Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Hm Bern... cudno, na forumu se ne bi smel dogajat, ker se avtomaticno osvezhuje....

bogve kaj se je zataknilo....

aja, ze vem, morda je finta sam v 24-ih urah?

kao - danes - zadnjih 24 ur, recimo?

to bi se mi zdel logicno dost... xscratchx

Ja, saj mitja vedno 'kaj stima'. xDDx

pa tud mu javim tele zadeve iz tehnicnih oz. pac ce ma kdo kaksne take pripombe, pa valjda pol kaj spedena tud. :)

ce se da... vcasih pa se itak 'samo uredi' - kar pac lahko pomeni karkoli - da so imeli na strezniku kaka dela, pa so bile frke zarad tega, pa ko je konc, spet vse normalno dela.. in podobno.

sva pa zadovoljna, ker se vedno vse zelo hitro uredi, zascita je dobra, vse lepo deluje, da se nadgrajevat kot midva sama hoceva... in vse.

*

Aja!!!

Ne vem v katerih temah to povem, ocitno prevec tko 'usput', pa 3/4 folka tega ne ve, namrec:

imate moznost uporabe LNF Koledarja ZA LASTNO RABO, kar pomeni, da si lahko oznacujete na koledarju vse svoje dogodke, brez da bi zanje vedeli tudi drugi (ce tega ne zelite). xyesx

Preprosto greste na koledar, vpisete naslov dogodka in info, oznacite, da dogodek vidite samo vi - in to je to...

je tak obrazec kot v os-u ali v komentarjih na forumu, tako da si lohk svasta napisete...

Preverjeno nihce drug ne vidi vasih dogodkov, se jaz ne! x!x xDDx

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

kliknes na paleto smeskov, ki se ti prikaze levo od okenca za komentiranje.

aja, predvidevam, da si vedno v hitrem odgovoru, pa morda ni, ceprav naj bi tud tam bilo spodaj prikazhi smeskote.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

glej - ce jih ni v paleti, jih pac ocitno ni...

das jih gor najbrz pol iz svojega racunalnika al kaj jaz vem... odkod daje folk to.

Picasso

Tud na firefoxu?

cudno... ne vem, morda zbrisi kukije, pa se pol vpisi pa izpisi...

morda je v kaksnem 'cacheu' odstekanem....

no saj to tko mal v temo brcam sam. ;) :D

Picasso

Marsa, ko si že tako dobra, a bi lahko lepo lepo lepo prosim še nek moj zmazek zbrisala...

Temo nakit...celo temo..potem ko bom vse zrihtala kokr je treba jo bom pa odprla.... k sm vse neki pomešala in sm zdej čist jezna nase

a lahko?...ful hvala, če je možno :sori: :sori: :sori:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

nisi pobrkala, jaz sem jo prestavila v oglase, ko sem opazila in vidla, da pravzaprav ne sodi v duhovnost (prej nisem porajtala).

ampak ok, sreveda, vzemi si cas, ce je pa kaj tacga, pa se kar name obrni, semle al pa na os al pa mail. :palec: :vio:

Picasso

pa saj mas novo... vcasih se nekak ne osvezhi... probaj osvezhit na tej konkretni strani, kjer si...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, zakaj ne morem spremeniti svoje ikone? eno luštno mam spravljeno na računalniku, kliknem na browse in ko dam osveži, je zopet stara ikonca gor! kaj delam narobe?

<{POST_SNAPBACK}>pa saj mas novo... vcasih se nekak ne osvezhi... probaj osvezhit na tej konkretni strani, kjer si...

Kolikor je meni znano, ikonca ne prime, če je npr. prevelika ali pa ima preveč kilobajtov. Poskusi jo zmanjšat - meni potem ponavadi zagrabi.

LP,

C

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

aha, ce vas ma pa vec take probleme, je mroda kaj narobe... xscratchx

sam jaz sem jo predvcerajsnjim al kdaj menjala - brez tezav... x?x

Bomo mal pogledal... :palec:

Picasso

ne ker je mitja sele prej dam prisel, zdaj je pa kosarko gledal, zdaj pa nekam gre. x:o)x

drugega pa ni nikogar. :)

Picasso

tehnično vprašanje: kaj se je s tvojimi očmi zgodil??? :eek:

alergija? x:o)x x:o)x x:o)x :vragec: :vragec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...