Guest (milf) 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čao, kratkolasa bejba! Vprašanje...kaj pomeni, če kar naenkrat nimaš več inboxa in tudi ne moreš več komentirat po ln????? A se ti je sesulo vse in se moraš na novo registrirat???? :xx!: Hvala za pomoč.... Ja ne vem, inboksa ni, komentarjev pa tud ne morm več pisat. Mogoče pa v uredništvu cenzurirajo tvoje OS-e po novem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Joj, ne smem takih svinarij zgleda pisat, ker se drgač inbox od groze sesuje...ups, sorči, bejbi...a pol sm jst kriva? Sm poslala naši Marsiki os, bomo vidl, kaj zdej sledi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Je vidla...bo zrihtala...zdrž, pobec... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 necesa nisi potrdil.se dobr da sem bila pozorna, tvoj e.mail mi je namrec vrglo v folder delete kot spam.Ali mi lahko zaupas, kateri nivo si imel, ker zdaj si 'na cakanju', ker necesa nisi potrdil? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mensezdi da je to skupina lunin odvisnik, ga ze mas, evo, zdaj pa (milf) accounta cez nekaj trenutkov ne bos imel vec, da ne bos debelo gledal.Da ne pozabim pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Hvala, Marsi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ja, jst se ti tud zahvaljujem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 evo, kul, me veseli. vidis, nobenga problema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jst se ti tud zahvaljujem... Tud tebi Piki Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa v uredništvu cenzurirajo tvoje OS-e po novem Ja, z velikim zanimanjem jih vneto prebiramo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud tebi Piki Ne. ne. lupčk, jst pa nom zadovoljna samo z hvala in virtualnim lupčkom....se boš mogu v živo potrudit...tko, k se znaš sam ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, z velikim zanimanjem jih vneto prebiramo. Sam morš prej zaščitna očala gor dat, k te lohk čist pokvarjo moji osi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hvala za pomoc, da mi bo lazje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne mores popraviti? Morda je pa itak bolje, da ga nanovo objavis (magari skopiraj text), bo spet na vrhu tema in s tem ponovno aktualna. (*sicer lohk popravis, ce pa iz nekega razloga ne mores, pa mi poslji, pa bom jaz, ampak po mojem je kul ce ponovno odpres, ono prejsnjo pa bom izbrisala, ce nima ne vem kaksnega odziva). Hvala, Marsa Bom objavil na novo, ko mi boš tega zbrisala. Nisem hotel, da bi izgledalo, da se na vrh rinem. Lepo se imej! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem hotel, da bi izgledalo, da se na vrh rinem. ej a ves da se mi je kar zdel. devickica. sam si pa 13. tocno nasprot. ne ne ti kar daj, lepo v bistvu, ko skrbis, cenim to. Bom objavil na novo, ko mi boš tega zbrisala Ma ne, kar objavi! Nas ne bo konc zarad ene teme... ze zbrisem, saj si mi rekel, saj veva zdaj.Mi je men pa tud mimo kar brisat, se predno kaj objavis. Skratka - vse je kul, hvala za skrb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej a ves da se mi je kar zdel. devickica. sam si pa 13. tocno nasprot. če se prav spomnim od nekje, si ti ena Ribica, a ne?Mislim pa, da imava skupnega Škorpijončka na Asc. To bi pomenilo, da se imava lahko prav rada ali pa da bi prav rada imela ne. Ajde, imejva se rada!! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 res je. Riba/sco, 13.3. Normalno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 LPMoja osebna sporočila so polna.Ali paket Luna poveča njihovo število? Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 poveca ti jih ze stevilo objav (sam ne okol govort, eni prevec bukvalno shvatijo pol ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Čao, Marsa. Jst mam pa probleme z dostopom do svoje osebne strani. Me skos vn meče in piše neki too many connections...ena error uglavnem. Kaj je narobe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pol ure mi ni delal, zdej mi pa. Nč ni treba gledat! Hvala vseen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 to k ti je pisal pomen da je preveč folka gor. in ni to samo teb delal ampak nam vsem... tko da bez panike... sam počakaš da se folk mal ohladi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ja to se je ze vceraj dogajal, sem tud par osev pa mailov dobila...ocitno se pol skulira.se vcasih dogaja, k sreci ne prav pogosto.-treba je tud vedet, da je forum kaka 1/10 do 1/8 celotnega LN, tko da si lohk predstavljate, kolk je pol folka skupno gor tud lohk... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 kolkrat na mesec že loh spremeniš nick me mal meče spet.......mam tega že predolg zgleda............ Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 resno misliiiiim Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.