borism 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Uredništvu bi zastavil vprašanje, zakaj se mi pri dodatnih smeškotih, če kaj komentiram ali citiram največkrat ne odpre 70 % smeškotov. Ko sem kateremu lunatku to omenil, je tudi on potrdil tole težavo.Drugo ne vem sicer, ampak danes sem fasal virus na službenem računalniku, zjutraj je bilo, štekalo mi je že na LNF po parih objavah, medtem sem preveril svoje proljubljene strani, te so normalno delovale in funkcionirale, le na lunci mi štekalo in dokončno mrknilo- analiza virus, škoda podatkov, ampak kaj čmo, gremo naprej....lep dan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Boris - mislim, da je omejitev 25 ali 3o smeskotov na objavo... V tem je finta, me cudi, ce si govoril s kakim forumovcem (predvidevam, da po OS), da te ni poucil o tem - ker smo ze omenjali v uredniskih temah tole.Vcasih bi prisegli, da jih niste dali 25 - za stos jih prestejte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ne Marsa to ne drži pri mojem vprašanju, jaz jih recimo pri Aliju že na začetku, ko še ni nobenega izbranega, pa mi te opcije izbire smeškotov ne odpre, nekaj jih potem izberem po imenu, ker, če čakam 5 minut mi jih odpre samo prvih 10 - 15, od zgoraj navzdol, spodnji mi največkrat falijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 zapri pa še enkrat odpri če pa ne gre pa brez smeškota pa bo... ups... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 (Jaz dajem povprečno enega na sedem postov. Dolgočasno! Prav fuj!!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Dbest Bern!Ko popravljam teme, najbolj KOLNEM smeskote in Coloriranje. :xx!: x!x V zacetku jih ni bilo toliko, sama sem skorajda morda celo prej proti kot v bistvu za, samo so mi pa kul, ker das zraven lahko izraz, ki ga drzis tule zraven.Celo pogresam v komunikaciji in naredim takle ksiht :o|o: - ali ... Ne vem, kaj bi se lahko bilo, Boris, drugega...Mitje pa zdajle ne bom morila s smeskoti, ker pedenava Novice - to je najbolj zahteven in velik projekt v zadnjem casu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Pri smeškotih je najbolje zapreti okno, kot pravi Selene.Včasih pa tudi brskalnik in ga nato ponovno zagnat. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Aja to! Ja, res, seveda, to bo potem to...Hvala, Tina! Vidis, pa smo razjasnili... Sem povrsna, pet tisoc stvari naenkrat pocnem... :o|o: (he, evo ga, in glih tako faco sem zraven naredila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Pozdrav Marsa!Ovo razumem da si Sco asc pa malo tako delas, to je o.k. za mentalnu vaju...ako sam dobro razumela.. Ono kaj sam napisala za 20 dni premisljanja bilo je zaradi providera koji su ovde vsi slični i ne veš koga bi izabrao... :xx!: Marsa:Po drugi strani pa bos, ce bos postala bolj domaca z jezikom, tudi sama lazje in bolj suvereno sodelovala. Vse o.k. malo po malo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 ... sam da se stekamo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Zakaj lahko marsa uporablja svetlo rozo barvo pri textu, ki pa je ostali ne moremo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 zato, k je marsa punchkatis pa fantek, pa mej svetlo plavo 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Hehe, tega pa ne povem...Marsa uporablja Neptun malo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Saj to lahko ima vsak. Samo znajti se je treba malo, pa malo 'uporabit' Neptun, kot receno - pa se Uran tudi ne skodi. Merkur tudi ni odvec.Tezimo?Tehnicno vprasanje?OK - ali smo na LN - torej luninem netu ali ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Hehe - gremo se nekaj, eno igrico, ko smo glih danes pri Uranu... Kdor bo prvi imel v podpisu tole barvo, natancno tako kot jaz (sem natancna, ne kupim priblizkov, surogatov)... dobi LK 2004. p.s. prosim za sodelovanje - za dolocitev 'prvosti'. Ker pootem bo podpis pac podpis... od tedaj bo 'in'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Nimam takšnega pisala , menda prenizka verzija explorerja....vseeno lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 je treba najdet pravila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Hudica! Ne gre drgac! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Tu pa ni 'pravil'. Ampak res. Hehe... Se pravi mi ni treba biti 'na prezi' (kdo da bo zdaj prvi in to). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Nad se zabavam in ze dolgo se nisem tako nasmejala.No, toliko 'skodozeljnosti' imam.Pravzaprav ni pretresljivo, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Marsa, a si ti kaj danes nagajiva, kar na smeh ti gre, pa še to ob tuji neznajdljivosti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Ne samo - na smeh mi gre - crkavam od smeha celo! Sory, ne delam se norca, samo neznansko se hudomusno zabavam! Uzivam, pa kaj potem, saj ni nic takega!Pac - ene barve nekaj... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Iiiii, nova slikca! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.