Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

katere novosti, mislis novice - te so zdaj po novem lunin magazin:

http://www.lunin.net/Magazin/

Ce gres direkt na link, te zna kar na osrednjo stran butnit, ampak odtod pa linki v glavnem delajo, kot sem preverjala...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja, aakhut, lahko das kogarkoli na ignore...

xscratchx... razen mene, jasno. x:Dx :vragec: :sniky:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne vem, zakaj... morda refreshaj, men tud vcasih je ne postavi sam... pa zgleda kot da ni prijelo..

Picasso

pa res, jaz sem morala tud refreshat tule, jaz mam dons mal bolece oci sicer, pa mi kar buta v glavo tole, sam se mi zdi pa vseen ful hudo. :palec:

Dobra ikonca.

Picasso

zakaj si pa zdej tko dal, pa kaj pol, ce mi buta v oci, jasno ce je taksna 'stroboskopska', kar daj nazaj, ker je kul....

Mi je vsec, ko miga.

Tud Michellina mi je ful vsec, med najboljsimi 'tujimi' (pac ne iz bogatega lnf izbora)... pa tale tvoj crvicek je tud bil fajn... pa zirafa bobijeva...

pa pismu, kje je ta bobi?!

Picasso

No tko.

Mitja je sicer ze nazaj, a med vikendom pa onih ni na broju, jih pa rabi, ker ne more not (ker smo pac selil).

Tako da najkasneje jutri popoldne oz. zvecer bo urejeno (ker ce bo moral prav tja, gre lohk sele popoldne).

Vem, shtala, nam total narobe hodi, vec kot 10 dni (x!x :sori:) (t)isti datum!

To je skoda za nas, pac...

sam kaj cmo.

No sam tolk da veste. :palec:

Picasso

Ena tam se je javla, da jo ni hotel dol dat, jaz pa še obvestila nisem dobil, da se je na to temo oglasila. Ta funkcija mi že nekaj dni ne dela, tako da manual potem iščem. :sori:

Andres

verjetno je povezano..

Pa tud mailov vseh ne dobim, ker mi pise folk, da so mi pisali, pa pojma nimam. Pa ene mi v delete folder mece, ko imam nekaj filtrov nastimanih, pa je morda kak neroden naslov, pa ga tja butne..

Al pa kar pobrka - v folderju Artisa najdem obvestilo o novem osebnem sporocilu na forumu. :eek: x?x xnckrivx

Picasso

Yesss!!! 21. marca smo koncno...

in kar se tice LN, smo se 13. marcu izognili, torej se moj rd sploh ni zgodil, se je cas ustavil mal (ko sem glih pr korit). :P

Picasso

Vem.

Sam kar naj bodo.

pa naj cvikajo, da berem njihove brezveznarije (ko se mi se na forumu ne da brat, pa bom v ose rinla) :xx!: x:o)x

Ampak, ok, cist kul, maram v bistvu vse taksno, ker rada vidim, kako stvari stojijo.

Torej dragi moji clani:

lohk berem vase os-e.

lohk brisem vase poste - zgolj zaradi recimo mojega pms-a.

in se svasta lohk pocnem. x:Dx :sniky:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Torej dragi moji clani:

lohk berem vase os-e.

lohk brisem vase poste - zgolj zaradi recimo mojega pms-a.

in se svasta lohk pocnem. x:Dx :sniky:

:vragec:

lohk tut vidish IP naslove...pa pingash mashine x:Dx x:Dx x:Dx

pa brskash po njih.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk :vio: :vio: x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no do pinganja se nisem prisla... sploh ne vem kaj je to! xDDx x:px

(ampak ziher sam blefiram, v bistvu pa totalno 'pingam' x:px x:o)x)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...