Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Guest (milf)
<{POST_SNAPBACK}>Čao, kratkolasa bejba! x;)x

Vprašanje...kaj pomeni, če kar naenkrat nimaš več inboxa in tudi ne moreš več komentirat po ln?????

A se ti je sesulo vse in se moraš na novo registrirat???? :xx!:

Hvala za pomoč.... x:Xx

Ja ne vem, inboksa ni, komentarjev pa tud ne morm več pisat. Mogoče pa v uredništvu cenzurirajo tvoje OS-e po novem x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

necesa nisi potrdil.

se dobr da sem bila pozorna, tvoj e.mail mi je namrec vrglo v folder delete kot spam.

Ali mi lahko zaupas, kateri nivo si imel, ker zdaj si 'na cakanju', ker necesa nisi potrdil?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mensezdi da je to skupina lunin odvisnik, ga ze mas, evo, zdaj pa (milf) accounta cez nekaj trenutkov ne bos imel vec, da ne bos debelo gledal.

Da ne pozabim pol.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a ne mores popraviti? :eek:

Morda je pa itak bolje, da ga nanovo objavis (magari skopiraj text), bo spet na vrhu tema in s tem ponovno aktualna.

(*sicer lohk popravis, ce pa iz nekega razloga ne mores, pa mi poslji, pa bom jaz, ampak po mojem je kul ce ponovno odpres, ono prejsnjo pa bom izbrisala, ce nima ne vem kaksnega odziva).  :palec:

Hvala, Marsa :palec:

Bom objavil na novo, ko mi boš tega zbrisala. Nisem hotel, da bi izgledalo, da se na vrh rinem. Lepo se imej! xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

<{POST_SNAPBACK}>Nisem hotel, da bi izgledalo, da se na vrh rinem.

xDDx ej a ves da se mi je kar zdel. x;)x

devickica. x;)x

sam si pa 13. tocno nasprot. ;)

ne ne ti kar daj, lepo v bistvu, ko skrbis, cenim to. x^x

Bom objavil na novo, ko mi boš tega zbrisala
Ma ne, kar objavi! Nas ne bo konc zarad ene teme... ze zbrisem, saj si mi rekel, saj veva zdaj.

Mi je men pa tud mimo kar brisat, se predno kaj objavis.

Skratka - vse je kul, hvala za skrb. x8Dx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xDDx ej a ves da se mi je kar zdel. x;)x

devickica. x;)x

sam si pa 13. tocno nasprot. ;)

:palec: če se prav spomnim od nekje, si ti ena Ribica, a ne?

Mislim pa, da imava skupnega Škorpijončka na Asc. To bi pomenilo, da se imava lahko prav rada ali pa da bi prav rada imela ne. Ajde, imejva se rada!! xsrcx xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

• 2 weeks later...
poveca ti jih ze stevilo objav (sam ne okol govort, eni prevec bukvalno shvatijo pol xDDx x;)x).. :palec:

Picasso

to k ti je pisal pomen da je preveč folka gor. in ni to samo teb delal ampak nam vsem... tko da bez panike... sam počakaš da se folk mal ohladi.... ;)
spet se mi je na bolš poslabšal

ja to se je ze vceraj dogajal, sem tud par osev pa mailov dobila...

ocitno se pol skulira.

se vcasih dogaja, k sreci ne prav pogosto.-

treba je tud vedet, da je forum kaka 1/10 do 1/8 celotnega LN, tko da si lohk predstavljate, kolk je pol folka skupno gor tud lohk...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...