Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Smajcica, ce ima tezave, naj pise mail na urednistvo, bom jaz zrihtala (al pa mitja - saj nekoga je vceraj tkole 'reseval', morda je bila tvoja frendica).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A ma se kdo drug take tezave pri iskalniku?

Še vedno isto ne glede na: izbris piškotkov, menjavo dizajna, menjavo pc-ja, odjave in ponovne prijave, resetiranja pc-ja, ... a je še kaj, kar nisem probala? x:)x :vio: x:o)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

(popravljeno)

Meni se dogaja, da me meče ven iz prijave. Zbiram vzorec, kdaj in kako, zaenkrat se mi zdi, da takrat, kadar dlje časa nič ne odtipkam, samo ni čisto sigurno.

Kako to gre?

Vtipkam komentar (ne glede na to, ali gre za komentar ali pa komentar iz citata, se mi zdi), ga še enkrat preberem, kliknem, da bi ga objavil, pa mi pravi, da tega ne morem napraviti, ker nimam dostopa oziroma nisem prijavljen.

Ko se potem prijavim, lahko na backspace dobim stanje prejšnjega ekrana, kjer je okvir za editiranje pa pičim Copy, ampak se mi je tudi zgodilo oni dan, da sem pisal lud komentar, dolg ene 2000 znakov, ker mi je en tip malo na žulj stopil, pa tekst potem lepo spoliral, da mu ni bilo kaj očitati, potem pa ga ob tej nenamerni izključitvi nisem več mogel dobiti nazaj, jebenti. (Mu že ni bil namenjen valjda.)

Zdaj si pomagam tako, da spišem komentar in ga najprej dam v Ctrl-C - za vsak slučaj. (Tudi z dolgim odgovorom v "Zasvojenosti s seksom" je bilo tako. Če bi ga samo "objavil", ga zdajle bi bilo, ker me je vrglo ven. Ker pa sem ga predhodno skopiral v PC, sem se lahko prijavil, ponovno odprl temo in pripopal tekst v nov komentar (z oblikovanjem vred)).

Danes sem se prijavil najmanj petkrat. Vsaj pozval me je k temu. Ali sem bil v resnci logiran ali ne, pa ne vem.

Živijo!

B.

:palec:

P.S.: Evo. pri tem ni bilo težav.

B.

Popravljeno -> Bern

uh Bern... x:Ix

cist mrzla tlele... :o|o:

Mitje pa ni se kak dan... xnckrivx

Tina, zbrisat moras morda vse tiste vejice in to v linku...

ker sem ze parkrat popravila tvoj link, ki nudis recimo link na seznam tem...

ker men to dela, pa ko sem ti popravila v postu, je blo pol tud ok...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)
Tina, zbrisat moras morda vse tiste vejice in to v linku...

ker sem ze parkrat popravila tvoj link, ki nudis recimo link na seznam tem...

ker men to dela, pa ko sem ti popravila v postu, je blo pol tud ok...

Ok, hvala ... grem popravljat. x:)x ... samo dodam, da teh vejic ne postavljam jaz ampak pri skanju uporabim "or"

Ampak še tole ne kapiram ... zakaj mi pa ne odpira linkov, ki jih iščem z iskalnikom? (isto se zgodi)

x:o)x

Dodajam x!x če v iskalnik vnesem eno besedo je vse ok, v kolikor dam opcijo OR pa ne odpira linkov :switz:

Popravljeno -> Tina
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Pozdrav velemojstroma! :palec:

1. Kdaj se poveča število osebnih sporočil glede na število objav?

2.Ali ima število OS kaj zveze s paketom Luna (kaj pomeni stanje "na čakanju")?

3. Kako naj prenesem naslov kakšne spletne strani v tekst tako, da je takoj dosegljiva?

Ne se mi smejat, ampak res sem "unfamiliar" z računalnikom.

Adijo, pa zdravi ostanite! xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

Ojla! :)

1. ne vem natancno, sva pa sicer tud nalasc mal skrivnostna pri tem, ker pol bi vsak pac se par smeskov stepnil, pa bi blo... tko da nama ni v interesu, da se shopa poste zato da mas vec placa pol.

2. ja, jasno, ce mas placljiv paket, mas vec moznosti, logicno.

3. lahko preprosto skopiras (zaenkrat, dokler mal ne osvojis), vendar vkljucno s http...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>uh Bern... x:Ix

cist mrzla tlele... :o|o:

Mitje pa ni se kak dan... xnckrivx

Da si nisva nejasna, Marsa, jaz tega nisem napisal, ker bi bil nekaj prizadet ali ker bi pričakoval, da mi bo Mitja tole "kar tkole" uštimal.

Tale zapis je čisto zaradi tega, da lahko Mitja in drugi vidijo, da se dogaja tudi to pa lahko kdo napiše ejga, men' tud', in v tem primeru morda Mitja lahko posumi v to, da gre za kako sistemsko foro. Ker čisto mogoče je, da se to dogaja še komu, pa do sedaj ni napisal, ker mogoče bolj sumni v lasten računalnik, anede.

Je pa seveda tudi čisto mogoče, da je to v povezavi z našim računalniškim sistemom tukaj, čeprav mi ni znano, da bi med dopusti/remontom kaj bistvenega štimali.

Poleg tega sem se znašel s tole Copy/Paste finto, pa je. Torej tole ni bila pritožba ali kaj.

