aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nočem bit tečka, ampak tole še vedno ne dela Samo spomnim dej...ne technar... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, če napišem OS in ga ne pošljem takoj, ampak shranim med "neodposlane, pošljem kasneje".........mi ostane sam naslovnik in naslov OS-a, vse ostal (tekst) pa zgine. :xx!: Rešitev kaka? Hm, ne vem, kaj bi blo. Meni dela normalno, tudi vsebino izpise BP. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 ooo shefe (od shefice ) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ker sem bolj frišna v vseh teh zadevah, me zanima naslednje. dvakrat sem že po pomoti pritisnila, naj me o odgovorih na določeno temo obveščajo. Ali se da to stornirat? In še, če slučajno dobim osebno sporočilo, ali se da urediti, da ne bi bila o tem obvešečena po mailu? Saj ne bi bila drugače presrana, a se oglašam iz službenega račualnika in tega maila ne uporbljam le jaz.hvala za odgovor Če se želiš odjaviti s katerekoli teme ali foruma, lahko to storiš na svoji Osebni strani. Izberi oddelek 'Prijave na obveščanje' in tam lahko urejaš vse svoje prijave v temah in forumih. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ooo shefe (od shefice ) ..OM.. ooo oko sokolovo Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekaj se igram in poskusam pripet jpg. slikco v podpis.. Ima kdo kaj pojma kako tocno? Mora bit shranjena kje na netu al lahko iz mojega diska direkt? Ja, mora bit shranjena na netu. Potem na svoji Osebni strani pri urejanju svojega podpisa klikni na gumb IMG in vnesi celoten URL naslov do slike. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa.. nekaj sem brskala po LN, pa mi enega linka ne najde.. ce gres iz prve strani lunin.net na koledar za to leto... Sam tolk.. da ves... Hvala, ze zrihtano Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vedno pa ne vem, kako nalimaš slikco, potem pa daš spet malo teksta pa še drugo slikco. Pri objavljanju posta imas nad vsebino gumbe za oblikovanje besedila. Klikni na gumb IMG in vpisi celoten URL naslov do fotke, ki pa mora bit ze nekje na netu. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni ne deluje opcija: označi vse objave kot prebrane Kaj to pomeni, da ne deluje? Ko kliknes na osrednji strani foruma, se stran ponovno nalozi, kajne?In potem, ce odpres Moj pomocnik, kaj napise pod Od tvojega zadnjega obiska...? Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako brises svoje poste? Najprej moras imeti dovolj postov, da sploh lahko brises.V nekaterih temah in/ali forumih morda ni dovoljeno brisanje.Prav tako ne mores brisati prvega posta v temi, ce so ze odgovori. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/sites/www.lunin.net/web/forum/sources/topics.php on line 814" A mogoče že kdo kaj več ve o tem? Hm zal ne. meni pac dela normalno. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to pomeni, da ne deluje? Ko kliknes na osrednji strani foruma, se stran ponovno nalozi, kajne?In potem, ce odpres Moj pomocnik, kaj napise pod Od tvojega zadnjega obiska...? Nič se ne spremeni, če kliknem. Tiste oznake pred forumi ostanejo obarvane (prej, ko je delovalo, so se razbarvale, kot da ni novih postov v njih) in potem, ko kliknem na Nove objave, so še vedno iste tam. Prej so vse bile počiščene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce se komu da... poskusam iskalnik pripravit do tega, da bi mi nasel vse moje poste v Luninih dnevnikih, pa da bi zacel z najstarejsimi. Pa mi ne uspe in ne uspe A je mozno sploh? torej bi rada nasla vse svoje objave v tocno doloceni temi? to ne gre. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič se ne spremeni, če kliknem. Tiste oznake pred forumi ostanejo obarvane (prej, ko je delovalo, so se razbarvale, kot da ni novih postov v njih) in potem, ko kliknem na Nove objave, so še vedno iste tam. Prej so vse bile počiščene. Mogoce je browser nastavljen tako, da ne sprejema cookie-jev?Ne vem, kaj bi blo druzga (men dela) Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 jao jao... MITJA...MARSA te bo za ushesa tkole v resni temi poste nabijat ..OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Šla sem zbrisat piškotke in zdaj dela Sorry. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tkole v resni temi poste nabijat he he, evo, si bom prvoscu se enga Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm zal ne. meni pac dela normalno. Meni tud ... šele naslednji dan - pri linkih pa (menda sem tole že tipkala tlele) če v iskalniku iščem kako temo, je po kliku na tisti link isti štos tako si z iskalnikom ne morem kaj dosti pomagat - potem iščem tisto temo brez iskalnika Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/sites/www.lunin.net/web/forum/sources/topics.php on line 814"pa (menda sem tole že tipkala tlele) če v iskalniku iščem kako temo, je po kliku na tisti link isti štos tako si z iskalnikom ne morem kaj dosti pomagat - potem iščem tisto temo brez iskalnika A ma se kdo drug take tezave pri iskalniku? Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Ne spomnim se, da bi mi kaj podobnega ven metalo... samo gotovo ne uporabljam iskalnika toliko kot Tina ...bom malo pozorna na tole Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 NUJNO RABIM POMOČ!!!! PRIJATELJICA...JE POZABILA PO DOLGEM ČASU SVOJE UPORABNIŠKO IME IN GESLO...RADA BI SE PONOVNO PRIKLOPILA..PA NE MORE,KER JI RAČUNALNIK...ZAHTEVA PRVOTNO UPORABNIŠKO IME IN GESLO... KAKO NAJ SEDAJ SPREMENI IME IN GESLO...DA SE LAHKO PONOVNO PRIKLJUČI NA LUNIN FORUM... HVALA IN PROSIM ČIM PREJ ODGOVOR.,,,... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>NUJNO RABIM POMOČ!!!!Ko sem prebral tole, sem sklepal, glej jo, revico, nujno potrebuje pomoc, zaskocila se ji je CapsLock tipka na tipkovnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ..kolk si me nasmejal.... ja nikoli se ne ve kaj vse se lahko zaskoči....lahko si mislim kar čm.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 sprobala ze vse mogoce, sedaj pa sprasujem "ta glavne": Problem: izgled foruma pri meni ni vec, kot je bil - sedaj vidim zgolj prvi post, nato pa spodaj samo nastete odgovore (ime in zacetek odgovora). Nikakor ga ne morem spraviti v prejsnje stanje, ko so se mi posti lepo odpirali po straneh, sedaj moram pa na vsakega klikniti (kar me spravlja ob živce :xx! mogoče je catch v levem zgornjem kotu, kjer so 3 možnosti: Outline, Standard in še ena. Jaz imam sedaj na Outline, če spremenim na standard se mi za prvo stran prikaže spet tako, kot včasih, od prvega so zadnjega posta na tisti strani, ko pa želim naprej, pa zopet avtomatično preskoči na "Outline". hvala za pomoč! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ja, catch je v tem - standard, outline... sam ne vem zakaj se ti preklopi nazaj spet.ce se ti da, pejt par strani nazaj pogledat, ko je Cocci nekomu, mensezdi da Diani, razlagala tole, pa morda je kaj vec, da bos tud ti do konca prisla svoji tezavi. Hej jo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.