mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 heeeeeeej.. zakaj ne morem prebrat Novosti na Lunin netu... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 katere novosti, mislis novice - te so zdaj po novem lunin magazin:http://www.lunin.net/Magazin/ Ce gres direkt na link, te zna kar na osrednjo stran butnit, ampak odtod pa linki v glavnem delajo, kot sem preverjala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ej tko pa gre..tenks.. Tam z osrednje strani na novosti, pa pol podtemo pogledat.. recimo zdravilci pa ni šlo..Ampak to pa laufa. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 a che dam recimo micka na ignor....pol ne vidm njegovih idiotskih postou? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ja, aakhut, lahko das kogarkoli na ignore... ... razen mene, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, aakhut, lahko das kogarkoli na ignore... ... razen mene, jasno. juhuhu....zhe narejenoen kreten manj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 a mene ti je ratal dat na ignore?tako razberem iz tvojega posta! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mene ti je ratal dat na ignore?tako razberem iz tvojega posta! iz posta je razvidno, da je za kretena uporabljen moshki spol tebe mam rat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ok, se dobro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 marsa tole prou kulsko...hehe...THX zej me pa zanima, zakwa ne morm zamenjat ikonce...7kb...64x64...???? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ne vem, zakaj... morda refreshaj, men tud vcasih je ne postavi sam... pa zgleda kot da ni prijelo.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 DELAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pa res, jaz sem morala tud refreshat tule, jaz mam dons mal bolece oci sicer, pa mi kar buta v glavo tole, sam se mi zdi pa vseen ful hudo. Dobra ikonca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ja...tko kjut je....mi kr pashe zejne morm skos met takih zlomkastih zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 zakaj si pa zdej tko dal, pa kaj pol, ce mi buta v oci, jasno ce je taksna 'stroboskopska', kar daj nazaj, ker je kul....Mi je vsec, ko miga.Tud Michellina mi je ful vsec, med najboljsimi 'tujimi' (pac ne iz bogatega lnf izbora)... pa tale tvoj crvicek je tud bil fajn... pa zirafa bobijeva...pa pismu, kje je ta bobi?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 No tko.Mitja je sicer ze nazaj, a med vikendom pa onih ni na broju, jih pa rabi, ker ne more not (ker smo pac selil).Tako da najkasneje jutri popoldne oz. zvecer bo urejeno (ker ce bo moral prav tja, gre lohk sele popoldne). Vem, shtala, nam total narobe hodi, vec kot 10 dni (x!x ) (t)isti datum!To je skoda za nas, pac...sam kaj cmo. No sam tolk da veste. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ena tam se je javla, da jo ni hotel dol dat, jaz pa še obvestila nisem dobil, da se je na to temo oglasila. Ta funkcija mi že nekaj dni ne dela, tako da manual potem iščem. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 verjetno je povezano..Pa tud mailov vseh ne dobim, ker mi pise folk, da so mi pisali, pa pojma nimam. Pa ene mi v delete folder mece, ko imam nekaj filtrov nastimanih, pa je morda kak neroden naslov, pa ga tja butne..Al pa kar pobrka - v folderju Artisa najdem obvestilo o novem osebnem sporocilu na forumu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Yesss!!! 21. marca smo koncno...in kar se tice LN, smo se 13. marcu izognili, torej se moj rd sploh ni zgodil, se je cas ustavil mal (ko sem glih pr korit). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 che bi ukinla OS-e, bi blo prshparanga polovico sranja zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Vem. Sam kar naj bodo.pa naj cvikajo, da berem njihove brezveznarije (ko se mi se na forumu ne da brat, pa bom v ose rinla) :xx!: Ampak, ok, cist kul, maram v bistvu vse taksno, ker rada vidim, kako stvari stojijo. *** Torej dragi moji clani: lohk berem vase os-e.lohk brisem vase poste - zgolj zaradi recimo mojega pms-a.in se svasta lohk pocnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej dragi moji clani: lohk berem vase os-e.lohk brisem vase poste - zgolj zaradi recimo mojega pms-a.in se svasta lohk pocnem. lohk tut vidish IP naslove...pa pingash mashine pa brskash po njih.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 no do pinganja se nisem prisla... sploh ne vem kaj je to! (ampak ziher sam blefiram, v bistvu pa totalno 'pingam' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 a vidiš kako ti maham zdravje še ne dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.