Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Guest mačona
saj niso vse tako hecne, da bi ble za objavt, ne vem če jih je 5 takih, ene so tudi ful nejasne - v glavnem so za mojega srčeka, ker je mačkon moj dober kolega. x:Dx xsrcx
Deli na socialnih omrežjih

20 fotk. x:Dx

arbajt.

aja, sej se mi je zdel, ja.. Me je melo, da bi napisala nekaj v stilu, uf, a tolk, veš da je treba vsako posebej na roko pobarvat al pa kej tazga x:o)x x:px

Mačona, vzame 2 minutki, sam daš v program, pa save as.. tko da lahk tud vseh 20 pošlješ, se bom potrudla x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

MARSA, ni dobr, d das ti tak udgovor, d si lohk en, k je sele prsou u Forum, odpre svojo temo!!! Tem je tolk, ampak jih ne mors najdt, k si nou, k nc ne ves kje je kej!!!! Za use UKUSE JE TEM VEC KOT DOST!!! Dejta rajs za neki casa ZAKLENT odpiranje novih tem, al pa naredta tko, da ce en hoce odpret NOVO TEMO, jo najprej VIDVA PREGLEJTA, puglejta CE ZE UBSTAJA in pol DEJTA DUVOLENJE, ne?!!! Men je dost ALEF pumagu - HVALA!!! 2 teme, k sm utprla, pa jih res ni blo! No, na pou, o krajevnh imenih je blo, nism vedla/vidla, mi je spet Alef puvedu!

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Guest mačona
Aliana, sploh nič ne bo, ker sva z bratom ugotovila, da se s temi fotkami sploh ne da razpolagati - lahk daš samo cd v comp in jih gledaš, ne moreš jih niti dat na disk, pol valda ne morem poslat po mailu. Hvala, da bi se ti tako dalo mučiti. x:Dx x;)x

MARSA, ni dobr, d das ti tak udgovor, d si lohk en, k je sele prsou u Forum, odpre svojo temo!!! Tem je tolk, ampak jih ne mors najdt, k si nou, k nc ne ves kje je kej!!!! Za use UKUSE JE TEM VEC KOT DOST!!! Dejta rajs za neki casa ZAKLENT odpiranje novih tem, al pa naredta tko, da ce en hoce odpret NOVO TEMO, jo najprej VIDVA PREGLEJTA, puglejta CE ZE UBSTAJA in pol DEJTA DUVOLENJE, ne?!!!

ja, saj dobro razmisljas, so ze tud drugi pred tabo tko, finta pa je, da ne gre skoz.

nekdo ne pride cvekat, pac pa pride odpret temo, bodisi objavit oglas ali pa ga zanima kaj s podrocja zdravja.

ima eno bolezen, pride nekam, in NE SME vprasat??? :sori:

ni variante.

kaj pa ce mene ni okol?

za to in zato pa obstaja tema: informacije o temah na forumu.

uletijo prijazne punce (Tina, Coccinelle, Mateja..., ..., in tud fantje, vse vec jih/vas je xsrcx), ki dajo linke na ze obstojece teme - kasneje jih zdruzim.

zaklenem, zbrisem... in tako dalje.

torej - MORA x!x xyesx obstajat na forumu moznost odprtja nove teme, tudi ce si novopeceni clan.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem hotla ze rpej napisat; nisem tehnik, zato je moja terminologija kmecka in lesena, sam: sem ze opazla, da ce nekaj zapeces na cd recimo, da ne mroes nic pol spreminjat....

morda je sam to...

vcas ga se prebere ne (to se mi je pa ze 2x zgodilo), s cd-ja, skene.

sem skenirala cel cd, pa ni hotlo nic odpret.

vcas je (morda!!! ker pojma nimam, sam sem opazila) narobe sam to, da si fajl shranil neprimerno, recimo s sumniki, procenti in promili in podobno (razlog tega pa je recimo lhok sam tipkovnica)....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj pravim, da se mi je ze 2x zgodilo, da ga niti prebralo ni, kaj sele skopiralo (*to se je itak zgodilo, ko sem hotla skopirat), tko da morda, kot sem rekla, zarad neumnosti razlicnih, ki nanje ne pomislimo, recimo, kot v mojem primeru oz. od te, ki mi je shranjevala to, da je blo shranjeno s sumniki in znaki, ki jih ti programi ne odobravajo...

