Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

po dolgih mukah zahvaljujoč predvsam trmi, se mi je ratalo prjavit :o|o: in nisem zihe če mi bo uspelo tole objavit :o|o: se pravi, če ma kdo kako idejo, zaka hudiča ne morm ostat prjavlena, lepo prosim :vio: ker me skoz ven meče, ne morem osov pogledat, profila svoja al od koga drga, mi skoz ven meče, da nisem prjavlena :vragec: in tud tole bom zdej kopirala, pa miljonkrat mogla probat objavit, predn mi bo ratalo :xx!:

ni fajn tole :sori:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

ce se ti bo se dogajal (zdej ti je ocitno ratal pridt not), skopiraj sajt oz. kar pise pa poslji Mitji.

takole po povedanem je tezko rect (sploh pa men x:o)x x:Dx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, pa takoj ko sem objavla me je spet ven vrglo x:Dx pa nič ne napiše, ko se prijavem mi v onem okencu napiše PRIJAVLJEN/A SI KOT TODIKA, POČAKAJ TRENUTEK ( ALI KLIKNI TU, ČE NE MOREŠ ZDRŽATI) x:Dx no, nekej tajga, sam ko mi pa forum naloži, pa spet nisem prjavljena :eek: probam eneparkrat, preden mi rata in ko hočem komentirat, spet nisem prjavljena....pojma nimam kaj bi to blo, ker na ostalih straneh ( pošta, TIS itd.)kjer isto rabiš geslo ni problemov....samo LNF :o|o:

pa absurd je to, da spodaj v oni vrstici ko so napisani vsi, k so na LNFju, sem zraven x:Dx ne morem pa nič, skoz se jebem s tem :xx!: evo, se mi že ne da več x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Zbrisala bi en svoj post. Ali se da? Kako? (Nič ne spremenim vsebine, ker ni noben komentiral. Ne ga zato, ampak ker sem spoznala, da še mam dolgo pot preden bom lahko opisala resnično kako je in kar me teži. Zato raje sploh ne bi.)
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

a se nimas te moznosti?

potem mi poslji DIREKTEN LINK na samo objavo.

zgoraj pri vsakem komentarju jo najdes (konkretno pri temle tvojem postu je to: post 1722)

pa bom jaz zbrisala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Živjo,

mene pa zanima, delam na dveh računalnikih tako, da sem se prijavila tudi na drugemu, vendar

se mi sedaj dogaja, da pri ogledu določene teme računalo ne odpre 'vseh niti' oz.' vse na eni strani'pač pa moram

klikati na posamezne replike, da sploh lahko kaj preberem.

Kako naprej? x:Ix

Hvala!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 4 weeks later...

Ola!

Imam dve vprašanji, eno je že nekdo spraševal, pa sem videla, da ni nihče odgovoril, pa sprašujem jaz še enkrat.

1 - Zakaj ne dela več štetje ogledov pri blogih?

2 - Že nekaj dni mi ne dela koledar na luninem netu: http://www.lunin.net/koledar/

in http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/jutri/ ... če kliknem gor, dobim prazno stran...

Bi blo fajn popravit.

Sicer pa če je to slučajno važno - uporabljam Mozzilo.

Lep pozdrav Marsi!

Rolanda*

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

ahoj!!! :palec: x:Xx

se med zivimi? dbest! xokx

Ola!

2 - Že nekaj dni mi ne dela koledar na luninem netu

ze nekaj dni?? :o|o:

(se vid da nisem bla nc gor) sem dons opazla sele in ze javila Mitji.

s temi stetji na Blogih so pa skoz ene frke ocitno, zal...

sem nekaj ze tedaj obvescala Mitjo, samo se ven ne vidi od dela - na jobu pa se za LN, k finishiramo nekaj velikega, tko da zal zdaj to ni prioriteta... :8):

Hvala za razumevanje. x:)x

:palec:

Picasso

ne morm verjet! x:o)x

pr men pa pise:

Ned, 4. november 2007

Luna je v Devici

Sonce je v Škorpijonu

Merkur je v Tehtnici

xDDx

je pa blo pa se dan po tem, ko ze ni bil vec retro, pa sem javila Mitji, pa je zrihtal (kot sem pac vidla pr seb, ne stekam, kako da je tolk obvladal, da je sam zame ustimal - da se sam pr men kul vid x;)x xDDx)

Picasso

Če smo že pri tehničnih vprašanjih - zakaj števci za oglede na blogih že kar en lep čas ne delajo več?

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Če smo že pri tehničnih vprašanjih - zakaj števci za oglede na blogih že kar en lep čas ne delajo več?

Zato ,ker je štetje ogledov bloga čist brezveze. x:Dx xrolleyesx

Le komu je mar koliko obiskovalcev in članov pogleda njegov blog??

:madpro: :o|o:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

pravzaprav sva vse energije vpela v to.

stetje.

briga naju za LK, interpretacijo, novi apgrejd foruma (da nam noujo shekal vsega x:o)x)...

koga to briga...

najbolj nas skrbi stetje na blogih. xcivx

ok, zagnjavarim mitji do nezavesti, in da vsakemu ogledov petsto milijonov. xokx

volk sit, ovca cela. xDDx

Picasso

Zato ,ker je štetje ogledov bloga čist brezveze. x:Dx xrolleyesx

Le komu je mar koliko obiskovalcev in članov pogleda njegov blog??

:madpro: :o|o:

meni res ne... ampak mogoče sem pa edina... če je komu na mojem blogu kaj všeč komentira in sem vesela, če je tiho, prav, če mu ni všeč, tud prav, če samo bere, itak prav... ne pišem bloga zaradi drugih predvsem zaradi sebe... itak je sam bluzzzz ;)

lahko pa sprejmem dejstvo, da pa za koga število ogledov ni tko nepomembno... smo si različni :palec:

No, pri meni je nekak enako kot pri Kseniji.

Vesela sem, če vidim, da sem napisala kaj takega, kar ljudje preberejo.

Moj blog namreč ni dnevnik. In želim si, da morda kdo najde v napisanem kako koristno reč.

Če ne, tud prav.

A je to tako grozno in samoljubno ? :C:

Sploh sem pa samo vprašala.... x:o)x

sori x:Ix

ne bom več :V:

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...