Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 sprašujem zakaj maš tako ikonco...in izražam mnenje, da mi ni všeč...da mi je bla una prej bl všeč...tako za hec sm pač to napisala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>še zmeri ne morm dat svoje gor iz računalnika (tok majhna je kot ta, ki jo mam zdaj), samo bom mogoče mela kar to bom probala zamenjat kdaj drugič...surya, včasih se zgodi, da se nova ikonca ne osveži na tvojem računalniku, čeprav je v resnici naložena. V tem primeru samo pritisni F5, pa se mora tudi pri tebi videti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sprašujem zakaj maš tako ikonco...in izražam mnenje, da mi ni všeč...da mi je bla una prej bl všeč...tako za hec sm pač to napisalasaj vecim ni.meni je.pa moje oci so. nalasc mam to, ker v temle obdobjecu ne zrem v 'vas' prav nic lepo in krotko in zaupljivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 v teh očeh je smeh, žalost, iskrivost, zaupanje in bolečina... te oči izražajo Življenje...zanimivo, kako različne oči različno vidijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 jah, kakorkoli ze, so moje oci. nimas kaj, pac enim niso vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>surya, včasih se zgodi, da se nova ikonca ne osveži na tvojem računalniku, čeprav je v resnici naložena. V tem primeru samo pritisni F5, pa se mora tudi pri tebi videti kako za vraga se nisem sama spomnila na F5 ..thanx very much coccinelle Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Mene pa zanima če je katri od smajlijou ki pomeni "smrtno resno"? Jaz nobenega takega ne najdem, pa ker dostkrat kaj smrtno resno mislim...bi mogoče bilo fajn, če bi biu kak tak res resen...pa ne jezn, ampak resen... hvalasončkeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima če je katri od smajlijou ki pomeni "smrtno resno"? Jaz nobenega takega ne najdem, pa ker dostkrat kaj smrtno resno mislim...bi mogoče bilo fajn, če bi biu kak tak res resen...pa ne jezn, ampak resen... hvalasončkeeeee ga ni, jaz dam v teh primerih pol kak klicaj. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ga ni, jaz dam v teh primerih pol kak klicaj. x!x aha..ok...hvala..tudi jaz dam klicaj...več klicajev Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 saj bom dodala smeske - ne pridem do tega, ker ni tolk spet najbolj blazno nujno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Ok, da dam se jaz eno ... oz. niti ni vprasanje prav, ampak report ... uporabljam IE (Win XPsp1 s skoraj vsemi popravki) in vsakic, ko kliknem na oznaci forum kot prebran, mi forum na osnovni strani ne posivi in ko grem nazaj noter, so neprebrane teme se vedno oznacene kot neprebrane. What to do? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Hm??Cudno, ampak se mi zdi, da se mi je zadnjic zgodilo nekaj podobnega, pa ceprav uporabljam Mozilo.Ne vem kako bi se dal tu ugotovit napako...Nic, thanx Rachek, bo Mitja chekiral tale vprasanja in mal pogledal, ko si bo lohk vzel cajt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Marsa pozdravljena! Opazila sem da se v temi Astrologija odnosov ne da naložit slik. Je možno da bi se dalo to porihtati, glede na to, da je Mihela prosila za priponko kart in je vsi verjetno ne računajo preko spleta tako da bi jo lahko linkali Že vnaprej hvala za možno pomoč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ja, nisem nastimala te moznosti, se mi ni zdelo potrebno, da je cist v vseh forumih ta moznost... se mi je zdel 'resno' pa tko, nobene potrebe po tem skratka (sam se tu se bo ful enga placa jemal).ampak stekam.najbrz pac pol dodam. sam ne dons. