Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

:palec: x:o)x

ja Selene, nedelja je tudi takrat, ko si jo naredimo, tudi praznik, ne da nam koledar diktira, kdaj bo kaj, kkoledar le tolk, da se poklapaš z ostalimi, da nis čist mimo xDDx

peace and love

clean

peace and love

Klinar

Deli na socialnih omrežjih

sem brala v dnevniku, da se je folk razburjal. Ne razumem, sej če klikneš na ta teden, se ti odpre ta teden, potem pa če te res kaj hudičevo zanima, poiščeš sam... a ne ve folk, da je včasih dobro ustaviti čas ;) da se pa tudi na človeški način opozorit, brez sovražnih tonov...

In če ne bi imeli te možnosti vpogleda v zvezde, kaj pa potem? Ob takšnih zadevah se naučiš ceniti tisto, kar imaš na dosegu roke.

ja, saj... jaz placujem vse, pa ne morem do zobarja recimo kvalitetnega, od mene bo pa folk na mojem osebnem sajtu kar nekaj zahteval al kaj, folk je cist prf***.

ja, kao, da haloo!! pa tko, saj pravim, mitja je cist pop*. :P

Sam sem pa ze jaz slabe ratala, ker se mi frzmaga, da tud ob 10h se ne zrihtajo, so zlo komot ocitno. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha, selene, vse pobrkano, saj pravim, uran in se pluton na delu torej (poleg neptuna, jasno). ;) :P

Sem ravno prej razmisljala, haloo, letos na LN sploh NI BILO 13. marca!!!!!! :O:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sorchy. :sori: x:Ix :8):

jasno se je pojavilo sto milijonov tehnicnih tezav, ko ni mitje.

9. marec je ze od 9. marca x:o)x, ne delajo razne strani, folk ni dobil napovedi, kateri linki ne delajo... vsake tolk LN mal skor ne dela... nekam sumljivo mal mailov sem dobila v teh dneh, tako da mam na sumu, da mailov ne dobivam al ne vseh... pa tko...

nekak okol murphyja, skratka. :D

Skratka - hvala za potrpezljivost in razumevanje. :inocent: xDDx xcivx

Picasso

Bom kar tukaj napisal, lahko da ima kdo podobne tezave.

Arhiviram osebna sporocila, zberem vsa, kot vedno, format HTML, dobiti bi jih moral po e-posti.

Od tega je ze ene 48ur, pa se niso prisla (ponavadi pridejo v nekaj sek. ali min.).

:vragec:

tkole marsa

a lahko pliz brishesh vse VSE moje poste zadnjih 6ih meseceu?

a bi se to dalo

jaz sem nekaj chistil v dnevniku...pa je tega prevech

pa she se stvari prepletajo po drugih temah

tako da....ti brishesh moje poste....jaz poizkusham brisat spomine

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Bom kar tukaj napisal, lahko da ima kdo podobne tezave.

Arhiviram osebna sporocila, zberem vsa, kot vedno, format HTML, dobiti bi jih moral po e-posti.

Od tega je ze ene 48ur, pa se niso prisla (ponavadi pridejo v nekaj sek. ali min.).

Pri meni enako, pa saj ni panike. Vse se bo poštimal, počasi! xDDx

aakhut, prvic, itak ni sans (se ne da), drugic pa - kar misli si! :att:

tebi se zdi 'prevec tega' in torej naj jaz pucam za tabo? x:o)x

verjamem da imas s sabo dost dela, sam jaz mam tud.

brisi sam ali pusti...

se pa ne da tko - od tedaj do tedaj, to bi bilo treba sistematicno, za kar pa nimam cajta, haloo, Miheli ne nastimam podforuma, pa bom se ukvarjala z osebnimi solatkami in jetrchki...

To naj sodi k tvoji 'terapiji'.

:palec:

Picasso

ne zdaj bo terapija... bos brisal iz sebe pac to...

saj te ne zanima, pa ti vseen povem.

jaz sem znala vreci celo kastrolo rizote okol po sobi.

Si lahko rpedstavljas kako je to videti.

In kaj?

vsak rizek sem posebej pobrala, cist posveceno, nic zivcno, meditativno - cist sem se torej ven vrgla, a potem se po kosckih, ljubece in posveceno nazaj sestavila...

Ti bos pa po kosckih in ljubece populil plevce. xDDx xyesx :palec:

Picasso

ja vem, se mi niti ne da obremenjevat, ker ne bo nic pomagalo.

kot kaze, le ni tko simple, da bi oni, bo moral pac Mitja.

sem mu javila, pa je tko rekel.

vem, shtala, sam kaj naj? xnckrivx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...