Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Morda, ja, najbrz.....

Odvisno je tud v kerem forumu (eni nimajo nastavljene te moznosti).

No morda bo treba itak ponovno nastavit, ko bo vse spedenano (ko bova javila da je tko) in ce se vedno ne bo delal, pa javite semle al pa v ono temo (nadgradnja LNF).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

nočem težit x:o)x sam tamle mi neki ful v oči skače.. tista zvezdica na vrhu, ki pleše po časopisu... pa v isti vrstici so potem pomoč, iskanje, člani in naprej..

Pri meni izgleda tako.. odrezana... Tko no, zvezdica je, pol pa med njo in napisom Lunin net je črta, rob.. A je to mišljeno tako? :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mene pa neki zanima.....če hočm si sprintat kej recimo...kak recept bilokej, kok nardim da mi sam tekst sprinta, brez vsega tistga kar je na strani....ikone pa to.... :inocent:

:OoO: comfrik

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

a se vedno?

Jutro :) Glihkar vstala in pritisnila nove objave, ti se pa ze navsezgodaj s tehnicnimi ukvarjas x:o)x

Men se vedno (glihkar osvezila za vsak slucaj...).

Todika, men je to zadnjic uspelo tako, da sem z misko oznacila recept, sla v File - Print (selection) in mi je sprintalo samo recept.

loesje

Spet nazaj -

Clani so vsi clani, ki so prijavljeni na forumu.

Gosti so obiskovalci foruma, ki niso clani (ali pa se pac tistikrat niso vpisali).

Skrije se pa lohk vsak clan.

To storis tako, da ko se prijavis, ti v obrazcu pise - hoces biti skriti clan (ali nekaj takage) in oznacis to moznost.

Zdaj je mroda ne vidis, ker se ne izklapljas, ko prides gor, si avtomaticno belezena.

No v tem primeru se moras odjavit in spet prijavit in oznacit moznost - hocem biti skriti clan.

skritih clanov ne vidi nihce - razen mene (in pac mitje, torej adminov).

torej ce se kdo pred mano skriva, je brez veze. x;)x x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

se vedno (glihkar osvezila za vsak slucaj...).

.

sory nisem opazila...

bom posredovala Mitji. Thanx! :palec:

Ja, pliz, javite vse taksno, morda ce je kaka tezava zdaj nanovo, odkar pedenamo forum, kar v temo nadgradnja LNF, ker bo mitja prej videl, ker mu je tisto najbolj pomembno v tem hipu, kar se tice foruma...

Todika, al to kar prav aliana (hvala :palec:) al pa ko sejvas das 'save as text only' (al nekaj takega, skratka, NE shranis kot html, ko te vprasa, ampak kot sam text)

Picasso

Guest mačona
Zakaj se ne da objavljati fotk formata bpm? So prevelike ali kaj? Ne znam jih spremeniti v jpeg. V slikarju sicer probavam, a mi piše, da nimam dovoljenja.

Guest mačona

oukidouki :palec:

Noče, ne podpira nobene vrste formata. xnckrivx Najbrž je stvar na compu. Škoda, ker se mi gre za to, da bi dala gor fotke od našega mačkona, totalno hecne so ene, jih mam na CD-ju, sam če ne gre, ne gre. x;)x

neverjetno, saj vidis da se objavljajo fotke, saj si jo sama clo dons mensdezdi!!! :eek:

potem je kaka napaka, bomo zrihtal. :palec:

MAAAAAAAARSAAAAAAAAAA!!!! Vem, vem, ne se dret, ampak, preciti DOBR!!!

Punoc je blo 30 gostov; nickov ni bilo napisanih, razn mojga, KUKO TO?

CIST BREZ VEZE!!!

pa saj sem ti razlozila... xrolleyesx

ti bi morala DOBRO prebrat...

30 gostov - gl. zgoraj, kdo je gost - clan ki ni prijavljen, kar pomeni, da ga ne belezi poimensko ne!!! ce NI PRIJAVLJEN!!!

1 clan - ti

in en skriti clan - nekdo ki si je oznacil skriti, kar sem VSE RAZLOZILA. xrolleyesx

ne mroem vsakemu po dvakrat odgovarjat, ce povem najbolj mozno razumljivo ze prvic. :|||

Picasso

neverjetno, saj vidis da se objavljajo fotke, saj si jo sama clo dons mensdezdi!!! :eek:

pa saj sem ti razlozila... xrolleyesx

ti bi morala DOBRO prebrat...

30 gostov - gl. zgoraj, kdo je gost - clan ki ni prijavljen, kar pomeni, da ga ne belezi poimensko ne!!! ce NI PRIJAVLJEN!!!1 clan - ti

in en skriti clan - nekdo ki si je oznacil skriti, kar sem VSE RAZLOZILA. xrolleyesx

ne mroem vsakemu po dvakrat odgovarjat, ce povem najbolj mozno razumljivo ze prvic. :|||

...aja, sej res, sm sla nazaj citat, mas prou! Se neki: A ti lohk gdaj KOZA recm, npr. ce se boma kregale, ne? :frog:

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

res bi vas lepo še enrat prosila če bi lahko odprl forum o športu, k drgač nimam te nč za delat me drugu ne žalost ne zanima.

res bi bla FULLLL hvaležna

cao hvala že v naprej

FORUM O SPORTU ze obstaja!!! Odpri ali Lunine cvekarije .... pojdi malo nazaj, pa bos videla, da je....

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

...aja, sej res, sm sla nazaj citat, mas prou! Se neki: A ti lohk gdaj KOZA recm, npr. ce se boma kregale, ne? :frog:

KRATKO + JEDRNATO!!!

lohk. xDDx x:px

res bi vas lepo še enrat prosila če bi lahko odprl forum o športu, k drgač nimam te nč za delat me drugu ne žalost ne zanima.

res bi bla FULLLL hvaležna

cao hvala že v naprej

ziv, kot rpavi Bonga, zaenkrat se prikljuci kaki temi, ki govori o sportu, ce pa mas kaj novega za povedat, o cemer teme se ni, pa jo odpri.

zaenkrat ne bova delala novih forumov, komaj urejava celoten forum, ni casa zdaj za to niti ne vem, ce sploh bo, morda je tolk kot je zdaj ze dovolj, a to bom se vidla, zaenkrat nimam casa razmisljat o tem, mi je to najmanj pomembno na svetu ta hip.

zal. :palec:

saj te skoraj ziher se kaj vseeno zanima. :vio:

Picasso

Guest mačona

Valda, sam te fotke danes sem skenirala in valda je šlo, tiste pa sem v bistvu fotkala z internetno kamero, dala na CD in je najbrž v tem keč. Saj ni panike, bom že kako našega mačkona dobila v objektiv, da ga pokažem vesoljnemu svetu. x:Dx

Mačona, v jpg. lahk v Corel paintu spremeniš.. lahk men pošlješ, ti bom jaz, če nimaš... ti pošljem mail na OS?

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...