untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 hehe, ja bo kr dovol :>> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 O Marsa, ti si res cela coprnica (ampak nikakor ne zoprnica ). Do zdaj sem spoznala dve osebi, ki sta me takoj, ko sta me spoznali, ugotovili, kaj sem po horoskopu. Ena po nekaj minutah in ena po eni uri. Ti pa to obvladaš kar preko neta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 saj je isto...lohk tud prek telefona...po vsem zivem...kar pac dajes 'ven'...po tem te lohk pac dojemam...in natancno to 'pocnem'. p.s. tud 'z', brez skrbaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 kako brises svoje poste? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 pri vsakem postu imas moznosti: 'izbrisi', 'popravi', 'citiraj'....v pasici tik pod obrazcem za komentar, na desni strani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 (popravljeno) nimam! a moram nastavit kaksno drugo obliko dizajna kot je IPB dizajn?ja takoj, ko objavim, mi pise popravi in citiraj in citiraj+, cez nekaj casa pa samo citiraj in citiraj+.no, tako kot sem danes ze dvakrat in bi najbrz lahko neskoncnokrat naredila. Popravljeno 10. avgust 2005 -> lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 aha najbrz je v tem pol finta...vcasih je tud browser kriv, zarad kajjazvemcesa se ti kar ne pojavijo vse pasice, se je ze zgodil komu kdaj, kot se spomnim..ja, probaj dat kak drug dizajn pa bos pol vidla, kaj se bo zgodil. *tole obvestilo o popravljanju teme lohk skenslas, ce te moti da je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 *tole obvestilo o popravljanju teme lohk skenslas, ce te moti da je. ja, ja. samo sem ga nalasc pustila. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 saj se mi je zdelo, sam sem vseen povedala, tud zato, da se pove. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 sem poskusila vse, pa.... ne dela! tudi tale POPRAVI dela samo nekaj casa, dokler ne grem v kaksno drugo temo. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 cudno... bogve kaj bi bilo lohk narobe... morda se mitja cesa domisli.al pa kdo drug uleti s kakim nasvetom, ki se je morda kdaj bodel s podobno tezavo.Mogoce je drugacen status, ce si prijavljen, morda kot obiskovalec, ce se recimo ne prijavis, nimas tolk opcij, da je kaj takega...al pa ce si prijavljen kot skriti clan...tezko si predstavljam, pojma nimam, kako ti dobis, kaj vidis.... ful folka je imel ze 'probleme z LNF', pol se je pa izkazal, da so mel predpotopno verzijo kajjazvemcesa... al pa pri sebi na rac. nekaj narobe nastimano, pa zatrjevali, celo zamerili, pa da zbenala, pa da mi virus posiljamo (kar je nemogoce, imamo hudo zascito in nadzor nad tem, kaj se posilja z nase strani), pa ne vem kaj se vse, v resnici pa sploh ni bil tu problem... hocem pa sam rect, da je vedno lohk cist nekaj stotega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 mislim, da ni nic od tega. mogoce imam premalo objav Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/sites/www.lunin.net/web/forum/sources/topics.php on line 814" tole se mi vedno pojavi kadar npr. v iskalniku kaj vpišem in želim potem klikniti na tisto temo ... rahlo moteča zadeva Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 seveda, koka, sploh se nisem psomnila, hvala, Vrba , ja, lohk ti jaz pac zbrisem. lea - nekaj cajta sem mislila da je tud to bil razlog - da nimas dovolj postov - sam dvomim, da bi do 200 bila ta omejitev.ampak nisem cist ziher (*ta forum sva kupila, je torej profesinalen in ne od onih zastonjskih, tako je bilo cel kup nastavitev ze not in dost sva jih kar pustila oz. sploh ne bila pozorna nanje, dokler ni prislo do kakega primera, da sva potem kako tako doloceno zadevo sploh opazila)...to je ze blo, skratka, pa sva mislila da je to, sam pol eni, ki so mel pa prav tolk postov, so pa lohk brisal... tko da, mal neznanka. Mitja pa apgrejda forum in pedena nove moznosti, pa tud LN izboljsuje, sicer pa hodi dam ob 18h, tko da ne pride vedno vse zlo hitro na vrsto, forum pa ni edini portal znotraj LN, hvala za razumevanje. (saj vem da nihce nic ne tezi in tko, sam ker veckrat recem bom rekla Mitji, pol se pa kao nic ne zgodi - preprosto ne stigne do vsega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ti posljem na OS, kaj bi rada, da mi zbrises! cudno je, res, in prisezem, da nocem tezit! saj ponavadi se enkrat razmislim kaj objavljam (mogoce imam zato samo toliko objav ), ampak zdaj sem pa razmisljala za nazaj pa mi v bistvu vsec, da objavljam nekaj *brez dlake na jeziku*, zdaj pa bi raje zavila celofan in je bolje, da se zbrise.PA KONC x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Heej! x!xose mam polne, na mail mi poslji, marsa@lunin.net.najbolj logicen mozen e-mail zame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti posljem na OS, kaj bi rada, da mi zbrises!baje imas poln nabiralnik? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 nic baje. IMAM poln nabiralnik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 se mi je pojavlo kar samo od sebe , tako, da, ce nisi ze ti BOM SAMA ZBRISALA hvala, vseeno! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 hec. ne nisem se, sem cist not padla v komentar v sodobni zenski al kje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Ce se komu da... poskusam iskalnik pripravit do tega, da bi mi nasel vse moje poste v Luninih dnevnikih, pa da bi zacel z najstarejsimi. Pa mi ne uspe in ne uspe A je mozno sploh? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ne vem, ce se da, mislim da se da vse tvoje, ne vem pa ce tko precizno.Mogoce Piko obvlada tele zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/sites/www.lunin.net/web/forum/sources/topics.php on line 814" tole se mi vedno pojavi kadar npr. v iskalniku kaj vpišem in želim potem klikniti na tisto temo ... rahlo moteča zadeva A mogoče že kdo kaj več ve o tem? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni ne deluje opcija: označi vse objave kot prebrane Nočem bit tečka, ampak tole še vedno ne dela Samo spomnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.