Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ti kar povej kaj zelis - pac kateri nick. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 novi nick vam bom zaupal po oglasih. ej, txnx - sej vem da maš dost druzga dela ampak vsake tok moram mal menjat oblekco sam neki fajnega se spomnim, pa bom povedal Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 hvala za razumevanje, sploh ni nobene panike; to je hitro (dobr, dons ful pocas dela net, tko da cist kul po oglasih ); bolj me 'skrbi', da bi to prevelika praxa ratala - ne tolk sam zarad tega da bi jaz imela ne vem kolk dela s tem, pac pa ker lohk nastane zmeda. Sploh ce se tud ikone na veliko menjajo in je ful podobnih nickov oz. imen. s temi nicki je kar krizh... nekomu je pac tko ime in hoce imet pac to, pa ima ze nekdo drug... in pol doda eno stevilko al crko al kaj jaz vem...No potem pa nekateri mal meshajo tadva med sabo.Vcasih se kdo spomni pol sam ga zamenjat, ko vidi da je morda vcasih malo nerodno, vcasih kateremu prvi 'lastnik' tega nicka sam malo namigne, vcasih pa se kdo obrne tud name. To je v bistvu malo tecno, ker ga tako lohk ze v zacetku odbijem - iz urednistva je dobil mail, naj spremeni nick. Sem pa nekoc skenslala enega clana, ki se je prijavil pod nickom Lunin net (saj ta je in je pravi, torej nas, vendar on je dal piko vmes al presledek drugacen, skratka, mal drugace je bilo) - po predhodnem prijaznem obvestilu, da tega nicka pa pac ne more imet, ker bi bilo to zavajajoce. Pa ni nic odgovoril, pa sem ga pac skenslala. Vcasih mi clani sami pisejo, ce skenslam njihov account (najpogosteje v primerih, ko so jih imeli vec, pa so ugotovili, da je brez smisla met ful accountov), vcasih tud zato, ker so kaj zamutili pa so se moral z novim nickom prijavit, da so sploh not prisli... ipd. samo enkrat sem prav skenslala clana (na njegovo osebno zheljo), pa se je skenslalo pravzaprav sam stetje, nivo itd. posti so ostali, nick tudi, sam zmeda je nastala. Tko da - sami se podpisujete pod svoje poste, pa prej mislite, kaj pisete oz. ali boste sploh sodelovali - kajti forum ni sam en intimen placek, kjer si cist inkognito, pac pa ga bere lohk vsak, kogar pichi in ker je LN obiskan, so velikrat pri posameznih iskalnih pojmih na iskalnikih linki na vse zive strani LN, tudi na LNF (torej lohk cist nakljucno pade sem in te prepozna po recimo fotki, datumu rojstva itd.).. Zanimivost - na LN je prislo 1500 (al kolk, v glavnem ful) folka sam na temo Fredy Miler. Na LUNIN forum so prisli to chekirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 aano sej, se bom pol zmislu neki bl out, me zihr ne bojo mešali z nobenim počas....ne mudi se Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ja saj vem, kul, taka dvojckovska dinamicna energija 'iz trenutka v trenutek' - pac pri tebi.Lohk je krajsi, ker se mi ne da vsakic pisat celga, pol jih pa popachim, po svoje klicem, pa mroda komu ni kul, sam bog pomagaj... men tud recejo marsha. no saj ne da me blazno moti, sam pac... tko me pac klicejo, eni pa marsica ali marsika al clo mars... vse je ok, nic me ne moti.morda bi me kak anagram, kot je recimo sarma, pa se to bi kar prenesla po mojem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 neeeeeee evo ga - ne se smejat kamikaze (vem da bo dober ker mi je intuitivno padu z neba ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 A ni ta že biw????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 upam da ne...k se lih prov počutim za to bit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ne, sej ga ni...sm šla sčekirat...tko da...uživi, poba...pa ne se fentat, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 kako pa si to preverila??? pa sej se ne mislim fentat.... Kami-kaze kot besedna zveza sploh nima veze z tistimi samomorilskimi piloti Kami-kaze pomeni božanski veter.... