Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Super Tina, beres misli... To je pa naslednja stvar, na katero hocem opozorit. namrec - iskalnik je spet brez zvezdic... ni vec - *ego*sam se - ego. In vse najde.Vse normalno dela. Bom osvezila tud tist, pa se tam povedala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Super, hvala Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...t=0#entry363538 No tu je info o iskanju tudi... mal vec o tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 zakaj o zakaj mi to javlja.......?! napisem nekaj in potem mi sporoci, da se stevilo odprtih in zaprtih ukazov ne ujema. pa imam samo en okencek odprt...pa pol ure pisem, pa mi noce objavit...grrrrrrrrr Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 ...sem hotela fotko gor dat, da pokazem, kaj imam tu, pa ni vec nikjer zraven za fotke gor dat grem kar domov Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 verjetno si ves plac porabila - zdaj je omejen... za fotke itd.Eden od razlogov za placljivo verzijo foruma...Ce ne so se kar stepale fotke, edino kar sem lohk je bilo tezenje - tole je pa ucinkoviteje in elegantneje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 ni bilo to...zgleda, da se mi zasteka, kadar kaj copy-pastam...sem vse fotke stran vrgla, je bilo ful prostora. zato mi je bilo cudno. ampak zdaj je ql. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 aha, saj se mi je zdelo cudno, ker ni tolk mal placa spet, pa saj se dnevno stepajo fotke, torej ocitno folku ne dela tezav...Se je pa ze nekomu to zgodilo, se mi zdi...Ja, kot kaze, kaj zasteka sem pa tja...Glavno da je OK, zdaj pa cimprej postni fotko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 A je mogoče, da je bilo v nekem trenutku na LNF šeststopet ljudi naenkrat?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je mogoče, da je bilo v nekem trenutku na LNF šeststopet ljudi naenkrat?! Ja, smo spremljali zandjic enkrat tole sceno v dnevniku! men tud nic jasno... To se kar razni iskalniki, crawlerji razni (teh vi ne vidite vedno)... in taksno tud gor naturirajo... Se vsake tolk zgodi, da je kar ena blazna cifra, ko je sicer nizje povprecje... nek nenaden naval.... se je ze zgodilo, a ne tak poskok oz. v taksnem razmerju.Ja, tumach ne? <{POST_SNAPBACK}>Nekaj nisem naredil, kot bi moral , pa se je zgodilo .... da sem danes (03.02.05) v forumu "DUHOVNOST IN OSEBNA RAST" odprl novo temo "ljudje-negativci", pa so me opozorili, da že obstaja podobna tema "Energetske pijavke" . A se da te nove poste združiti na staro temo, ki je precej bolj obširna ?? Hvala Ja, sem ze opazila temo in hotla zdruzit z omenjeno, pa nisem se prisla do tega, hvala ker si prisel opomnit in hvala onim ki so te napotili.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Poskusam odpret linke 'Kozmetika' in tam okrog, pa nekaj ne odpira.. Tegale mi se odpre: http://www.moje-zdravje.com/slo/Kozmetika, nadaljne linke (maske in pilingi in to..) pa mi tole napise: Stran, ki ste si jo zeleli ogledatihttp://www.lunin.net/slo/Kozmetika/274/zal ni moc najti na tem strezniku. Obstaja vec razlogov za to: ali stran ne obstaja, ali je napaka v naslovu strani ali pa stran ni dostopna v tem direktoriju. Sam tolk, ce slucajno ne vesta.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 o thanx, Aliana! ne nisva vedela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 No, fino Nisem vedla a sploh se ne delajo tiste strani al kako.. Sem se pa zdaj itak sama znasla pa neki skup spackala piling iz polente in jogurta Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 saj drugac mas to v LKju... :|||| nisem se popravila, nekak... se mi ne da, po pravici povedano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Marsa imam vprašanje, sm bol bogi s temi tehničnimi stvarmi zanima me, ko npr. citiram besedilo od A, kako še potem naj citiram od B..ni mi še uspelo, da bi v en odprti odgovor citiral besedila od večih uporabnikov.. thanks že vnaprej..uživaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 aha... hm...Ce citiras samo en post, das 'citiraj'.ce pa jih kanis citirat vec, das 'citat +' (kliknes na to pri vsakem postu, ki ga hoces citirat) in potem, ko imas vse zbrane, 'komentiraj'. To je sicer razlozeno v temi Novi Lunin forum, pa imas tud temo Test, kjer lohk preizkusas to. A v osnovi je to to, kar sem rekla. Cist simple. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Mala šola astrologije ne deluje ne samo hiše....404 napaka: NE NAJDEM STRANI! Stran, ki ste si jo zeleli ogledatihttp://www.lunin.net/msa_hise.phpzal ni moc najti na tem strezniku. Obstaja vec razlogov za to: ali stran ne obstaja, ali je napaka v naslovu strani ali pa stran ni dostopna v tem direktoriju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Selene, hvala ti! Najprej nic jasno, pol pa pravi Mitja: aha, ze stekam, v cem je stos...Tako da bomo popravil, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Evo ze dela. Hvala se 1x za opozorilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 sem ravno preverila, si me prehitela hvala, bom spet mal se poglabljala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 kul, se dobro da si se ufurala, da sva opazila. aja, , saj bi hitro dobila serviran kak besen mail na urednistvo najbrz. :xx!: x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Jaz mam spet problem s chatom.... še kar sem navedena noter, čeprav me že kar nekaj časa ni tam..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 kok casa je to, po nekem dolocenem casu se refresha... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Zdej bo dve uri.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ja, to je po mojem normalno... pa ni vedno enak ta cas, se mi zdi, morda jaz lahko kaj refresham kje oz. prenastavim, sam to so se pa tud pritozevali, da je rpehitro pol...Pocakaj mal, mogoce se bo opolnoci... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.