Amis 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ja vidiš, hec je v tem, da se to ne dogaja stalno. v službi sem že kar nekaj časa prijavljena kot skriti član in na začetku ni bilo problemov s tem. sem lahko normalno pisala v teme in poslala kakšen os. nastavitev pa tako ne spreminjam ker itak ni nič takega, da bi to lahko nardila. no, zdaj pa pogosto zeza. zato me je pa tud zanimalo, zakaj je tako. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 aja v sluzbi... lohk je v cachu... da onstran nekako osvezujejo... haha, vse stekas, a ne? jaz tud ne, tako megleno, pa kar mal mutim, pa velikrat imam pol kar prav nekako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 V službi se tudi jaz prijavljam kot skriti član (saj sem itak več dol kot gor, samo občasno rada malo pokukam) in sem tudi opazila, da pogosto meče dol, tako da nisi nobena izjema, Amis. Sem pomislila, da je morda bolj povezano s službenimi nastavitvami (lani nekaj časa sploh nisem mogla objavljati v službi). Bom se pa za štos en dan, ko bom imela malo lufta v službi (hm... bogve, kdaj bo to), prijavila javno, pa da vidim, kaj se bo dogajalo. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz se vedno prijavljam kot skriti član, doma in na firmi, kjer pa nimam nobenih omejitev...in nikoli ni problemov... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ja sam nimas nikogar nad sabo... Morda je kak catch tudi v placljivih oz. nadstandardnih accountih, sem se zdajle spomnila, samo pravite, da imate tudi nekateri drugi podobne probleme... Po mojem imajo v cachu, kot sem zgoraj rekla, drugje to osvezujejo. Denimo: jaz vsakic ko napisem napoved, osvezim se xml na Slowwweniji, ker imamo tak dogovor. VEDNO. No recimo to storim v nedeljo.Se zgodi, da se v TOREK pri njih ni napovedi gor, pa v bistvu ne bi smelo imeti zveze z njimi, ker jo jaz gor dajem in imam dostop.A v bistvu morajo oni nekako 'osveziti' nekje drugje, sirse...Ne predstavljam si cist natancno tega, a megleno in veckrat je tako, ne sam tule, sam tega sem se zdajle spomnila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Tko, zdaj sem javno prijavljena v službi. To seveda ne pomeni, da sem gor in zagnano berem teme (no ja, sem in tja že)... bom pa videla, če se bodo pojavljali kakšni odklopi. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Evo, danes me ni ven metalo (javna prijava v služ.) Bom poskusila še doma kot skriti član, da stestiram še to. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz sem skrita, da ne bi kdo mislil, da stalno tu visim. Prijavljena 24ur, razen, ko nas SIOL dol ne vrže.Pogledam pa večkrat čez dan kaj dogaja, včasih pa uspem na 2 dni....kr neki. Normalno se da pošiljat OS. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Aha, hvala za komentarje, fajn. Fino da si osvezila Cosma, sem ravno prejle pogledala, ce je kje na broju tema (nekaj pisem in sam uch vrzem vsake tolk)... dandaLuna - v zvezi s tvojim vprasanjem... ker se z Mitjo prakticno ne vidiva, sem ga danes po telefonu pobarala, kako je s tistim shranjevanjem tem...Pravi, da je vse chekiral, in da nikjer ni mozno tega nastimati, ceprav ga to grozno cudi. tako ni druge, kot da pise avtorjem oz. oblikovalcem foruma.To pa bo spet trajalo...sam tolk da ves, da dogaja, samo nismo prisli do tega se.je pa res mimo, ce je ze ta moznost, da je potem takole bedasto - sploh ni vseh strani in to, kar pravis. __________________________ pa se nekaj: Mislim da je Diano zanimalo tole: zakaj da ne more umakniti iz objave 'ta clan je objavo popravil tega in tega dne ob tej uri... Ves kje si to stimas - ko POPRAVLJAS svoj ze napisani post, imas moznost tik pod opbrazcem za post . 'ali zelis dodati vrstico 'popravljeno' v objavo' - ali nekaj takega.Tam si ti to pac odznacis, ce kdo zeli si to nastimati, pa si tam to oznaci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> dandaLuna - v zvezi s tvojim vprasanjem... ker se z Mitjo prakticno ne vidiva, sem ga danes po telefonu pobarala, kako je s tistim shranjevanjem tem...Pravi, da je vse chekiral, in da nikjer ni mozno tega nastimati, ceprav ga to grozno cudi. tako ni druge, kot da pise avtorjem oz. oblikovalcem foruma.To pa bo spet trajalo...sam tolk da ves, da dogaja, samo nismo prisli do tega se.je pa res mimo, ce je ze ta moznost, da je potem takole bedasto - sploh ni vseh strani in to, kar pravis.Hvala, da si se pozanimala. V glavnem je tako, da kadar shranjujem forum, ki ima malo strani, to ni problem, tistih 64 strani pa je izgleda zalogaj. Jaz sem sicer razmišljala, da je mogoče z mojim zastarelim računalnikom kaj narobe, ampak je vseno fajn, da še drugi preverijo, če se njim tudi ne odpre vse. Ko boš kaj novega izvedela, javi. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Seveda, ves da bom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Mene pa zanima kaj pomeni, če je pri katerem članu napisano da ni statusa, al brez statusa? Kaj je to, a da se je nekak odjavil al kaj? