Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, thanx, gre pogledat Mitja, bo zrihtal zvecer. je ze zrihtano, hvala se 1x, Aliancy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ...to sem ze preverila in je nastavljeno slovensko... vseeno hvala, Untitled in Marsa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tina, Mitja pravi da ne, da morda pomeni da je prevec folka hkrati gor al kaj tacga - no, ne pomeni da strani ni vec.a je to vedno? al sam obcasno? Občasno - npr. včeraj ne, danes ja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mogoce kdo ve, zakaj ne morem vec uporabljati ch, sh, zh ... samo, kadar zelim pisat v forum se mi to po novem dogaja (odkar mi je brat vse na novo nalozil, ker se je sirotek curunalnik cist sesul)...najbrz kaksna nastavitev, ki je niti pod razno ne obvladam ... ze vnaprej tnx za pomoc kaj pa start/settings/control panel/keyboard/input locales ? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 joj kok eni obvladate! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...to sem ze preverila in je nastavljeno slovensko... vseeno hvala, Untitled in Marsa kao marsa pa to, pa sem sam nekaj namodrovala zraven, ja ja to bo pa to... Bomo ze pogruntal, nc bt. <{POST_SNAPBACK}>Občasno - npr. včeraj ne, danes ja OK, thx, bomo ze pogruntal... ('bomo'... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Tina, hvala (kolkrat si ze resevala tele moje ...) ..... sam .... kje pa najdem ta 'input locales' (ce kliknem keyboard, sta tam sam opciji 'hardware', pa 'speed') ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 kaj pa pod "forumske nastavitve" pri "nastavitvi časa" a je tam izbrana Slovenija ? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ja, Slovenija in slovenski jezik... najlepsa hvala Tina ... ni se treba vec ubadat s tem, mi je kar nerodno zdej, ko sem te tolk zaposlila s temi ch, zh, sh... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ok prav ... samo še tole, pa neham internet explorer/ tools/ internet options/ general/ languages Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> samo še tole, pa neham Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 (sem preverila, tam je tudi nastavljena slovenscina)... hvala ti vseeno ... ves kolk enih novih reci je bilo to zame... in to v enem samem dopoldnevu! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Meni ne deluje opcija: označi vse objave kot prebrane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 aha, dobro da si rekla, bom obvestila Mitjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ćčpžćč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 hmm probaj še na IE view/Encoding pa na stavi na Unicode al pa na automatic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 mislim da je lahko še samo kodna tabela znakov v IE al pač v kerem drugem browserju, druge ideje več nimam.... marsa prosim. sicer pa je to v moje delo :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 a si ujel misel? sem ze pisala hvala ti, pa si premislila, ces, kaj se cem ponovno, vsakic posebej, zahvaljevat, saj nisi zarad mene al pa meni napisal, pa kot... kaj se zdaj vtikam pokroviteljsko. ampak jasno, hvala. aha, obvladator torej?da vemo koga mormo gnjavit torej. res super, da uletite tkole, prvic se hitrejs kaj izve, drugic pa vec glav vec ve in tretjic - velik glav bo to morda se zanimal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ... untitled, a jaz naj to probam?... cist nc ne vem, kaj mi to svetujes... IE view? ... a zdej vidis, kolk sem les za tole... hvala za pomoc Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 kaj pol, jaz sem beton! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 za tebe ja mateja IE je internet explorer browser. gori maš meni View po slovensko Pogled, pol maš pa Encoding ali po slovensko Kodiranje znakov al nekaj takega :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 hotla sem te vprasat, ce si dvojcek, sem sla pa kar na osebno stran in si res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hotla sem te vprasat, ce si dvojcek, sem sla pa kar na osebno stran in si res. po čem se pa to vidi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 to me kar presine... recimo se nalaga... pa sploh se ne 'vem'...pol pa en podatek, ki 'vse zaokrozi', zakljuci, in mam sklep....tko...recimo po ikoni - kao halo, saj nisi ti gor? ampak vseen - pac kaze kaksni smo, s tem se predstavljamo. no in tvoja je taka gibljiva, pa brezskrbna, pa ne zelo custvena pa tko...tud v komentarjih si tak...dost lahkoten, dol ti visi za vecino zadev...uletis s cim tkole...pol pa se tehnicne zadeve, pa ne sam ker jih obvladas, pac pa tud, na vse zivo pomislis...dvojcek je pac vecplasten. a bo dost? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.