borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Č.v.e.k.a, če imaš čas lahko sedajle poskusiva vzporedno in postopoma, čakam... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Boris hvala ker si prizadevas in vskocis v teh tehnicnih vprasanjih. Cveka... ves kaj se lohk probas... recimo da imas star racunalnik al kaj jaz vem, da je kaj narobe, pa gumbka 'odjavi se' ne vidis, vendar ko sibas z misko po ekranu, se ti pojavi oz. zagledas oznacen ta link.To se je moji frndici zgodilo tudi, da nikjer ni bilo nic za oznacit, ko je iz enega predpotopnega racunala bila gor, a je potem nasla z misko link - cisto zgoraj, desno... v zgornjem robu okna foruma (*tik pod oranzno pasico). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Marsa, seveda je treba pomagati, če lahko.... Č.v.e.k.a, ker se nikakor ne moreva ujeti(jaz sem več tukaj, pa se nočem loviti ), daj napiši prosim kaj ti piše na tisti strani ko klikneš in vpišeš svoje geslo ....tam piše tudi spodnji tekst, ali pa imaš ti resen poseben explorer ali PC , kot sem jaz imel na prejšnjem forumu pri sodelavcu v službi, ko sploh nisem mogel biti skrit na forumu, ampak je sedaj na novem forumu to urejeno Možnosti Zapomni si me?Tako boš avtomatično prijavljen/a vsakič, ko prideš na Forum(ni priporočljivo, če deliš računalnik z drugimi uporabniki) Prijavi se kot skriti član.... x!x ...>tule obkljukaj!...Ne prikazuj mojega imena na seznamu aktivnih uporabnikov Lep pozdrav, jaz še vedno čakam Čveka, ampak jaz hodim kmalu spat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 To mi je pa res v pomoc, ker Mitja ni skoz gor (tudi ce pise da je, podobno kot pri meni), jaz pa sem tu bolj les, kot veckrat povem. Tako da thanx, pa tudi pri fotkah si velikokrat pomagal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ojla obema, najprej hvala za pomoč Sem se sama malce posvetila tejle škatli,čeprav je čisto nova in ima mozillo Firefix in ne explorerja pa še kaj .... itak ni važno.Morda za druge: 1.najprej sem pobrisala vse piškotke LF iz mojega računalnika počasi je šlo ampak je šlo; 2.mislim,da je v temle vsa skrivnost. Šla sem na prvo stran LF (splet) kliknila na forum in takrat mi je vrglo ven'prijavi se na novi forum'...kliknila sem tja in zadeva je stekla.Pojavilo se je famozno okence,kjersem lahko naredila tisto kar sem želela,da je storjeno. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 No fino! Kul. ne bi rada, da bi se kdo pocutil slabo itd. Me ful veseli, pa se sama si resila, dbest cveka.zdaj pa se nekaj novega ves in tud vidis, da dela in je vse OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ojla obema,najprej hvala za pomoč Saj sem vedel, da boš uredila Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Kaj je to bilo z Luninim netom - problemi z serverjem ? No, spet sva tu Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 men se je zdelo ko da je blo kaj shekano, pojavla se mi je stran z nekim otrokom in verjetno očetom, ko se skrivata in ju ubijejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ne, server je dol padel.Imamo varnostno sicer zelo spedencano, zato nic bat.na istem sevrerju med drugim tudi Bolha com, Mastercard itd...Nic bat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, server je dol padel.Imamo varnostno sicer zelo spedencano, zato nic bat.na istem sevrerju med drugim tudi Bolha com, Mastercard itd...Nic bat. A to je bilo TO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ja seveda - tudi najboljsim se dogaja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 me zanima nekaj: se da v koledar kaj vpisat, ali to samo urednistvo dela? pa se t: rojstni dnevi, to kar stane vedno citira, kje to pise?ne najdem, pa gledam v koledarju, ampak tam ne pise tega:danes praznuje rojstni dan ta in ta... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Tinka, tole sem ze tamari mensezdi nekje povedala: pise samo, ko je - ko ima kdo rojstni dan - ko pa ni nobenega vpisanega datuma oz. r.d.-ja, pa nic ne pise tam. Mislim da ne, da je povezano z LNM, pa potem gre prek urednistva to al kako ze, a mislim da je tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 saj je zgoraj desno koledar, kjer so zabeleženi r. dnevi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 razumem to...sem samo mislila, da obstaja moznost, da bi tu v koledar vpisovali npr. smucarski sejem v novi gorici, namesto med obvestila. da se vidi takoj, kdaj je kaj. pa npr. da se vpise ezofest, kje je in kdaj...tako pac, dogodki, informacije, obvestila...ne samo rojstva. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ce pa cesa zagotovo ne bom vpisovala, je pa to ezofest, zal.Ta model nama je dal ful dela nekoc, kompliciral se pa jos, prav akcijo sva imela na celotnem LN, torej totalno oglasevanje (pa se oblikovala sva mu oglas, skratka totalno dela in ukvarjanja, poleg reklame mesecne na LN), potem pa si je drznil nama poslat ponudbo, da lahko nastopiva z LN oz. LK ob tem, da PLACAVA prijavnino!!! prostor pac (2 kvadratna metra, za vse tri barve koledarckov denimo al pa pano lunin net - no in se ni dalo). Tu je pa vse skoz in za vse zastonj al kaj...Zato ni taksnih... Odlocila sva se, da bova brezplacno objavljala samo brezplacne dogodke.vsakdo sluzi, si ubode reklame, tu bo pa kar zastonj, pa najvec obiska je. Ni sans.Pac pa bom osebno dala mavricno gor, ce me bo kdo obvestil na urednistvo.In dobre stvari. In brezplacne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Marsa, nekaj za vaju! Zakaj se dogaja (hvala bogu ne pogosto), da ko pošlješ tako osebno stvar, kot je OS, ne pride do pravega naslovnika, ampak do nekega tretjega, ki je potem šokiran, ti pa še bolj?!? To se mi je zgodilo do zdaj dvakrat! In 100% ni bila napaka moja! Poleg tega mislim, da nisem edini, ki je imel te težave!Torej? P.S. Se to morda pojavlja, ko je veliko uporabnikov na forumu? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Hm pojma nimam Natrix, meni se ni se nikoli zgodilo, po mojem kliknes na napacnega iz 'ponudbe', denimo ko klikas iz osrednje strani na uporabnike.ne to se seveda ne bi smelo dogajati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 hm, recimo... če izbiraš naslovnika iz svojega adresarja, se lahko naredi da s tistim gumbkom na miški (vrtečim ), ko greš navzdol pisat naslov os, izbereš drugega naslovnika... upam, da nisem tole zaštrikano napisala, ampak sem jaz tole imela problem ko sem miško menjala in čsito enostavno zafrkneš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ja saj nekaj podobnega sem tud zgoraj pisala. Ni mozno - to je sistem. ne sedi nekdo tu in os naprej poslje. Koda, racunalniki.Tudi ce ti bo rocni racunalnicek narobe nekaj zracunal, bos morda mislil, da 100% vse prav delas, v resnici pa se je najbrz zgodilo, da si v tem primeru kliknil na eno drugo tipko - in tako je tudi tu.Accounti se V NOBENEM PRIMERU ne morejo mesat. Mozno je tako kvecjemu, da vpisete Mini namesto Mimi, pa dobi drug clan, ali zgoraj omenjeno, da se denimo stran se nalaga, pa si kliknil na onega, v resnici pa