Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>odkar imamo novi lnf v mojih osebnih nastavitvah oz. na osebni strani piše da nekdo že uporablja moj email naslov in da ga moram spremeniti???? ne uporablja ga nihče razen mene. :o|o:  :o|o:  :o|o:

Aira, najbrž si kaj sama prenastavljala oz. - ta mail že obstaja, ker si se že TI s tem mailom prijavila (s tem se v bodoče sicer izognemo situacijam, kjer nekdo napiše tvoj mail, ker mu glih ta pade na pamet, ko ga je treba vpisat)...

Torej, javi mi na urednistvo ali na os spremenjeni e-mail, pa bom resetirala v administraciji. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Aira, najbrž si kaj sama prenastavljala oz. - ta mail že obstaja, ker si se že TI s tem mailom prijavila (s tem se v bodoče sicer izognemo situacijam, kjer nekdo napiše tvoj mail, ker mu glih ta pade na pamet, ko ga je treba vpisat)...

Torej, javi mi na urednistvo ali na os spremenjeni e-mail, pa bom resetirala v administraciji. :palec:

ejla Boris,

ziher,da smo vsi ,neke vrste odvisniki.Komaj sedem za PC že iščem LF :vragec: x:Dx

Ampak saj veš...odvisnik ne mara,da ga kdo zmerja z odvisnikom x:Dx :palec:

Kako lepše se sliši(bere) LUNATEK[/size][/color]

xscratchx xyesx xyesx xyesx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>Čau  :flowerface:

Jaz bi pa rada ikonco menjala, pa mi je ne pusti. Prilagodila sem velikost, tako da je nekje 4,5 kilo, pa še vedno ne gre. Kaj narobe delam x?x

Lp, CG  :smesko:

Zdajle opazila, imas preveliko, saj ti pise, najvec 100x100 pxl, daj resize. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Sva že dve :O:  :O:

Seveda nista samo dve! xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zivio !

Verjetno ste se o tem ze pogovarjali, ampak ne najdem - kako dam slicicu na forum ? Imam shranjene slicice v kompjuteru in na netu, no ko sem poskusila ih dat na forum v eni ali drugi varijanti, ni slo x:)x

Kaj da naredim ?

Stardragon, najprej moraš velikost sličice zmanjšat najmanj na 22Kb, potem pa bo šlo. Meni je na začetku pomagal Borism (hvala Boris šeenkrat), ali pa Untitleda kontaktiraj, je moj brat, jaz pa zdaj nisem doma, on pa je in na forumu je tudi. :palec: x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

Stardragon Ojla!

Po mojem je prevelika(max.25KB!), verjetno delaš tako, da daš na....prebrskaj>>>>pa jo najdi iz svoje mape na svojem HDD, to je pod kvadratkom za objavo, začni raje s kakšno majhno slikco, če imaš pa prevelike mi pa lahko pošlješ info na OS, pa ti jih prilagodim in vrnem, lp, B. x;)x :palec:

Mipo in Stardragon x:)x x;)x :palec:

Postavil bi pa uredništvo eno vprašanje glede fotk za ikonco, kako jo lahko urediš, da bo normalna, da ne bo ta raztegnjena, ker je lahko neprijetno še posebej pri obrazih, ker prihaja do popačenja.

Program ti jo kar avtomatsko prilagodi, a je kje možna še ročna nastavitev, v tem primeru, bi jo rad zoožil po širini.

Lep pozdrav, hvala, Borism x:)x :palec:

Mitja pravi da jo najprej pomanjsaj na prave dimnezije in jo preprosto aploudaj - saj moja tud ni nic raztegnjena, pa ni 100x 100.

Ker zdajle sem opazila, da ni te opcije, cudno, zakaj jo kar avtomaticno...

Aja, najbrz zarad tega, ker ni pravih dimenzij, potem pa jo avtomaticno da 100x100.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...