cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 to vem ja ,sam sem iskala po vseh temah eh,sej ni važno,me maček daje,itak nič jasno danes :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Vprašanje? Zakja ne morm objavt slike? Je v JPEG format, 150 kb, pa mam dost prostora. A je to kej v povezavi s tem, k pedenata la zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Morda, ja, najbrz.....Odvisno je tud v kerem forumu (eni nimajo nastavljene te moznosti). No morda bo treba itak ponovno nastavit, ko bo vse spedenano (ko bova javila da je tko) in ce se vedno ne bo delal, pa javite semle al pa v ono temo (nadgradnja LNF). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 hvala. Bom probala spet doma, pa sporočim, če bo laufal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 nočem težit sam tamle mi neki ful v oči skače.. tista zvezdica na vrhu, ki pleše po časopisu... pa v isti vrstici so potem pomoč, iskanje, člani in naprej..Pri meni izgleda tako.. odrezana... Tko no, zvezdica je, pol pa med njo in napisom Lunin net je črta, rob.. A je to mišljeno tako? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 a se vedno?Po mojem ne, ker je mitja kao zrihtal osrednjo stran... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 mene pa neki zanima.....če hočm si sprintat kej recimo...kak recept bilokej, kok nardim da mi sam tekst sprinta, brez vsega tistga kar je na strani....ikone pa to.... comfrik Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 a se vedno? Jutro Glihkar vstala in pritisnila nove objave, ti se pa ze navsezgodaj s tehnicnimi ukvarjas Men se vedno (glihkar osvezila za vsak slucaj...). Todika, men je to zadnjic uspelo tako, da sem z misko oznacila recept, sla v File - Print (selection) in mi je sprintalo samo recept. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Kaj pomeni: Gostje, clani, skrite osebe? Ponoci je pisalo Gostje 30, clani 1 (sm bla sam jest), skriti: 1! Kako to gre, prosim za razlago: KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Clani so vsi clani, ki so prijavljeni na forumu.Gosti so obiskovalci foruma, ki niso clani (ali pa se pac tistikrat niso vpisali).Skrije se pa lohk vsak clan.To storis tako, da ko se prijavis, ti v obrazcu pise - hoces biti skriti clan (ali nekaj takage) in oznacis to moznost. Zdaj je mroda ne vidis, ker se ne izklapljas, ko prides gor, si avtomaticno belezena.No v tem primeru se moras odjavit in spet prijavit in oznacit moznost - hocem biti skriti clan. skritih clanov ne vidi nihce - razen mene (in pac mitje, torej adminov).torej ce se kdo pred mano skriva, je brez veze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 se vedno (glihkar osvezila za vsak slucaj...). .sory nisem opazila...bom posredovala Mitji. Thanx! Ja, pliz, javite vse taksno, morda ce je kaka tezava zdaj nanovo, odkar pedenamo forum, kar v temo nadgradnja LNF, ker bo mitja prej videl, ker mu je tisto najbolj pomembno v tem hipu, kar se tice foruma... Todika, al to kar prav aliana (hvala ) al pa ko sejvas das 'save as text only' (al nekaj takega, skratka, NE shranis kot html, ko te vprasa, ampak kot sam text) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Zakaj se ne da objavljati fotk formata bpm? So prevelike ali kaj? Ne znam jih spremeniti v jpeg. V slikarju sicer probavam, a mi piše, da nimam dovoljenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 probaj z gif (to vem da tud podpira - onega pa ne vem, bom vprasala mitjo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 oukidouki Noče, ne podpira nobene vrste formata. Najbrž je stvar na compu. Škoda, ker se mi gre za to, da bi dala gor fotke od našega mačkona, totalno hecne so ene, jih mam na CD-ju, sam če ne gre, ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 gif mora ziher, saj sem sama ful v gif formatu ze dala gor.