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 greš na ČLANI....vtipkaš spodi iskanje po imenu al neki tazga...pa vtipkaš prvih par črk in se ti izpišejo imena....blondinc! A tok lep nick boš mew....uaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 blond sm pa res - kako si vedla ? hm......... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Imam samo eno vprašanje....Morda ni ravno za to temo....Zanima me samo, ali je mogoče kakorkoli določene člane na forumu blokirati s strani uredništva, da bi ne mogli objavljati svojih postov,ker so res skrajno neokusni in neprimerni za ta forum....Pa verjetno se tako ve, koga imam v mislih.....Mislim, da je res škoda,da se na forumu pojavljajo takšni ljudje, s tako nizko stopnjo razvitosti v svoji butici ....pa brez zamere.....samo, sem morala povedat,ker me jezi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ne prides nikamor. o tem smo ze govoril, pa ne mislim ponavljat.men gre se SVASTA (x!x) na zivce. meni. Osebi. in tud urednici. sam... sem si pac tak nacin izbrala, do zdaj smo kar hendlal.Ukrepam drasticno zelo nerada, to sprozi celga boga.tako da predlagam samo, da ce komu v kateri druzbi ne pase, naj pac ne bo v tej druzbi.jasno ne bom brisala postov, saj eni ne znajo drugace govort kot zaljivo (torej naj brisem vse poste?), drugi pa ne zna bit drugacen kot osladen - kar je meni prav tako motece, ce ze hocte vedet.torej ravnam kot povsod kjer me ne zanima..Aha? aja, blabla... . OK, ck. gremo dalje.Vam svetujem enako. Ce bo pa koga osebno kaj zalilo - z navedenim konkretnim primerom (in ne da me posiljate strani solat brat in med vrstice itd! ), pa naj pise, pa bom ukrepala. Mene osebno so pa tule ze kar velik prezhalil, pa so tisti posti se vedno tu.Tko da - nikar ne bodimo prevec obcutljivi. In konc koncev - saj smo polni rozic in srckov in sonckov, torej mamo radi vsakega? strpnost itd. - larifari? heh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... Vcasih mi clani sami pisejo, ce skenslam njihov account (najpogosteje v primerih, ko so jih imeli vec, pa so ugotovili, da je brez smisla met ful accountov), vcasih tud zato, ker so kaj zamutili pa so se moral z novim nickom prijavit, da so sploh not prisli... ipd. samo enkrat sem prav skenslala clana (na njegovo osebno zheljo), pa se je skenslalo pravzaprav sam stetje, nivo itd. posti so ostali, nick tudi, sam zmeda je nastala. Tko da - sami se podpisujete pod svoje poste, pa prej mislite, kaj pisete oz. ali boste sploh sodelovali - kajti forum ni sam en intimen placek, kjer si cist inkognito, pac pa ga bere lohk vsak, kogar pichi in ker je LN obiskan, so velikrat pri posameznih iskalnih pojmih na iskalnikih linki na vse zive strani LN, tudi na LNF (torej lohk cist nakljucno pade sem in te prepozna po recimo fotki, datumu rojstva itd.).. Citiram sebe, da se ne ponavljam, pa da ne razlagam vsakemu posebej po OS.ih, ker mam polne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In konc koncev - saj smo polni rozic in srckov in sonckov, torej mamo radi vsakega? strpnost itd. - larifari? heh. no čeprov se men tud mal čudn zdi, je pa to provokacija sam....in vsi k smo tule gor, mamo fore svoje, bol al manj čudne.......vsak si lohk da na ignor tistga k ga mot....mislim pa da tud moreno se bo počas ufurov se že kažejo znaki prlagajanja in č hočeš lohk tud v njegovih postih najdeš velik resnice...glih tko kt cvičkar recimo......in to verjetn večino mot, kruta resnica Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, če ma še kdo danes probleme z loudanjem foruma? Meni ne gre in ne gre. Po par poskusih pridem gor, pol pa spet crkne. Ne vem, al je moja povezava danes v ku*** al je pa strežnik. SIOL sucks :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ma men ze cel teden ful pocas dela vse skup mam kabel.