Marsa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ma fajn Selene, ko ste prakticni, saj uporabljate funkcije, dbest ko kdo kdaj tkole vskoci! Silver, kaksne stvari znam ocitno tud lepo povedat... Pa se - lepa beseda lepo mesto najde.Ti imas tako prijetno energijo, pa se prijeten nacin pa se smisel za humor - jasno da si mi fajn! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ja, si si ocitno nastavil, da dobis obvestilo se na email, ko dobis os.To si uredis na osebni strani - pri tem poglavju, mal poglej. Pa odkljukaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Na osebni strani pod Moznosti mas E mail nastavitve. To ofnes, pa vidis, da mas tm neki obkljukano, da dobis zmeri mail o novem sporocilu, pa to odkljukas Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 devicka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ej, a ima še kdo težave s citiranjem večih postov (gumb +/- CITAT)?Ker meni zadnje čase prikaže samo citat enega posta, ne glede na to, koliko jih označim... in hecno, ne vedno istega Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ne, meni normalno deluje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ne vem, kaj bi bilo (saj citirat valjda znam, ne )... bom poskušala ugotovit... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ja, jasno, da znas, pa tud vidim, da drugi uporabljajo to, torej tud drugim dela (kdor zna, enim ne dela pac, ker ne znajo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 teksta, ki je napisan z rumeno, skorajda ne vidim. ga moram oznacit, da lahko priblizno preberem kaj pise. a se to da kako spremenit?hvala Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mogoče pa je namenoma tako..... da se ne vidi..... da pa lahko vidiš.... če osvetliš.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja... to je zato (kar je Katja povedala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 bistro Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Man tehnicno vprasanje: Ce je med vami kak racunalnicar, naj mi prosim pomaga , ker mi gre zadeva ze posteno na zivce x!x Aja problem: Ko pisem v Wordu ali posto, mi pise vse sumnike, le v forumih od nedavnega nic vec. Kaj storiti C=enterS=aZ=~ Evo to je to. Pri C-ju rata enter, pri S-ju a, pri Z-ju pa ~. HELP Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ej zal pojmA NImam... Jako urednistvo, a ne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a si preverila, če maš nastavljeno slovensko tipkovnico?čeprav, če je ne bi imela, potem tudi v wordu ne bi smelo šumnikov pisat ... krneki. res čudno. Ja mam SLO tipkovnico, pa mi vseeno ne gre. Mogoce mi je kak virus kaj zmesal strene v racunalniku. Nevem Ce kdo kaj ve naj se mi poslje zas. sporocilo, ker sem zadnje case zelo malo tu gor. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Želim postaviti lunin.net kot homepage. Je li to mogoče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hvala ker si rekla, bova nastimala, da bo na 1. strani ta moznost.Hvala za interes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Super, jaz čakam! Hvala! Takoj do LNF. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 a ni to malo nadležno. Meni se zdi, ko da bi ti kdo nekaj vsiljeval. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 kako to mislis?saj se sam odlocis za to moznost, ce se. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 no jaz sem mislo na tak način da ko vpišeš naslov, da se ti pojavi okno če želiš stran za Home page al ne. Res pa je da je samo en klik :> eni smo pač razvajeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 vem tko sem jaz klela nekoc, ne spomnim se ze kaj in kako je bilo, sem bila pa BESNA, tko kot pravis, vsilili so mi - s tem da jaz nisem nikjer si nic oznacevala, caplji, to pa tud jaz pop*.saj po mojem ravno zato nimava te moznosti... sam je pa ze par folka reklo, pa je cist kul... valjda, kateri sajt pa? ** Jo, Eva, ves da bomo zrihtal, da bos direkt takoj povsod! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ojla Moj PC je star in počasen in vsaka sekunda mi pomeni polno. Če grem pogosto na neku spletnu stran, in je imam rada, tako mi se homepage zdi kak dobra ideja Nema vsiljevanja - to ne bo automatic homepage, ne? Pozdrav Marsi & vsima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.