Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Saj ne vem, morda je že kdo vprašal, ampak, ko sem dala v iskalnik ni bilo nobenega podobnega posta.

Zanima me, glede na to, da ima nov e-mail naslov, ali se ga da v mojem profilu spremeniti?

Hvala za odgovor.

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Aha, fajn da to vprasas.

Boljs je, ja, da ti ga jaz zamenjam... ocitno no, ker velikrat ko si ga je kdo sam menjal, so bile pol tezhave.. (ni potrdil al kaj jaz vem kaj, pa je bil 'na cakanju', 'ni mogel' gor, 'a sem ga zbenala?', 'a je virus?' ipd.)

Mi posljes na urednistvo novi e-mail in ga bom jaz vstavila k accountu (mail@lunin.net)

sicer pa to sam spreminjas - vendar POTRDI! xyesx

(ce mas pa vec accountov, pa se tud zato pobrka, ker te, ce mas na ta mail vec kot dva accounta, mensezdi, ne spusti cez)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Teta Marsa. Mam eno vprašanje/prošnjo.

A se da kej zrihtat, da daš ti men mal več placa za os-e? Sej vem, da se s številom postov veča plac, sam jst mam že zdej tok polne, da bi prov pršlo še mal več placa, preden pridem do 4.000. No, sej če ne morš, te nom fentala (čist takoj). x;)x

Ti sam razlož, potihm. x:Dx

jah... astra ma prav..

pa tud, ta bi bla mal krepka, da bi, ker se folku ne bi dal pucat, jim dala vecji account. x:o)x

ze to je prevec, nekaj cajta sva hotla ose sploh kar ukint.

Se namrec tud zlorabljajo (pa ne tko da se XX-u ne vem kaj - gleda, vtika, brise itd. :xx!: xrolleyesx), pac pa da folk uporabi super zbran folk, da jih zvabca k seb al pa da jim reklame posilja ipd. itd.

V bistvu je to zloraba foruma.

da ne govorim o tem, da so se mnozicno uporabljal za mene OS-IRAT. x:o)x :xx!:

za zdrahe skratka.

In sem alergicna na tole, itak...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem sla zdajle iz firbca probat kaj naredi un gumbek 'arhiviraj sporocila' v OSih.. in nardi tocno to x:o)x - arhivira sporocila.. in ti jih poslje na mail, lahk v html obliki al pa v Excelu...

Tko da Piky.. mogoce to probej x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sej jaz tud ne do zdaj... vem, da gumbek obstaja, sam mislim, da sem jih v teh dveh letih glih enkrat ze napolnila do fula, pol pa pac vse zbrisala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Thanx Selene! x!x

iz kere strani pa je tole?

ker je cist cuden link (page 78)?

Z osrednje strani Nasvetov (moje zdravje) deluje.... xscratchx

(*ta url sploh ne obstaja, mensezdi da je sam do 35... ne stekam, odkod je tole, ce se slucajno spomnis al ponovno najdes, bi blo dbest...)

pravi link je:

http://www.lunin.net/zdravje/slo/Afirmacije/

Mitja pravi, da je 'umetno sestavljen' naslov...

da odkod sploh tole? xnckrivx

Picasso

cist odstekan...

Mitja je sicer nekaj sharil tule, morda kaj ni blo povezano se iz tastarega naslova (ko je zdaj tko, da se povezhe pa iz obojega dobis).... pojma nimam(o) skratka, no glavno da zdaj deluje! :palec: x^x

Dbest da javis vedno! x8Dx x:Xx

Picasso

Marsa,

če sem danes vpisal ene deset postov in sem na "10 današnjih" zapisan kot 38 postov, kar pomeni, da je števec upošteval še včerajšnjih 25, potem nekaj ne štima al kva?

B.

(Aha, bajdevej, ko sem že na liniji - tisto venmetanje pri postanju se mi pa ne dogaja več. Verjetno sta kaj poštimala. Hvala.

Tudi če nista, pa vseeno hvala, že zato, da forum lavfa.)

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...