aakhut 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 bemti 30 sekund :xx!: :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 30 sekund? cesa? kaj? za kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Za novo objavo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pa se pejt asocjacije...z zamudo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pa se pejt asocjacije...z zamudo 666 zlomkou...tralalaMA MEN GREJO TUD NA KUREC K TI LIH NEKI DOBREGA PADE NA SIVE, MORAS PA CAKAT :!!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 bo treba vajglu protestno noto poslat 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 aja, to... haha, vecpomenskih torej tehle 30 sekund, samo da sem rabla v bistvu se kar precej dlje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 aja, to... haha, vecpomenskih torej tehle 30 sekund, samo da sem rabla v bistvu se kar precej dlje. KOMUR POZNO PRIDE....DLJE UZHIVA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 http://imagecache2.allposters.com/images/148/1026.jpg jp,se bo treba prtozit Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Opij - tole sta marlon Brando in Al pacino iz Botra.Saj je to vprasanje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Opij - tole sta marlon Brando in Al pacino iz Botra.Saj je to vprasanje? pritozil se bom mafiji......... ja,bo zdaj kaj lazje? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Aja, ups... Ne, no, pliiiiiiiizzzzz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Mene yanima al bi se dalo napravit tut tak, kot je na forumu, ko yelis zbrisat objavo si, pa te praša še 1x, al želiš( da te opozori, se naknadno...), zanima me, ali bi se tole funkcijo dalo še nardit v os. sporočilih?, ker če se zmotiš in odstraniš prec ga ni več, brez da bi te sam program še 1x prašel? ..( a sm razumljivo postavil vprašanje zdaj..?) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 haha, Bobnar! Bu - ne vem kako bo s tem v prihodnje, a sodim, da si ne bo forumski sistem nic prizadeval za ohranitev posameznikovih OS-ev, ze tako jih bodo imeli na voljo neko doloceno stevilo samo in jih bodo morali brisat.Prav tako bo z objavo fotk; lahko bos porabil tolk in tolk prostora s fotko in bo tvoja stvar ali bos dal eno veliko ali pa 1o majhnih ali pa 5 srednjih.Potem bos moral brisat, ce bos hotel ponovno objavljat fotke. TU LNF najvec porabi - zaradi vseh tisocev folderjev OS-ev in zaradi vseh megabajtov fotk, ki se vsevprek valjajo po forumu in se mi vcasih prav frzmaga, ko se eni ne pustijo motit. V teme urednistva ne hodijo, za izracun in razlago ascendenta ti ponudijio astro.com ali ti predlagajo kaksne druge strani, dva uletita in plaho receta, saj lahko TU izracunas. Grem pa v teme, ki jih recimo nikoli ne berem, in me kap zadane vcasih, ko vidim, da stepate fotke kot utrgani in niti ne pazite na sajze - jasno, ko pa ne placujete placa. Ko pa se odpre tema novi forum ali nove strani na LN, pridejo notri 3 komentirat, pac lojalni clani, vecina pa se jih dela neumne - pri sponzorski temi je jasno, zakaj, pac zakaj se dela folk neumen, vendar drugje pa ni jasno; ce si TU, zakaj tako rad priletis usluzno in postas link na druge strani - ce imamo to ze tu.Malo lojalnosti torej nic ne skodi, po mojem. Hocem pa reci - zato bomo imeli pa kvalitetnejsi forum lahko, kajti oni, ki nima cist nic filinga, ga pravzaprav niti nocem v svoji sredini, kajti zdaj nismo vec na tocki, ko si bi blazno prizadevali za clane..... Glede na to, da noben od LN portalov ne nosi nic casha, je za nas zagotovo lazje in boljse, ce je manj ljudi in bolj kvalitetno sodelovanje.Torej, zdaj nimam nic vec casha, pa zato FUL vec stroskov. Bedasto - in to se bo zdaj spremenilo. Forum selimo najbrz ze prihodnji teden. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 posameznikovih OS-ev, ze tako jih bodo imeli na voljo neko doloceno stevilo samo in jih bodo morali brisat. Prav tako bo z objavo fotk; lahko bos porabil tolk in tolk prostora s fotko in bo tvoja stvar ali bos dal eno veliko ali pa 1o majhnih ali pa5srednjih. jaja,to mi je všeč,res! točno to jest počnem že.. .sam iz mene Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Vem, to je pa res (kar se tice fotk pac). Ja, tako - fair enough - se ti ne zdi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 A bi bil kdo tako prijazen, pa mi pomagal, da pridem nazaj do svojih sicnikov in sumnikov . Imamo nov pc, nekaj ocitno ne znamo 'nastelat', ker mi sicniko in sumniki na LF ju ne delajo. V wordu in el. posti ni problemov. Ocitno je problem vezan na Internet explorer. Med 'Tools' sem med opcijami dodala poleg It jezika tudi slo, in ko pridem na forum, zamenjam na ekranu desno spodaj jezik v sl, pa nic. Slo crke kar ne primejo. Kaj narediti????? Najlepsa hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ej, pojma nimam, Ruby, Mitje pa ni, ko se vrne, odgovori. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ojej Marsa ..... sem se pa sama čudila,da forum prenese tolk tistih 'norih' fotk merjenih v KB ,ki prehajajo v MB .... pa še kam :xx!: do gigov itak blizuPa še sama sem,veselo,sodelovala :o|o: Nekaj drugega me zanima:(tudi) Dostikrat,ko kliknem na LF ali kakšno drugo povezavo v zvezi z LF mi moj,kot kočevski medved zaščiten ,računalnik javlja,da se na LF pravkar izvaja attemping :xx!: in mi ,seveda,ne pusti odpret ničesar. Zanima me...al je že moj PC malo sfuzlan ravno zarad vseh zaščit ,ali se na forum,resnično izvaja tolko'napadov' ? Če je res zadnje...ej dušššš barabe :xx!: Lep pozdrav in se bom poboljšala...sam kakšno miceno slikco še,dokler lahko Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Cveka, thanx za tole! x!x Mitji prebrala, pravi - ce lohk pliz bolj natancno poves oz. ko/ce se bo kaj takega ponovno zgodilo, si skopiraj tocno textek, ki ga napise tam v razlagico. prosim, da bova vedela, za kaj bi lahko slo. Oj, Cveka, saj fotke se bo se nadalje lohk objavljalo... samo do neke mere, kar pa je cist fer.Torej nicesar ne bo kar zmanjkalo, na kar ste/so vsi navajeni.. Samo vas in nas bo vse skupaj prisililo, po defoltu pac, da bomo ravnali bolj ekonomicno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Marsa ojla, bom skopirala kaj mi moj proffesional sporoča. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 OK, super, daj, pliz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Marsa živjo, čist po nepotrebnem sem zagnala paniko,kot kaže.Kriv je moj PC in nisem znala dobro prevesti.,.Tkole gre: "Alert! The connetion was refundes when attemptig to contact www.lunin.net" Ker je beseda attempt...lahk pomeni tudi napad ,čeprav računalniški jezik uporablja'attack'in se je to dogajalo samo na LF sem vam poslala en 'alert'Šele star računalniški maček mi je znal tole pravilno prevesti v računalniški jezik. (besede' refundes' tko al tko ne poznam genau prevest) Bi rekla,da se je tole dogajalo v času ko ste se preseljevali na nov LF pa se je ve skupaj precej zameštralo.No zamštrano mam še itak ker se ne znam logirat na nov LF oz.kaže,da ne dobivam sporočil na OS.Nisem tele vaše premestitve dovolj spremljala zdej pa mam kar mam ampak sem prepričana,da bom uredila tudi to ...če lahko te prosim,da še enkrat na moj mail pošlješ sporočilo na katerega samo klikneš ..ampak ne se posebej trudit zaradi tega ... Tkole ,na brzake sem tole napisala,grem naprej. lep pozdrav in lep dan v čudovito sončni sredi želim. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Poslus, Cveka, saj to je bilo ze zdavnaj, ko smo selili, kaksno leto nazaj al kaj takega, zdaj na novega se pa itak se nismo.Mitja je sel pogledat, pravi, da bi moral bit vse OK, ker navadno pol vidiva, da so taki clani, ki iz tega ali onega razloga ne potrdijo (ali naredijo kaksno napako - ali ne dajo pravega maila, pa tako ne morejo dobiti kode), 'na cakanju' namesto ze clani.S tvojim accountom pa je na 1. pogled vse ok. No, bomo ze pogruntal...Zal mi je zarad OS.ev, a izgubili se po mojem ziher ne bodo. Aja, hvala ker si napisala tistole.Pomeni, da se ne more konektat - da se je ponavljajoce poskusal konektati.Ne, lohk da je zarad bannerjev, ko sva v tej mrezi in sva ze veckrat opazila, da to pravzaprav shtalo dela v smislu, da se kaj ne odpre kdaj al kaj tacga... ker vidis spodaj, ko nalaga, kje se zaustavi oz. da ne more prek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Pa imam spet eno vprašanje.Najpreje pa,seveda,iskrene čestitke za nov,prima,forum .. Zanima pa me kje si lahko nastavim velikost črk kakršne je imel prejšni forum in to tako,da tako velike tudi ostanejo.Probam na fonte v dizajnu foruma pa v osebnih nastavitvah pa ne gre...al so izredno velike al pa tele micene . Iščem pa razmišljam že kar en lep cajt pa sem se domislila,da kar tule povprašam. Hvala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.