Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

seveda, folk po sebi pac sklepa.

Lahko bi - torej bi. Si mislijo. Tako bi oni, morda.

No ja... ne sam iz kaksne plemenitosti kao, pac pa - da je kdo tolk samopomemben, da misli, da bi me kaj tkole zanimal, je pa res mal tumach. ;)

ne saj v glavnem po mojem ne... ocitno ima folk kar zaupanje, saj vidis, dajejo se fotke in vse...

Ampak za nekoga, ki ni tolk not, pa seveda... lohk pac kar sklene tkole kaj.

Seveda so mi ze svasta ocitali.

Da 'izginjajo' posti (kadar brisem, brisem z razlogom, in navadno sama povem, ziher pa, ce me vprasajo, utemeljujem pa navadno ne ali ne zelo podrobno) in ce recem, da nisem, potem nisem.

Vcasih kaj zasteka mashina al internet, pa se ne objavi al kaj tacga, ena varianta pa je tud, da je tema recimo zdruzena z drugo, pa v vsej zmedi ne najde posta. Ali ga je podal drugje, kot je mislil, ker se debate prepletajo... itd.

Ali pa je bilo to v foumih, ki so pod okriljem drugih moderatorjev, tja se ne vmesavam (9zki, GOH, cebelarji...).

Pa 'da benam' (v bistvu sem tam nekje rekla 3 clane, v resnici pa sta bila samo 2 - enega sem sam za dve uri al kolk), pa 'slisi se', da 'sem zamerljive sorte' in taksno. xrolleyesx

'Mal nagajam clanom', 'pa ponizujem jih' pa taksno.

No ja, saj je hecno, v bistvu...

Nekaterih ukrepov ne vidite, pojma nimate, kaj se dogaja.

In jasno ni nobene potrebe da bi vedeli.

Potem pa folk hitro kaj sklene tkole in tega ne mores vec ustavit...

To je obicna psihologija - folk pozablja, da je treba se poglobit v 'motiv'.

Zakaj bi jaz se nekaj sla, ce pocnem to kar pocnem? vsem vidno in dosegljivo?

Preprosta logika ti lahko pove, kako in kaj.

A ne pa vsem.

Vsakdo isce neke motive, neka ozadja, ki pa jih sploh ni, ce pa so, so pa cisto deseta od teh ki si folk predstavlja, navadno.

V bistvu pa veste za izbrise tremu folku. ker se ti edini vedno bunijo oz. se je eden uzaljeno dol pobral. Halo. :|||

Drugace je bilo veliko vec brisanega - bodisi zaradi prijav, bodisi zaradi moje presoje (ce so se omenjali podatki o ljudeh, kot so npr. fotke, imena, tel. stevilke, ce jih oni ni sam objavil) ali brezveznarij, strani chitchatov, ki so se kateri v temah zapricali.

NIKOLI se ni nihce od omenjenih pritozil.

Vcasih so apelirali name, jezno, besno, kje da je urednistvo, ko pa sem ukrepala, so se prakticno isti bunili potem cezme.

Tako da....

se dogaja pac razno...

Tak je lajf pac... xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

a veš da mi je čisto vseeno, tud če bi brala os... poudarek na tudi če...zakaj? prvič ne pišem nič šokantega,ne opravljam, drugič pa tud če bi prebrala, vem da bi ostalo pri tebi ;)

ampak jaz rabim informacijo eno iz zdravja, bom kar tule zagnjavila... a je tam slučajno podatek - prijateljica je noseča (v 7.mesecu in jo ful trebuh boli), prebava je zanič, tablet noče jemat (hvala bogu) katero zadevo naj preizkusi - zdravnik je rekel, vsaj kg kivija, ne pomaga, laneno seme, ne pomaga... jaz pa nimam pojma... tibetančki glih niso... help?

ej kot nalasc selene - zdravje se preklika, ce das slash zdravje (ln)

ker selimo LN, pa so zdaj vse te nove domene, pa je tolk tega za preusmerit.

Npr. Lunco bova ukinila, sam je na stotinah strani link, pa je treba vsakega posebej skenslat. :sori:

Tako da v bistvu dela zdravje, sam ce dodas /zdravje na osrednji strani. :palec:

Aja, baje! x:Ix x:Dx

Ne ne dela, mislim odpre pac stran, pol pa je od tam dalje error. :|||||||||||||

hm. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm ce kivi ne pomaga in laneno seme, potem pa res ne vem, ne tibetancev naj pa ne dela, so rpevec jang..

Tud joge kar je strechanja, sploh v stoje, naj ne dela.

Hm, hektolitre caja, kaj sladkega... sladko mleko... sladke kamilce

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a veš da mi je čisto vseeno, tud če bi brala os... poudarek na tudi če...zakaj? prvič ne pišem nič šokantega,ne opravljam, drugič pa tud če bi prebrala, vem da bi ostalo pri tebi ;)

ampak jaz rabim informacijo eno iz zdravja, bom kar tule zagnjavila... a je tam slučajno podatek - prijateljica je noseča (v 7.mesecu in jo ful trebuh boli), prebava je zanič, tablet noče jemat (hvala bogu) katero zadevo naj preizkusi - zdravnik je rekel, vsaj kg kivija, ne pomaga, laneno seme, ne pomaga... jaz pa nimam pojma... tibetančki glih niso... help?

