kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Saj ne vem, morda je že kdo vprašal, ampak, ko sem dala v iskalnik ni bilo nobenega podobnega posta. Zanima me, glede na to, da ima nov e-mail naslov, ali se ga da v mojem profilu spremeniti?Hvala za odgovor. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Aha, fajn da to vprasas.Boljs je, ja, da ti ga jaz zamenjam... ocitno no, ker velikrat ko si ga je kdo sam menjal, so bile pol tezhave.. (ni potrdil al kaj jaz vem kaj, pa je bil 'na cakanju', 'ni mogel' gor, 'a sem ga zbenala?', 'a je virus?' ipd.) Mi posljes na urednistvo novi e-mail in ga bom jaz vstavila k accountu (mail@lunin.net) sicer pa to sam spreminjas - vendar POTRDI! (ce mas pa vec accountov, pa se tud zato pobrka, ker te, ce mas na ta mail vec kot dva accounta, mensezdi, ne spusti cez) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Hvala za odgovor Marsa ..... Bom poslala kar v uredništvo, ker vam bolj zaupam ..... Jaz bi ziher kaj pobrkala ...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ja saj... le daj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Hehehe, Marsa, uštimala sama..... Pa še uspelo mi je Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 super, se boljs! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Teta Marsa. Mam eno vprašanje/prošnjo. A se da kej zrihtat, da daš ti men mal več placa za os-e? Sej vem, da se s številom postov veča plac, sam jst mam že zdej tok polne, da bi prov pršlo še mal več placa, preden pridem do 4.000. No, sej če ne morš, te nom fentala (čist takoj). Ti sam razlož, potihm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Pikica pa kaj je danes s teboj tolk ko se danes prerežim kljub slabemu dnevu... ojoj, mam nekaj smejalnih gubic več, pa delat bi blo treba it... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sej ne delam tega zanalašč. Sm v formi zgleda dons. Me pa veseli, da sem vas ene par nasmejala dons. Sej zato mam pa os-e spet skor polne, k mi vsi sporočajo, da so se v hlače od smeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Obstaja en zlo preprost način... Mislim, da košta 5 jurjev... Ali pa, zakaj pa ne brišeš postov? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ali pa, zakaj pa ne brišeš postov? Astra a s neumna? Da bi take velumne misli brisala! To bi bil pa ja zločin proti človeštvu!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 jah... astra ma prav..pa tud, ta bi bla mal krepka, da bi, ker se folku ne bi dal pucat, jim dala vecji account. ze to je prevec, nekaj cajta sva hotla ose sploh kar ukint.Se namrec tud zlorabljajo (pa ne tko da se XX-u ne vem kaj - gleda, vtika, brise itd. :xx!: ), pac pa da folk uporabi super zbran folk, da jih zvabca k seb al pa da jim reklame posilja ipd. itd. V bistvu je to zloraba foruma. da ne govorim o tem, da so se mnozicno uporabljal za mene OS-IRAT. :xx!:za zdrahe skratka.In sem alergicna na tole, itak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 pravzaprav sem skor mal uzhaljena, da sploh lahko kdo postavi tako vprasanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 A pol sva skregane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 kaj mislis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 kaj si packa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 to pa itak, let v '... Izpraznil duso'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sem sla zdajle iz firbca probat kaj naredi un gumbek 'arhiviraj sporocila' v OSih.. in nardi tocno to - arhivira sporocila.. in ti jih poslje na mail, lahk v html obliki al pa v Excelu... Tko da Piky.. mogoce to probej Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 dbest sploh nisem vedla.(se arhivirala naj bi si jih! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sej jaz tud ne do zdaj... vem, da gumbek obstaja, sam mislim, da sem jih v teh dveh letih glih enkrat ze napolnila do fula, pol pa pac vse zbrisala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Marsa, afirmacije http://www.moje-zdravje.com/zdravje/slo/Af...?page=7&limit=7men ne deluje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Thanx Selene! x!x iz kere strani pa je tole?ker je cist cuden link (page 78)?Z osrednje strani Nasvetov (moje zdravje) deluje.... (*ta url sploh ne obstaja, mensezdi da je sam do 35... ne stekam, odkod je tole, ce se slucajno spomnis al ponovno najdes, bi blo dbest...) pravi link je:http://www.lunin.net/zdravje/slo/Afirmacije/ Mitja pravi, da je 'umetno sestavljen' naslov...da odkod sploh tole? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 šla sem na Zdravje, afirmacije, prvo je normalno odprlo, pri naslednji se je pokazalo tole kar sem dala link, sej zdej pa deluje tud pri men, mogoče je bila napak tule pri men...tko da sori... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 cist odstekan...Mitja je sicer nekaj sharil tule, morda kaj ni blo povezano se iz tastarega naslova (ko je zdaj tko, da se povezhe pa iz obojega dobis).... pojma nimam(o) skratka, no glavno da zdaj deluje! Dbest da javis vedno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Marsa, če sem danes vpisal ene deset postov in sem na "10 današnjih" zapisan kot 38 postov, kar pomeni, da je števec upošteval še včerajšnjih 25, potem nekaj ne štima al kva? B. (Aha, bajdevej, ko sem že na liniji - tisto venmetanje pri postanju se mi pa ne dogaja več. Verjetno sta kaj poštimala. Hvala. Tudi če nista, pa vseeno hvala, že zato, da forum lavfa.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.