Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

ma fajn Selene, ko ste prakticni, saj uporabljate funkcije, dbest ko kdo kdaj tkole vskoci! x:Xx

Silver, kaksne stvari znam ocitno tud lepo povedat... ;) :)

Pa se - lepa beseda lepo mesto najde.

Ti imas tako prijetno energijo, pa se prijeten nacin pa se smisel za humor - jasno da si mi fajn! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja, si si ocitno nastavil, da dobis obvestilo se na email, ko dobis os.

To si uredis na osebni strani - pri tem poglavju, mal poglej. Pa odkljukaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Na osebni strani pod Moznosti mas E mail nastavitve. To ofnes, pa vidis, da mas tm neki obkljukano, da dobis zmeri mail o novem sporocilu, pa to odkljukas x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x8Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 2 weeks later...
ja, jasno, da znas, pa tud vidim, da drugi uporabljajo to, torej tud drugim dela (kdor zna, enim ne dela pac, ker ne znajo x:o)x)

Picasso

Man tehnicno vprasanje:

Ce je med vami kak racunalnicar, naj mi prosim pomaga :sori: , ker mi gre zadeva ze posteno na zivce x!x Aja problem: Ko pisem v Wordu ali posto, mi pise vse sumnike, le v forumih od nedavnega nic vec. Kaj storiti x?x

C=enter

S=a

Z=~

Evo to je to. Pri C-ju rata enter, pri S-ju a, pri Z-ju pa ~.

:( :unsure: HELP

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>:eek: a si preverila, če maš nastavljeno slovensko tipkovnico?

čeprav, če je ne bi imela, potem tudi v wordu ne bi smelo šumnikov pisat ... krneki. res čudno.

Ja mam SLO tipkovnico, pa mi vseeno ne gre. Mogoce mi je kak virus kaj zmesal strene v racunalniku. Nevem :o|o: Ce kdo kaj ve naj se mi poslje zas. sporocilo, ker sem zadnje case zelo malo tu gor.

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Hvala ker si rekla, bova nastimala, da bo na 1. strani ta moznost.

Hvala za interes. x:Xx :palec:

Picasso

kako to mislis?

saj se sam odlocis za to moznost, ce se.

Picasso

vem tko sem jaz klela nekoc, ne spomnim se ze kaj in kako je bilo, sem bila pa BESNA, tko kot pravis, vsilili so mi - s tem da jaz nisem nikjer si nic oznacevala, caplji, to pa tud jaz pop*.

saj po mojem ravno zato nimava te moznosti... :)

sam je pa ze par folka reklo, pa je cist kul... valjda, kateri sajt pa? :8): x;)x x:Dx

**

Jo, Eva, ves da bomo zrihtal, da bos direkt takoj povsod! x8Dx xDDx

Picasso

Ojla

Moj PC je star in počasen in vsaka sekunda mi pomeni polno. Če grem pogosto na neku spletnu stran, in je imam rada, tako mi se homepage zdi kak dobra ideja :palec:

Nema vsiljevanja - to ne bo automatic homepage, ne? x;)x

Pozdrav Marsi & vsima!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...