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Marsa, kako in na koliko bytov naj zmanjšam adobe priponke, da bi lahko prilepil vse članke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 kako to mislis, vse hkrati? res ne razumem...pa tud ne vem, sory, bolj nic nisem jaz v korist v tehle tehnicnih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako to mislis, vse hkrati? res ne razumem...pa tud ne vem, sory, bolj nic nisem jaz v korist v tehle tehnicnih... Ne, enega po enega, pa ne vem, koliko bytov je maksimum, pa še stisnit jih ne znam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 aja saj sem pomislila na to, zipanje...hm, mroda predno mitja uleti (jeseni ima 10x vec dela, pa je se manj tu), se clo kak drug maher oglasi, ki bi kaj vedel, ce gre za neko splosno zadevo morda... ker jaz se tolk ne spoznam...morda bi torej kak untitled vedel, rachek, aakhut al pa kdo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 marsa sem šla že sama pogledata pod FAQ-najpgostejša vprašanja, pa sploh ni nič gor, tko da ti tukaj postavljam vprašanje..zanima me, če je mogoče kje zapisano kakšne so pravice in dolžnosti za dministratorje in moderatorje ter nenazadnje tudi uporabnikov..skratka delovne naloge..vem da sem nekje enkrat to zasledila pa se nikakor ne morem spomniti kakšna pooblastila imate..a bi se to dal videt, če je kje zapisano? zanimam se čisto iz praktičnih razlogov, pomagam namreč pri postavitvi enega foruma, pa me čisto tako zanima kako imate vi to definirano.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 mogoce je blo na ta starem forumu oz. enem od obeh starih...sem tud jaz ze iskala, ker sem hotla Bernu pa Miheli dat, pa nisem nasla...morda tega sploh nisva dala na vidno, glede na to, da jih pravzaprav ni (adminov, midva pa itak veva )...Bom vprasala Mitjo, kje mava to, saj morjo bit original kje oz. nekje v bazi najbrz pol... moderatorji skrbijo za posamezne forume, lahko znotraj tega brisejo, popravljajo poste, zdruzujejo teme, ...- znotraj tega foruma, ki ga urejajo.admini enako, sam povsod, pa pac vec pooblastil imajo, tud nad moderatorji... moderator ne more skenslat admina, admnin pa lahko moderatorja.moderator je tisti, ki ima pregled nad psoameznim forumom (alli celo sam temami), admin pa ima vpogled lohk v vse.Uporabniki lohk vidijo vse vsi, postajo objave pa sam registrirani, ki so to sele, ko se account potrdi na mail, kar pomeni, da morajo dat veljaven mail.....lohk popravljajo svoje poste, brisejo, vendar ne pa tud tem.... samo posamezne poste... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 no, the best..par stvari sem si še razjasnila..če mogoče najdeš vseeno kje napisano, bi te prosila če objaviš(če se ti bo dalo), drugače pa vseeno hvala..še nekaj..nekdo mi je omenjal neko platformo na kateri je postavljen forum..da imaš lahko samo dloločene 2akcije" pod katerimi lahko deluješ na forumu, da je to odvisno od te platforme..kako je s tem? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 pojma nimam, sory... OK, bom pokukala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 tenks Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, the best..par stvari sem si še razjasnila..če mogoče najdeš vseeno kje napisano, bi te prosila če objaviš(če se ti bo dalo), drugače pa vseeno hvala..še nekaj..nekdo mi je omenjal neko platformo na kateri je postavljen forum..da imaš lahko samo dloločene 2akcije" pod katerimi lahko deluješ na forumu, da je to odvisno od te platforme..kako je s tem? pa forum ni odvisn od platforme... o kakih akcijah je govora? lahko si uporabnik, lahko si moderator, lahko si administrator, pa še mogoče kaka pravica... nastalvjaš jih poljubno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 aha ..ok..to mi je sodelavc neki bluzu o teh platformah, pa mi ni blo nč jasno..za "akcije" je blo pa mišljeno kaj lahko dela admin in moderator po forumu, ap se nism spomnla druge besede..torej forum ni omejen, si lahko poljubno nastaviš kaj bo kdo delal na njemu (admin ali moderator)? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.