Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Hm Bern... cudno, na forumu se ne bi smel dogajat, ker se avtomaticno osvezhuje....bogve kaj se je zataknilo....aja, ze vem, morda je finta sam v 24-ih urah?kao - danes - zadnjih 24 ur, recimo?to bi se mi zdel logicno dost... Ja, saj mitja vedno 'kaj stima'. pa tud mu javim tele zadeve iz tehnicnih oz. pac ce ma kdo kaksne take pripombe, pa valjda pol kaj spedena tud. ce se da... vcasih pa se itak 'samo uredi' - kar pac lahko pomeni karkoli - da so imeli na strezniku kaka dela, pa so bile frke zarad tega, pa ko je konc, spet vse normalno dela.. in podobno. sva pa zadovoljna, ker se vedno vse zelo hitro uredi, zascita je dobra, vse lepo deluje, da se nadgrajevat kot midva sama hoceva... in vse. * Aja!!!Ne vem v katerih temah to povem, ocitno prevec tko 'usput', pa 3/4 folka tega ne ve, namrec: imate moznost uporabe LNF Koledarja ZA LASTNO RABO, kar pomeni, da si lahko oznacujete na koledarju vse svoje dogodke, brez da bi zanje vedeli tudi drugi (ce tega ne zelite). Preprosto greste na koledar, vpisete naslov dogodka in info, oznacite, da dogodek vidite samo vi - in to je to...je tak obrazec kot v os-u ali v komentarjih na forumu, tako da si lohk svasta napisete...Preverjeno nihce drug ne vidi vasih dogodkov, se jaz ne! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 kliknes na paleto smeskov, ki se ti prikaze levo od okenca za komentiranje.aja, predvidevam, da si vedno v hitrem odgovoru, pa morda ni, ceprav naj bi tud tam bilo spodaj prikazhi smeskote. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 glej - ce jih ni v paleti, jih pac ocitno ni...das jih gor najbrz pol iz svojega racunalnika al kaj jaz vem... odkod daje folk to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 tale ukaz Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Hej,kako to, da tudi ko se odjavim ( prav kliknem ODJAVA ), naslednjic ko odprem IE ali pa tudi FireFox, sem spet prijavljena? Na forumu namrec? Kako naj to odpravim? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Tud na firefoxu?cudno... ne vem, morda zbrisi kukije, pa se pol vpisi pa izpisi...morda je v kaksnem 'cacheu' odstekanem....no saj to tko mal v temo brcam sam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja, kukije brisi, drugace te avtomatsko prijavi, ko na novo odpres IE... (za Foxija ne vem..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Kaj? Kje? :xx!: Ne vem nic o tem, a lahko razlozis? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj? Kje? :xx!: Ne vem nic o tem, a lahko razlozis? mislim da tu http://www.lunin.net/forum/index.php? spodaj dol desno ti pise zbrisi piskotke. to nardis, in naj bi delalupam da nisem v temo brcnla Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 aha. Thanx Liu! (*in Aliana). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Vprašanje: nekateri imajo tekste zelo pregledne, velik razmak med vrsticami( npr.: Astra, lia)...moj tekst pa je vedno zbit....Lahko to popravim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 po mojem sam uporabljajo brejke... pac, vec entrov... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Marsa, ko si že tako dobra, a bi lahko lepo lepo lepo prosim še nek moj zmazek zbrisala...Temo nakit...celo temo..potem ko bom vse zrihtala kokr je treba jo bom pa odprla.... k sm vse neki pomešala in sm zdej čist jezna nasea lahko?...ful hvala, če je možno Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 nisi pobrkala, jaz sem jo prestavila v oglase, ko sem opazila in vidla, da pravzaprav ne sodi v duhovnost (prej nisem porajtala).ampak ok, sreveda, vzemi si cas, ce je pa kaj tacga, pa se kar name obrni, semle al pa na os al pa mail. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Marsa, zakaj ne morem spremeniti svoje ikone? eno luštno mam spravljeno na računalniku, kliknem na browse in ko dam osveži, je zopet stara ikonca gor! kaj delam narobe? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 pa saj mas novo... vcasih se nekak ne osvezhi... probaj osvezhit na tej konkretni strani, kjer si... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, zakaj ne morem spremeniti svoje ikone? eno luštno mam spravljeno na računalniku, kliknem na browse in ko dam osveži, je zopet stara ikonca gor! kaj delam narobe? <{POST_SNAPBACK}>pa saj mas novo... vcasih se nekak ne osvezhi... probaj osvezhit na tej konkretni strani, kjer si... Kolikor je meni znano, ikonca ne prime, če je npr. prevelika ali pa ima preveč kilobajtov. Poskusi jo zmanjšat - meni potem ponavadi zagrabi.LP,C Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 thanx Cvet! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 te fotke k jih mam na rač so vse majhne..nikakor ne morm dat nove gor..nč ne štekam..ko zbrišem tastaro, dam na browse in potem kliknem osveži, se mi zopet tastara pokaže?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 aha, ce vas ma pa vec take probleme, je mroda kaj narobe... sam jaz sem jo predvcerajsnjim al kdaj menjala - brez tezav... Bomo mal pogledal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 fajn, thanx Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 še zmeri ne morm dat svoje gor iz računalnika (tok majhna je kot ta, ki jo mam zdaj), samo bom mogoče mela kar to bom probala zamenjat kdaj drugič... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ne ker je mitja sele prej dam prisel, zdaj je pa kosarko gledal, zdaj pa nekam gre. drugega pa ni nikogar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 tehnično vprašanje: kaj se je s tvojimi očmi zgodil??? alergija? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ne stekam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.