si na drugega. nasvet - vsakic predno posljes OS, poglej komu ga posiljas, lahko pa si das za boljsi filing vsakic 'shrani os v poslano', pa bos tocno videl, komu si ga poslal. To se je meni recimo kdaj zgodilo na novih temah na forumu; stran je se rolalo, jaz kliknem na temo, ki jo zelim videti, pa mi zacne odpirat drugo - ker se stran se ni do konca nalozila in je na onem mestu, kjer je bil prtisik, pravzaprav nekaj drugega (ker se ni vse nalozeno). Vcasih pa naslovnik ne dobi osa zato, ker ne sprazni inboxa, vendar ga v tem primeru ne dobi nihce drug. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ce pa cesa zagotovo ne bom vpisovala, je pa to ezofest, zal.Ta model nama je dal ful dela nekoc, kompliciral se pa jos, prav akcijo sva imela na celotnem LN, torej totalno oglasevanje (pa se oblikovala sva mu oglas, skratka totalno dela in ukvarjanja, poleg reklame mesecne na LN), potem pa si je drznil nama poslat ponudbo, da lahko nastopiva z LN oz. LK ob tem, da PLACAVA prijavnino!!! prostor pac (2 kvadratna metra, za vse tri barve koledarckov denimo al pa pano lunin net - no in se ni dalo). Tu je pa vse skoz in za vse zastonj al kaj...Zato ni taksnih... Odlocila sva se, da bova brezplacno objavljala samo brezplacne dogodke.vsakdo sluzi, si ubode reklame, tu bo pa kar zastonj, pa najvec obiska je. Ni sans.Pac pa bom osebno dala mavricno gor, ce me bo kdo obvestil na urednistvo.In dobre stvari. In brezplacne. hej, sem sele zdajle prebrala tole...ja razumem.sploh v tem konkretnem primeru je cisto jasno. tumac. no, sem samo mislila, da je fino kdaj kaj vedet, pa imet vse na enem mestu.jaz sem sploh prvic slisala za ezofest (11 let tujine naredi svoje) in me je zanimalo, na primer.potem nisem sla, ker sem se selila, pa kot slisim iz vseh konev, nisem nicesar zamudila. je pa kul, da se objavlja brezplacne zadeve, iams ti sigurno boljsi pregled nad tem, kot npr. jaz... je bila samo ideja, ampak imas prav, potem bi vsak lahko tule svoje sranje ponujal, med malo, kar je dobrih stvari... sem naivno razmisljala! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Marsa, res ti hvala, za tako izčrpen odgovor! Ampak nisem začetnik, ki prvič sedi za računalnikom, dobro poznam sisteme in na podobnem tudi delam! Torej, NISEM NAREDIL NOBENE TAKE NAPAKE!!! Vem, da nisem nezmotljiv, seveda, sem pa človek, ki vedno, ko se mu nekaj takega prvič zgodi, je vsakič naslednjič zelo pozoren! Torej.....Dobil sem razlago od nekega kar izkušenega LF uporabnika (Lunatik), ki mi je rekel takole; To se mi je že večkrat zgodilo in sicer samo v primeru, ko sem izbral osebo iz stolpca osebnih stikov! Vem, da sem izbral pravo osebo, je pa računalnik (program) poslal drugam! Zato vedno zdaj sam napišem ime prejemnika in od takrat nimam več težav!Lepo, sem rekel, vendar pa je to napaka v programu, ki je nebi smelo biti, ker so OS-i, baje OSEBNI in takih napak ne sme biti, ali pa morajo biti odpravljene! Samo toliko v vednost! Pa hvala za odgovor! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 in ko izbereš pravo osebo, z drsnikom na miški greš na naslov sporočila, potem pa os dobi oseba, ki je v osebnih stikih pod to osebo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 OK, razumem in vem da se mal spoznas. Sam tegale - en lunatik mi je rekel, to se pogosto dogaja, pa ne kupim kot argument. Bomo chekiral ce si ugotovil, da to dejansko tocno nekje se dogaja - meni se to denimo se ni zgodilo, pa nikoli ne vpisujem imen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.