Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

admin je hefe, on ma vse pravice in jih pol tud naprej dodeljuje pravice kaj bo kdo delal... platforme pa so menda mišljeni operacijski sistemi... važno je da laufa IIS (internet information service), pol PHP in pa neka baza MSSQL, MySQL itd itd
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>recimo primer instalacije na win server 2000

http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=138

samo ni pa mus da je windows server, lahko so win 2000 obični :D :D al pa xp :D al pa če maš linux al pa kaj vem keri OS obvladaš :D

ni zakaj hvalit  x;)x

yup, naš forum deluje na tem phpbb..

ti se pa res ne pustiš hvalit..skromnost je lepa čednost x:)x

DON'T PANIC

aja, marsa..sem mal vprašala kje se da to vidt za admine in moderatorje..admin se logira s svojim usernamom in passom in se mu odpre stran..potem klikne na spodnji link, kjer je vse napisano kaj kdo dela..
DON'T PANIC

a meni to govoris? :8):

ja, saj to se najbrz ve... pac mitja to ve...

ampak ce ves, zakaj pol sprasujes?

... morda sam ne stekam, kaj si mislila? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

neee..to sem te spraševala včeraj, ko š enisem vedla..potem sem šla pa zvečer ven z enim frendom in mi je povedal kje se to dobi..in sem ti pač poslala post,ker ti tud nisi vedla kje se to dobi x;)x
DON'T PANIC

morda pa res dodam se en podforumcek o sportu...

bom mal razmislila. :palec:

Aja, sory, hvala Surya! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Marsa pozdravljena!

Opazila sem da se v temi Astrologija odnosov ne da naložit slik. Je možno da bi se dalo to porihtati, glede na to, da je Mihela prosila za priponko kart in je vsi verjetno ne računajo preko spleta tako da bi jo lahko linkali x:)x

Že vnaprej hvala za možno pomoč :palec:  x:)x

Sem zrihtala zdajle, Petrca (in ostali, ki ste me se zaprosil za to moznost). :palec: :vio:

V Odnosih zdaj lahko postnete charte itd. :palec:

Picasso

Guest mačona
Zanima me, kako citiram več različnih oseb v enem postu. Če grem klikat posamezne poste, prime samo zadnji. To pa vem, da mora biti za vsako izajvo posebej ukaz (Quote) v oglatih oklepajih. Več pa ne vem. Help!

mene pa zanima zakaj ta trgovina ne dela...a je sploh kdaj delala?

kdaj bo pa delala?

kaj bote pa prodajal?

sončkeeeeee :vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

marsa a mi lahko pomagash najt temo o zobozdravniku,mislim ,da jo je bast objavila.....nikakor je ne najdem,sem probala v vseh kategorijah skor zhe... :o|o:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Nc hudga, hvala ker se potrudis, se bos ze navadla, pol ne bos mogla verjet, da ti kdaj ni ratal, ker v treh sekundah lepo najdes temo vedno.

ce je ne, kaj narobe delas.

Kot sem ti tam rekla, morda isces sam v specificnem forumu (najveckrat je to zato, ker sploh ne opazis... preprosto si recimo v Cvekarijah, das Iskanje, pade v iskanje v cvekarijah, ti pa se porajtas ne. point pa je, da mos nastavit 'isci v vseh forumih'. xyesx to je ves kujnst. :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...