Držita se!

:palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Meni se dogaja, da me meče ven iz prijave. Zbiram vzorec, kdaj in kako, zaenkrat se mi zdi, da takrat, kadar dlje časa nič ne odtipkam, samo ni čisto sigurno.

....B.

mene tud!? ponavadi je bilo tako, da sem se prijavila zjutraj, pa sem bila prijavljena se cel dan. zdaj pa se moram prijavljat skoraj vsakic, ko grem gor :eek:

aja, pa se nekaj od zadnjic!

koliko objav pa moras imet, da se ti pojavijo opcije za brisanje in popravljanje ze objavljenih postov?

(popravljeno)

Današnji vzorec (je Sonce že v Devici ali ni?! - je! torej analitiki na plan :eek: ):

Ob prvi prijavi zgodaj zjutraj me kljub cca desetim postom niti enkrat ni vrgel ven, zdaj (prijavljen cca pol ure) pa ob ČISTO VSAKEM postu.

Če ta info kaj pomaga...

Samo da sem napisal, pa mi je TALE post čisto v redu sprejel :vragec: .

x:)x

Popravljeno -> Bern

Bern, ah kje saj ne jemljem tko...

sam pac... tecno je reci - pojma nimam...

ce sem admin, a ves... x:o)x xDDx

pol mi je pa pac mal tecno...

najrajs poznam in mam odgovore, ce 'se grem'...

ne morem vsakic 'ne vedet'.....

nima zveze s tabo, jasno da poves in sem tud hvalezna, itak... da dbest da vemo, da se tocno pove kaj in kako...

no Mitje se ni in ga se ne bo kak dan...

Pojma nimam kaj bi bilo to... xrolleyesx :xx!:

x:Dx x:o)x

Picasso

nikol nisem dajala nagrad za objave.

sem pa res (ja se to sva se sla iz lastnega zhepa in cajt si jemala) nekaj casa nagrajevala aktivne forumovce al pa, kot se mi je zdel.

Pol pa nisem vec mogla.

ne morem SE VEC dajat.

Poleg tega sem pa v nekaksni svoji naivnosti in zaupanju potalala nagrade za njihovo delo tud takim, ki tisto sploh ni bilo njihovo delo, pac pa kopi/pejst in sem jaz pa na to alergicna - in se nagrajevala bom to! :mad2:

in sem se pocutila izdano in zanic skratka.

bilo je tud kaj frk, ko so si clani dol speljal folk, pa tud kaj grdega je blo, tako da sem se iz tega tud dost naucila in tud oblikovala si sistem in vse. In Dela-

Ebor, ker ne maram lazne skromnosti, recem sam - hvala ti, ampak ja, jaz ze vem, da sem jackica, da tega ne more vsak, sem pa hepi, da vsaj se kdo zna tko videt.

cesa vsega mi ze niso tle pripisoval, katerih vse ogabnih lastnosti nimam jaz...

tko da... se pol naucis, da te katere zadeve ne ganejo, odlocna pa suverena dost sem pa vedno bila. xyesx

ne vem ce ves patrick, vendar meni nihce ne placuje da tole pocnem (pac pa jaz se placujem tole, poleg dela)... sva sam dva in vse delava prostovoljno. Ves LN, torej ne sam forum.

Picasso

Pozdravljena Marsa

Kako je mogoče, da članek, ki sem ga napisal in dal v objavo 25. maja letos, nima niti enega samega obiskovalca?

Danes sem ga zopet pogledal, popravil le vrsto prispevka in trajanje.

Lp, Vojko

P.S.

Tole sem ti želel poslati po OS, pa sistem pravi, da imaš mailbox poln :eek:

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Jest mam pa tud eno vprasanje. Ko posljem os, se mi ne shrani v poslana....in pol ne vem a sem za zihr poslala al se mi je sanal :mellow: A se to da kej nastimat al ne
Uspeh je drznim zagotovljen!

Vojko - nacelno nimamo vpliva na obisk, je pa mozno, da je kak stevec zatajil (ker je res cudno, da ne bi prav nihce pogledal, se skor ne zgodi, bom mal pogledala, kaj se dogaja). :palec:

Liu, to kar pravi Cocci. x:)x

Hvala Cocci! x:Xx :palec:

Picasso

med oglate oklepaje [] das u in ko je konec besedila, ki ga hoces podcrtati, naredis enako, sam da das pred u slash

ce bom napisala tko kot mora bit, ne bos videl postopka, pac pa sam podcrtano. :)

skratka, u in /u mora bit med oglatima oklepajema (ki sta navadno pri crkah g in h).

tako ravnas potem z vsemi ukazi, le da das za boldanje b, za italic pa i.

*

aja ne sory sem povrsno prebrala, ti si spraseval za link...

vseen kar pustim tole, saj marsikdo tega se ne ve.

Link pa naredis tako, da url naslov (vkljucno s http://) vtipkas med ukaz url, zopet z oglatimi oklepaji in ukaz moras prav tako zakljucit, torej /url.

capisch? :8):

Picasso

aja in se to!!

da ne bos mislil, patrick, da nisem opazila, da si nasel temo in se vkljucil.

to me zelo veseli!! x^x :palec:

Picasso

ja, tko, sam... moras vnest naslov sajta...

ce pa hoces sam podcrtat, pa uporabis sam u in /u - med [].

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...