Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ja. Thanx Cocci. Vcerajs e je tud men to zgodilo, ko sem kliknila na Strelkin link nekje (ko je dala v tejle obliki, mislim da v temi Lunin kamen).Gres levo zgoraj in kliknes na 'standard'. Sonck, ni problema, vse bomo zrihtal.Grem prec zrihtat account, sam zoprno je s temi statusi, ko ne vem, kaksnega ima kdo, pa moram pol.. no saj ni vazno...grem zrihtat. (*nisem dobro razumela - kateri mail hoces imet? Maile na forum dobiva Mitja, ki ga ves dan ne bo, rajs poslji na mail@lunin.met - ce je za spremenit kak e-mail al kaj tacga - torej pisi mi na mail, kateri naslov hoces imet). Mick - vceraj je Mitja prisel dam ob 21h in padel dol, danes je pred 8h mrknil.Mu nisem uspela rect, mu posljem mail. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 http://www.lunin.net/zdravje/slo/Afirmacije/odpre mi samo prvo stran, pri ostalih straneh se pojavi tale tekst 404 napaka: NE NAJDEM STRANI! stran, ki ste si jo zeleli ogledatihttp://www.lunin.net/slo/Afirmacije/?page=7&limit=7zal ni moc najti na tem strezniku. Obstaja vec razlogov za to: ali stran ne obstaja, ali je napaka v naslovu strani ali pa stran ni dostopna v tem direktoriju. saj mogoče sta že ugotovila, ampak vseeno povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 thanx, ne nisva vedela. Hvala ker opomnis, ko kaj najdes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Bom kar tuki vprašala..... že nekaj časa probavam Lunin sms pa mi ne rata, ker se vedno zatakne pri vnašanju kraja- dobim odgovor, da kraja ni v bazi. Hmmm..... ne vem, kako naj še napišem Ljubljana ..... ali morajo biti več kot en presledek med rojstnim datumom in krajem? pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Hej!ne stekam, ze zadnjic odjava ni delala (pa to pri nas vedno deluje in smo ocitno med redkimi). Tako da morda so zgolj kake tehnicne motnje, ker bi moralo delat...Mitji tud ni nic jasno...Zdaj pa ni cajta, da bi se pozanimavala na mobitelu, ker nas ne bo...Hmmm, do zdaj je vedno delalo - vnos Ljubljana... Pojma nimam, zal.... ja, mroda je v kakem presledku res finta... sam ce bi blo tko, bi se kdo drug imel take probleme, pa si folk ocitno kar uspesno tole izracunava. Mi je prav zal, ko ti ne vem nic pamentejsega povedat. * pa se tistole tamle, Mick - kot kaze je to neka napaka foruma.Smo bojda ze javil, pa se ni nic. * Nisva mogla kaj dost pedenat, ker je bilo tolk drugega. tako da se oopravicujeva za vse morebitne nevsecnosti (za nazaj in za naprej) in se zahvaljujeva za vase razumevanje. ce bo kaj tacga, prosim, da javite kar sem - in ne na mail ali os (no saj te mam itak polne, jih nisem spucala), ker bo vse na broju, do mailov se bom morala pa se prebit pa velik mi jih v delete folder vrze avtomaticno.... Ce bo kaka blokada (se ne cudit, Rmerkur pa to), se ne bat, da kaj pa zdaj ker nas ni. Nismo edini na temle serverju, tako da bodo itak opazil in sami spedenal, ce kaj ne bo delovalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 še enkrat probala.... ne dela (pa izbor krajev tud ne dela pri navodilah za Lunin sms.... ) pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*PuP!Ka* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 kako postaneš lunatik ,odvisnik????????????? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 odvisno je od števila postov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*PuP!Ka* 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ql Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Nekaj časa se vrti tod okoli, prebrskaj malo deset ali dvajset tem, po malem odgovori na kakšno misel, "odvisnik" boš prej, preden se zaveš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekaj časa se vrti tod okoli, prebrskaj malo deset ali dvajset tem, po malem odgovori na kakšno misel, "odvisnik" boš prej, preden se zaveš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Mene pa zanima, kako se "pripne" fotografijo sporočilu, ki ga tu objaviš?Lep pozdravEbor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 ko pišeš spročilo imaš spodaj možnost priponke, ampak fotkica mora biti pravih dimenzij mislim pa da nimaš v vseh temah možnost objavljanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko pišeš spročilo imaš spodaj možnost priponke, ampak fotkica mora biti pravih dimenzij mislim pa da nimaš v vseh temah možnost objavljanja...Ne boš verjela sem opazil to, prilepil priponko s svojega računalnika in zgodilo se ni nič... le kej sem storil narobe... nekaj že (aja pa poskrbel sem tudi da je bila priponka manjša kot 100k, kot tam piše...grrrr) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Aja pa hvala Selene za trud.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Eh, z istim sem se malo prej do švicanja tudi jaz zafrkaval tam pri gobah. Še vedno pa ne vem, kako nalimaš slikco, potem pa daš spet malo teksta pa še drugo slikco. Meni vse padejo dol. (Še dobro, da ima post svoj rob spodaj ... ) Ko bojo drugo sezono spet gobe, bom že znal. Valjda. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Selena, Bern, ja tudi jaz sem se kar namatral, samo zgleda, da je keč v tem, da mora bit fotografija zelo majhna, jaz sem zmanjševal, dokler mi ni objavilo, je pa žal fotografija pri tem zgubila na kvaliteti...Sam kaj češ, you cant always (ne gre za vložke prosim lepo) get what you vana.... PozdravEbor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 samo da je uspelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Nekaj se igram in poskusam pripet jpg. slikco v podpis.. Ima kdo kaj pojma kako tocno? Mora bit shranjena kje na netu al lahko iz mojega diska direkt? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Marsa.. nekaj sem brskala po LN, pa mi enega linka ne najde.. ce gres iz prve strani lunin.net na koledar za to leto... Sam tolk.. da ves... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 a mogoce kdo ve, zakaj ne morem vec uporabljati ch, sh, zh ... samo, kadar zelim pisat v forum se mi to po novem dogaja (odkar mi je brat vse na novo nalozil, ker se je sirotek curunalnik cist sesul)...najbrz kaksna nastavitev, ki je niti pod razno ne obvladam ... ze vnaprej tnx za pomoc Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 start/settings/control panel/regional and language settings pol pa morš met povsod slovensko nastavljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Kaj pomeni, kadar namesto iskane strani dobiš tole "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/sites/www.lunin.net/web/forum/sources/topics.php on line 814" a to pomeni, da stran ne obstaja več? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Ebor - ni v vseh forumih te moznosti, pa ni tko da bi jo blo treba tolk pomanjsat da bi kaka kvaliteta trpela, saj so tud ogromne fotke not in kvalitetne in vse...Sam ne vem v cem je stos, da se vcas zatakne pri fotkah.men se nikol, pa sem total les za taksno. Rubi, upam da se je ze vse zrihtal, kot kaze so bile ene motnje, moral bi vse delovat. Mateja, najbrz je to kar pravi Untitled (hvala Untitled za pomoc! ) Aliana, thanx, gre pogledat Mitja, bo zrihtal zvecer. Tina, Mitja pravi da ne, da morda pomeni da je prevec folka hkrati gor al kaj tacga - no, ne pomeni da strani ni vec.a je to vedno? al sam obcasno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.