraš na novo registrirat???? :xx!: Hvala za pomoč.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 bom jaz spremenila mail, poslji mi na marsa@lunin.net.Brez panike! tega bom pa pol zbrisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.