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, če ma še kdo danes probleme z loudanjem foruma? Meni ne gre in ne gre. Po par poskusih pridem gor, pol pa spet crkne. Aha, že ves teden. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a poveš kaj novega? kaj pa nej druzga mam, če kabla nimamo tukaj kaj pa satelit?jst mam klele tri sistemesam satelit res k nucam hitrostza tole je siol chist dost zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, če ma še kdo danes probleme z loudanjem foruma?jap, ze nekaj dni... fuuul pocasi... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 jst mam kabel, pa je tud problem... največkrat pri oddaji os( Katja xxx sori če ni prišlo do tebe), čeprav mogoče je pa to povezano s številom folka na LN, ker že na LF nas je v teh dneh kr veliko, koliko jih je šele na kpl LN... no bomo že zdržal...ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 hm... cakaj, nekaj tacga je pa ze bilo... ne spomnim se tocno v cem je bila finta... morda je tko, da se izgubi ukaz (ne znam drugac rect), ce ga vmes kaj popravljas, torej da ga moras pol ponovno shranit...sam nisem cist ziher.Morda je pa to napaka foruma, pomanjkljivost, ki smo jo morda ze clo javili... tezko karkoli recem za ziher, Mick, je pa to tecno res, ker se pac zanasas na to, da bo pol poslano, ce zatrjuje , tko da - bom pobarala Mitjo, ko uleti, pa bo on najbrz vedel vec povedat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sončk2 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Ojla Marsa...tukaj sončk...v originalu...Sem se morala na novo registrirat...ker sem imela probleme...Včeraj sem hotela zamenjati svoj email naslov za obveščanje na forumu pa sem se pri emailu zmotila...očitno pa ta email obstaja...zato na forumu več nisem mogla objavljati...saj je nekdo drug dobil na mail zaščitno kodo, ki pa je jaz nisem mogla potrditi...spremeniti pa tudi nisem mogla emaila, ker me je skoz opominjal da je sprememba v teku in da naj pritisnem na PONOVNO POŠLJI POTRDITEV...LEPO te prosim, daj mi to uštimajte ker bi res rada obdržala svoje prvotno ime sončk...Lahko sem samo mali poslala in tega sem tudi napisala na mail naslov 'forum@lunin.net' in javila probelm... Se pa iskreno opravičujem za nevšečnosti...sem bila malo nepozorna...ta mail ne uporabljam velikokrat (tega ki sem ga hotela zamenjati) pa sem že malo pozabila...a sem imela samo ime@email.si ali ime.priimek@email.si...kot veš pa danes odpotujem in sem med počitnicami hotela zamenjati mail, ker bo v službi za mojim PC-jem sedela punca...in bo uporabljala tudi moj mail...pa ne bi rada da dobiva tudi moje osebne zadeve. Marsa še enkrat oprosti za nevšečnosti... Lp, S Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj Meni ne pokaze postov namesto tega pise Posts in this topic in potem so nanizani samo Re: Vrba Re: Silver Re: free in podobno. Ne vidi se forum kot celota- samo linki do objav. Kako to odpravim? Takole (pravzaprav brez Re:)Posts in this topic Uma Dlake,dlačice 2. Jun 2003 ob 21:30 SmartyM Jaz najrajši dlake kar pobrijem,ker je hitro in uč... 2. Jun 2003 ob 22:35 Tamara Jaz pod pazduho z Veet kremo, obrvi s pinceto, nog... 2. Jun 2003 ob 22:39 Marsa Uma! Ne bos verjela - ampak PR... 2. Jun 2003 ob 22:42 Tamara Smarty, depilacijsko kremo pusti kakšno minute ve... 2. Jun 2003 ob 22:43 SmartyM TamaraPoglej, kaj imaš označeno v zgornji vrstici na desni strani - tam, kjer je naslov teme; verjetno je Outline. Samo spremeni oznako na Standard ali Linear+ (razlika je , da se ti v načinu Linear+ pokaže naslovni post na začetku vsake strani, pri Standard pa samo na začetku teme) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.