untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 admin je hefe, on ma vse pravice in jih pol tud naprej dodeljuje pravice kaj bo kdo delal... platforme pa so menda mišljeni operacijski sistemi... važno je da laufa IIS (internet information service), pol PHP in pa neka baza MSSQL, MySQL itd itd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 evo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 untitled, tenks Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 recimo primer instalacije na win server 2000 http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=138 samo ni pa mus da je windows server, lahko so win 2000 obični :D al pa xp al pa če maš linux al pa kaj vem keri OS obvladaš ni zakaj hvalit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 no še to. Lunin forum pa laufa na tem softwareu če se ne motim http://www.invisionpower.com/ , če se naj me kdo popravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 jp, pa saj mas spodaj, saj mora pisat, pa ceprav je kupljen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 aha ja točno ja se piše ker je kupljen maš možnost recimo logotipa v zgornjem levem kotu, al pač pol desnem če ti paše ena izmed možnosti, ne da se mi vseh brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>recimo primer instalacije na win server 2000 http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=138 samo ni pa mus da je windows server, lahko so win 2000 obični :D al pa xp al pa če maš linux al pa kaj vem keri OS obvladaš ni zakaj hvalit yup, naš forum deluje na tem phpbb..ti se pa res ne pustiš hvalit..skromnost je lepa čednost Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>yup, naš forum deluje na tem phpbb..ti se pa res ne pustiš hvalit..skromnost je lepa čednost skromnost je to kaj gre pri men na živce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 aja, marsa..sem mal vprašala kje se da to vidt za admine in moderatorje..admin se logira s svojim usernamom in passom in se mu odpre stran..potem klikne na spodnji link, kjer je vse napisano kaj kdo dela.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 a meni to govoris? ja, saj to se najbrz ve... pac mitja to ve...ampak ce ves, zakaj pol sprasujes?... morda sam ne stekam, kaj si mislila? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 neee..to sem te spraševala včeraj, ko š enisem vedla..potem sem šla pa zvečer ven z enim frendom in mi je povedal kje se to dobi..in sem ti pač poslala post,ker ti tud nisi vedla kje se to dobi Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*maya* 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 mene pa zanima koko se nardi nov forumce se ne da bi prosila d ga vi date in sicer o športu bla bi fullll veselahvala cao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 morda pa res dodam se en podforumcek o sportu...bom mal razmislila. Aja, sory, hvala Surya! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa pozdravljena! Opazila sem da se v temi Astrologija odnosov ne da naložit slik. Je možno da bi se dalo to porihtati, glede na to, da je Mihela prosila za priponko kart in je vsi verjetno ne računajo preko spleta tako da bi jo lahko linkali Že vnaprej hvala za možno pomoč Sem zrihtala zdajle, Petrca (in ostali, ki ste me se zaprosil za to moznost). V Odnosih zdaj lahko postnete charte itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Zanima me, kako citiram več različnih oseb v enem postu. Če grem klikat posamezne poste, prime samo zadnji. To pa vem, da mora biti za vsako izajvo posebej ukaz (Quote) v oglatih oklepajih. Več pa ne vem. Help! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 pri vseh postih, ki jih želiš citirati, uporabi tipko +CITAT, potem pa Komentiraj v temi, v kateri želiš citirati Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Thanks, Cocci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ouki douki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 mene pa zanima zakaj ta trgovina ne dela...a je sploh kdaj delala?kdaj bo pa delala?kaj bote pa prodajal? sončkeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 uhhhh...... sam to lohk recem za zdaj.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 marsa a mi lahko pomagash najt temo o zobozdravniku,mislim ,da jo je bast objavila.....nikakor je ne najdem,sem probala v vseh kategorijah skor zhe... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=5346 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 evo,na zdej sem spet dala v iskalnik ,pa mi je naslo,včeri pa ne... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Nc hudga, hvala ker se potrudis, se bos ze navadla, pol ne bos mogla verjet, da ti kdaj ni ratal, ker v treh sekundah lepo najdes temo vedno.ce je ne, kaj narobe delas.Kot sem ti tam rekla, morda isces sam v specificnem forumu (najveckrat je to zato, ker sploh ne opazis... preprosto si recimo v Cvekarijah, das Iskanje, pade v iskanje v cvekarijah, ti pa se porajtas ne. point pa je, da mos nastavit 'isci v vseh forumih'. to je ves kujnst. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.