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 nikakor, nimam dovoljenja za shranjevanje v ta imenik, za dovoljenje naj se obrnem na skrbnika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 MAAAAAAAARSAAAAAAAAAA!!!! Vem, vem, ne se dret, ampak, preciti DOBR!!!Punoc je blo 30 gostov; nickov ni bilo napisanih, razn mojga, KUKO TO? CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 neverjetno, saj vidis da se objavljajo fotke, saj si jo sama clo dons mensdezdi!!! potem je kaka napaka, bomo zrihtal. MAAAAAAAARSAAAAAAAAAA!!!! Vem, vem, ne se dret, ampak, preciti DOBR!!!Punoc je blo 30 gostov; nickov ni bilo napisanih, razn mojga, KUKO TO? CIST BREZ VEZE!!!pa saj sem ti razlozila... ti bi morala DOBRO prebrat... 30 gostov - gl. zgoraj, kdo je gost - clan ki ni prijavljen, kar pomeni, da ga ne belezi poimensko ne!!! ce NI PRIJAVLJEN!!!1 clan - tiin en skriti clan - nekdo ki si je oznacil skriti, kar sem VSE RAZLOZILA. ne mroem vsakemu po dvakrat odgovarjat, ce povem najbolj mozno razumljivo ze prvic. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 neverjetno, saj vidis da se objavljajo fotke, saj si jo sama clo dons mensdezdi!!! potem je kaka napaka, bomo zrihtal. pa saj sem ti razlozila... ti bi morala DOBRO prebrat...30 gostov - gl. zgoraj, kdo je gost - clan ki ni prijavljen, kar pomeni, da ga ne belezi poimensko ne!!! ce NI PRIJAVLJEN!!!1 clan - tiin en skriti clan - nekdo ki si je oznacil skriti, kar sem VSE RAZLOZILA. ne mroem vsakemu po dvakrat odgovarjat, ce povem najbolj mozno razumljivo ze prvic. :||| ...aja, sej res, sm sla nazaj citat, mas prou! Se neki: A ti lohk gdaj KOZA recm, npr. ce se boma kregale, ne? KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*maya* 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 res bi vas lepo še enrat prosila če bi lahko odprl forum o športu, k drgač nimam te nč za delat me drugu ne žalost ne zanima. res bi bla FULLLL hvaležna cao hvala že v naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 res bi vas lepo še enrat prosila če bi lahko odprl forum o športu, k drgač nimam te nč za delat me drugu ne žalost ne zanima.res bi bla FULLLL hvaležnacao hvala že v naprej FORUM O SPORTU ze obstaja!!! Odpri ali Lunine cvekarije .... pojdi malo nazaj, pa bos videla, da je.... KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ...aja, sej res, sm sla nazaj citat, mas prou! Se neki: A ti lohk gdaj KOZA recm, npr. ce se boma kregale, ne? KRATKO + JEDRNATO!!!lohk. res bi vas lepo še enrat prosila če bi lahko odprl forum o športu, k drgač nimam te nč za delat me drugu ne žalost ne zanima. res bi bla FULLLL hvaležnacao hvala že v naprejziv, kot rpavi Bonga, zaenkrat se prikljuci kaki temi, ki govori o sportu, ce pa mas kaj novega za povedat, o cemer teme se ni, pa jo odpri. zaenkrat ne bova delala novih forumov, komaj urejava celoten forum, ni casa zdaj za to niti ne vem, ce sploh bo, morda je tolk kot je zdaj ze dovolj, a to bom se vidla, zaenkrat nimam casa razmisljat o tem, mi je to najmanj pomembno na svetu ta hip. zal. saj te skoraj ziher se kaj vseeno zanima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 neverjetno, saj vidis da se objavljajo fotke, saj si jo sama clo dons mensdezdi!!! potem je kaka napaka, bomo zrihtal. Valda, sam te fotke danes sem skenirala in valda je šlo, tiste pa sem v bistvu fotkala z internetno kamero, dala na CD in je najbrž v tem keč. Saj ni panike, bom že kako našega mačkona dobila v objektiv, da ga pokažem vesoljnemu svetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Mačona, v jpg. lahk v Corel paintu spremeniš.. lahk men pošlješ, ti bom jaz, če nimaš... ti pošljem mail na OS? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 lahk, sam ni panike, je kar precej fotk(20). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.