Sem ravno brala..pa mislila napisat zakaj zdravje (stran) ne dela. xrolleyesx

Pa sem se spomnila tole:

Selena kaj pa če bi prijateljica probala suhe slive. Zvečer namoči v vodo. Zjutraj pa poješ namočene slive in zadevo popiješ, lahko tudi fige.

To ureja prebavo...pospeši x:)x

Drugače zakaj ne proba piti bebi čaj. :8):

Ali pa si naj janežov čaj skuha. :8):

Pozdravček xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>

Ali pa si naj janežov čaj skuha. :8):

Tegale pa raje ne upostevat, selene, vceraj sem sama pomislila nanj, pa se k sreci takoj spomnila, da spodbuja nastajanje mleka (torej najbrz tudi oxytocin - al kaj je ze) in torej lahko pospesi morda porod.

Nocem strasit, najbrz bi morale bit vecje doze in morda sploh nimam prav, a - kot receno, sem pomislila na to, pa si v hipu premislila.

Bolj varne so kamilce, skratka. xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Tegale pa raje ne upostevat, selene, vceraj sem sama pomislila nanj, pa se k sreci takoj spomnila, da spodbuja nastajanje mleka (torej najbrz tudi oxytocin - al kaj je ze) in torej lahko pospesi morda porod.

Nocem strasit, najbrz bi morale bit vecje doze in morda sploh nimam prav, a - kot receno, sem pomislila na to, pa si v hipu premislila.

Bolj varne so kamilce, skratka. xyesx

Nič slabega mislila. :8):

Imaš prav. Lahko povzroči splav, v čezmerni uporabi. Sem tako na hitrico odgovorila.

Drugače pa nič ne škoduje tudi nosečnicam ne. V zmernih količinah.

Prav tako čezmerno uživnaje kamilic ni priporočeno za nosečnice.

tako ...to samo nasvet tak lajičen. x:)x (moj)

drugače pa najbolje da gre v lekarno pa ji bodo svetovali.

Pozdravček xsrcx

Čao...

Neki me zanima (dej ga srat, Pika?) x:Dx

Mam prjatlco, ki bi tud ful rada sodelovala na forumu in se je prijavila, pa še zdej ni dobila pozdravnega maila in ne more postov oddajat...pa me zanima, kaj je narobe???? Njen nick je redkvica, mail pa ********.

Hvala.

Hoj, najbrz ni dala pravega e-maila.

To pomeni, da ne dobis potrditvenega maila.

V 99% primerov je to. :palec:

(*ali pa ni potrdila vpisa, recimo lahko pa ni potrjen account tud zaradi morebitnih tedanjih trenutnih frk na netu, bogve kaj... vse je mozno, vidis tkole)...

Skratka, e-mail mora bit veljaven, da lohk dobis sploh geslo, da te not spusti...

Folk da kar en e-mail, pol pa recejo, nisem mogel not. jasno da ne. Mail pa ze mors met na urednistvu.

Druga varianta pa je (sam to je navadno primer, ko je ze clan) da spreminja account, nekaj narobe naredi al ne potrdi (v 100% primerih je bilo to) in nenadoma ne more vec not.

To je mdr. tud eden od razlogov, da imajo nekateri forumovci po dva nicka - ker ga ni skoz spustilo, ker je nekaj zaprchkal na osebni strani, pa se je nanovo prijavil. z drugim nickom jasno, ker njegov prejsnji je ze uporabljan na forumu - by himself.

Picasso

ne ce je pravi, res, pol bom probala kar potrdit pac jaz..

mislim da se to se ni zgodilo, a ocitno se tud kaj tacga zgodi, saj sem ti rekla, da se lohk vmes za pol minute ali manj net 'odklopi', pa takoj spet deluje, pa 'ne primer' (*pa morda sploh opazil nisi).

Bom sla rpeverit.

Picasso

sem spedenala.

Ima zdaj status zacetnika, po mojem lohk zacne komentirat. x:)x :palec:

naj zdaj ne spreminja nicesar (*gesla ali maila), dokler ne bo ze komentirala, si kaj nastavila.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem spedenala.

Ima zdaj status zacetnika, po mojem lohk zacne komentirat. x:)x :palec:

naj zdaj ne spreminja nicesar (*gesla ali maila), dokler ne bo ze komentirala, si kaj nastavila.

'dan!

jst bi se pa sam rada zahvalila da ste me koncno gor spravli... upam da bo delovalo!

hvala

Življenje je lepo, če ga živiš...

• 2 weeks later...

Hvala Selene, :vio: :palec:, oprosti Silver, ker nisme prej priletela, sem sla prej sam v dnevnik mal pozdravit, zdajle sem pa sele dam prisla, no fino, ko si ze zrihtal.

Ja, to si vsakdo sam nastavi, ker lohk si iz Buenos airesa. x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...