Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

patrick (in vsi ostali) - obstaja tema TEST, kjer lohk po mili volji se tole probava in vse...

grem poiskat

TEST

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aaaa!! Ne vem kaj sem narobe pritisnila in se manj vem kaj naj zdaj pritisnem, da bo spet normalno.. :C:

Ko odprem katerokoli temo (dnevnik npr..), mi ne odpre vec tako, kot do zdaj (da so celi posti nanizani dol po strani), ampak mi pokaze samo zacetni post, ostali so pa samo prva vrstica vsakega dol nanizani..

Tko: Posts in this topic

Mateja Pogovori z...bogom 15. Jul 2003 ob 21:07

Vojko :palec: 15. Jul 2003 ob 23:48

aakhut :vragec: jah.... s shefom mava kr ostre debate..... 16. Jul 2003 ob 00:26

Mick Mick......bi rad bil zravn x;)x ....ko sta se to m... 16. Jul 2003 ob 00:35

Volk K.L. S epogovarjam Z njim, ampak kako je pa že preveč p... 16. Jul 2003 ob 03:04

Mateja :palec: 16. Jul 2003 ob 09:27

Vojko Jaz sem pa mislil - ker je vse ENO - da si ti Aak... 16. Jul 2003 ob 09:58

Tina x:Dx 16. Jul 2003 ob 09:59

nataly Tudi se pomenim z njim. Ampak ne prepogosto....tak... 16. Jul 2003 ob 10:29

Nia To je pa fino, da ti takole uspeva. Jaz ponavadi d... 16. Jul 2003 ob 10:53

Nc jasno kaj sem nardila...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

tako vprasanje se pojavi na priblizno vsakle 3 al 4 strani v tej temi... se mi zdi (v glavnem veckrat se je ze). xDDx

thx, Cocci! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa,

kje pa je Igra asociacij in Nadaljuj stavek v Luninih čvekarijah?

LP,

C

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

aja sory, nisem se semle postnila...

sem sam v Informacije.

tele teme so imele po 800 strani pa tak!!! :sori:

In sem danes mal cistila forum.

Torej:

Asociacije

Nadaljuj stavek

pesem pocu6tja

Smesko pocutja

tega ni.

lahko pa odprete nanovo... sampak seveda pliz sam po 1x :mad2: :att:

x:Dx

Picasso

tako vprasanje se pojavi na priblizno vsakle 3 al 4 strani v tej temi... se mi zdi (v glavnem veckrat se je ze).

Thanx, Cocci :)

Ceprav ni pomagal :vragec: Ker v tistmu formatu kliknes na link in ti spet odpre na prvi strani, z posti nanizanimi tko kot prej... in si tam, kot prej in ne mores prebrat dolocenega posta, v katerem pise, da je treba sam en gumbek kliknit :o|o:

No ja, sem zimprovizirala in pritisnila vse, kar se je pritisnit dalo, tko da.. I' back x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

to kar ti lohk vidis, vidis pac.

skritih clanov jasno ne mroes videti, zakaj pa mislis da so skriti, saj pol ne bi bili, ce bi jih lohk vsi videl... :D

Picasso

Patrick... nima smisla rect a se hecas?

nimam cajta se za chat ...

ne mores si predstavljati kolk je enih stvari na celem luninem netu (kajti ne furam sam foruma), tko da zame je chat ze zdavnaj odpadel.

pa tud jaz napisem kak prispevek, ki je daljsi od smeskota ali parih besed...

mam pac kaj za povedat.

forum prvotno ni bil namenjen sploh takemu cvekanju.

je bil bolj strokovne sorte.

potem pa se je folk gor dobro pocutil in smo se prilagodili.

vendar tko kot je, je dovolj.

ziher sem, da obstaja se kak forum, spletno mesto za vas mlajse... ker tule vas pol sam posiljamo, pa teme zaklepam, pa smeske brisem pa tezhimo pa tak... a ves. :)

tko da - vse tiste ki si vabil na forum, povabi lepo v chat - da ne bos rabil mene cakat tam, ker me najverjetneje ne bo.

tko je s tem. :)

Picasso

Zanima me, zakaj se mi posti, ko odprem določeno temo, nanizajo v neko drevo Posts in this topic. In ko kliknem na en post, se mi odpre samo ta. Pol pa spet back, pa nasledn post...

A to je kej na nov, al sm jz kam čudn kliknla? :eek:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hmm...Ko kliknem na link, se mi spet odpre prva stran teme Tehnično vprašanje z uvodnim anakondinim postom "ker sm bolj frišna tuki", spodi pa drevo postov...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ok, hvala obema za urgentno pomoč! x:Ix x:)x

Sej zdej vidm, da se je par postov prej razpravljal o tem...

Sam v tisti goščavi nč ne vidiš... :ph34r:

Dear Human,

saj vem, saj zdaj nas ze vec ve tole, pa se pol tud znotraj tegale znajdemo, pa vskoci ena ali druga. x:)x

Hvala punce za pomoc, kot vedno! x:Xx

je fajn ko mamo tolk dobro organizacijo (glede na... 'ribjost' tako foruma kot mene x;)x x:px)... x^x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...