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Samo pri enem clanu to pise.In ta status je bil dan s strani urednistva.V tem primeru pomeni, da niso na voljo nekatere funckije foruma, recimo posiljanje os-ev. ce pa je kdo 'na cakanju' ipd. - pa pomeni, da je spreminjal e-mail in podal nepravega oz. neveljavnega in tako ni mogel dobiti potrditve, tako se ne more ponovno prijavit, dokler ne javi na urednistvo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Aja, lo-fi verzija se vedno ne dela, dobite tole:Parse error: parse error, unexpected $ in /home/sites/site497/web/forum/lofiversion/lofi_skin.php on line 65 (da ne bo spet padli kaksni dvomi, sumi ipd. )..skratka, nisdte zbenani, ne pokaze se samo vam... tudi meni tole pise, ne veva, kaj je anrobe.Prosim za potrpezljivost, vmes pa pac si izberite drugo obliko. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danda, mislim, da ni nič narobe s tvojim računalnikom; sem tudi jaz poskusila par tem dat dol, pa je shranilo kakih 11, 12 strani, več pa ne MačkaRežalka: hvala za tvoj komentar. Tako sem sigurna, da ni samo pri meni tako, pa verjetno je Marsi to tudi v pomoč, saj se večkrat zgodi, da samo enemu kaj ne dela in je zato kriv njegov PC. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo pri enem clanu to pise.In ta status je bil dan s strani urednistva.V tem primeru pomeni, da niso na voljo nekatere funckije foruma, recimo posiljanje os-ev. ce pa je kdo 'na cakanju' ipd. - pa pomeni, da je spreminjal e-mail in podal nepravega oz. neveljavnega in tako ni mogel dobiti potrditve, tako se ne more ponovno prijavit, dokler ne javi na urednistvo. aha.. pr enem oz. dveh, ki je bil eden dva.., a zdej pa zato ne piše več.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Saj je vseeno, Mushi, to ne sodi vec k tehnicnemu vprasanju.Smo na dolgo govorili o tem in ne mislim izgubljati nadaljnjih besed in casa v zvezi s tem. ja, DandaLuna, rezalka - jasno da pride prav podatek, da vemo da je to; itak bo Mitja pisal avtorjem foruma pa jih pobaral. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Kot najbrz opazate, so na forumu ze nekaj dni tezave; pocasno odpiranje strani in podobno.Kot kaze, so tezave na nasem serverju, ki jih bomo kakor hitro se bo dalo odpravili. Hvala za potrpezljivost in razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 No zdaj so spedenali - za one, ki ste imeli lo-fi verzijo in nekaj cajta ni delala, sporocam, da je tudi to spedenano. Skratka, zdaj deluje tudi lo-fi verzija foruma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot najbrz opazate, so na forumu ze nekaj dni tezave; pocasno odpiranje strani in podobno.Kot kaze, so tezave na nasem serverju, ki jih bomo kakor hitro se bo dalo odpravili. Hvala za potrpezljivost in razumevanje. zanimivo,da se je meni,v temle času,vse odpiralo brez težav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Cveka, ti mors bit pa zmeri neki posebnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cveka, ti mors bit pa zmeri neki posebnega. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 ... Danes (in vceraj) sem urejala in delno uredila forum Astrologija - od prejsnjih 21 je zdaj 17 strani tem.Nekatere teme so izbrisane (med njimi denimo Intruderjeve, ce so bile objavljene po veckrat, tiste brez komentarjev jasno, delno preseljene v njegov forum, kot tudi vse druge take, ki so bile odprte po veckrat, pa niso imele nobenega -ali nobenega stvarnega- komentarja, in prestevilne tiste, ki v forum astrologija niso sodile, kot denimo zelje po prerokovanju ipd. - slednje so ze prej bile preseljene v podforum Karte, ce so imele kak point, itd. ipd. ...).Vecina naslovov je popravljenih, prvic zaradi same preglednosti, drugic da se lazje najde z iskalnikom, bistvenih razlik pa ni. Zdruzila sem denimo dve 'neplodnosti', 3 'kako zaceti'.. in podobno...Nekaj dela me se caka (preselitev se nekaterih tem, zdruzenje vseh tem Hise, Planeti, sluzba, poklic in podobno...) Toliko da veste. Prosim, ne objavljajte tem nanovo vsevprek in uporabljajte Iskalnik.(*tule pa se navodila za iskanje). ... ce nikakor ne gre z iskalnikom, uporabite lo-fi verzijo, ki zdaj lepo dela...In najdite temo, ki vas zanima, kajti 50% moznosti je, da ze obstaja. Vsaj 50. ce jo iscete tu in jo je torej tu pricakovati. Tole sem postnila tudi v temo Informacije o temah na forumu - da ne bo koga zmotilo dvojno objavljanje. Postopoma bom tako uredila ves forum (no saj itak ga sproti, nenazadnje pred in po vsaki selitvi), dodala bom nekatere podforume oz. prerazporedila malo nekatera podrocja... in tako dalje. Tako vas prosim za sodelovanje, kajti vsem nam je kul, da je pregledno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Ne vem ali sem kakšno obvestilo spregledala ... ... ne glede na to, kaj vpišem v iskalnik, dobim odgovor, da je prišlo do napake. Kakšen nasvet, predlog kaj naj naredim? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.