Picasso

ja, saj dobro razmisljas, so ze tud drugi pred tabo tko, finta pa je, da ne gre skoz.

nekdo ne pride cvekat, pac pa pride odpret temo, bodisi objavit oglas ali pa ga zanima kaj s podrocja zdravja.

ima eno bolezen, pride nekam, in NE SME vprasat??? :sori:

ni variante.

kaj pa ce mene ni okol?za to in zato pa obstaja tema: informacije o temah na forumu.

uletijo prijazne punce (Tina, Coccinelle, Mateja..., ..., in tud fantje, vse vec jih/vas je xsrcx), ki dajo linke na ze obstojece teme - kasneje jih zdruzim.

zaklenem, zbrisem... in tako dalje.

torej - MORA x!x xyesx obstajat na forumu moznost odprtja nove teme, tudi ce si novopeceni clan.

Dej dej, :frog: a zdej, ce enga zanima KUKO MRAULE RUDIJO, :frog: bo pa kr Rubriko udpru, ne? Dej dej! :frog:

CIST BREZ VEZE!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

ne bo, ker prvotno je prisel na LUNIN forum.

mu kaj tacga ne pride na misel.

zal pa mu pridejo na misel druge kozlarije, ki jih pol odpira.

Picasso

ne bo, ker prvotno je prisel na LUNIN forum.mu kaj tacga ne pride na misel.zal pa mu pridejo na misel druge kozlarije, ki jih pol odpira.

Dons n primr so utprl 2 nove rubrike, Solza na licu (poezija): K JE ZE 10 TAKIH RUBRIK, lahko vids tut udgovore drugih, potem pa se ena, no usaj za 2 vem. Tudi ta druga ima ze korenine drugje, ZAKAJ te sprasujem? A res ne moreta kontrolirati?

CIST BREZ VEZE!!!

Dons n primr so utprl 2 nove rubrike, Solza na licu (poezija): K JE ZE 10 TAKIH RUBRIK, lahko vids tut udgovore drugih, potem pa se ena, no usaj za 2 vem. Tudi ta druga ima ze korenine drugje, ZAKAJ te sprasujem? A res ne moreta kontrolirati?

CIST BREZ VEZE!!!

Zakaj?

ne vem, ker se jim ne da pobrskat.

a res ne mroeva?

Ne res ne moreva, ocitno.

V forum Misli lohk vsakdo objavlja svoje misli.

Hvala ti za vnemo, kar prec ko prides, vendar imamo ze 3 leta kar kul uteceno, menim da bom tud v prihodnje lohk hendlala, ti pa zaenkrat poskrbi, da bodo tvoje teme laufale, saj sem tud tam vidla eno pritozbo, da sta dve tvoji temi kar nekaj oz. so bile uporabljene druge besede, torej tud tvoje pisanje je za koga motenje reda foruma.

Nikol ne bo vsem vse vsec.

Kot receno, hvala za tvojo vnemo, a se sprosti in uzivaj, urednikovanje pa meni prepusti.

Te mam vsak dan v tehnicnih, pa smo to ze vse 10x obdelali, jaz razlagala in to.

Prosim, ce lahko CVICKAR-ja utisate, ali pa ZBRISETE tisto, kar PISE v sport!!! HVALA

KRATKO + JEDRNATO!!!

te stvari se sicer javljajo v obliki prijave, je pa kul tud v tehnicnih.

Hvala za namig, bom sla pogledat, dvomim pa, da bom kaj brisala.

saj ves kako je - zvecer lohk en uleti in napise, kwa pa tale BingaBonga pise, daj skenslajte to in ce bi se kar vsacga upostevalo, kaj se mu zdi za zbrisat, bi manjkal pol foruma.

*

Torej, se 1x - v tole temo postavljajte TEHNICNA VPRASANJA - ce imate kake tezave z logiranjem in drugo.

Kar se ne tice vas, pa pustite pri miru.

x!x xyesx

**

Tud se ne rabi tle ne vem kolk debatirat nazaj, ste povedal, smo povedal. x!x x!x x!x

Picasso

res bi vas lepo še enrat prosila če bi lahko odprl forum o športu, k drgač nimam te nč za delat me drugu ne žalost ne zanima.

res bi bla FULLLL hvaležna

cao hvala že v naprej

Ziv, vseeno sem se odlocila, da odprem poseben forum o sportu.

Tule si oglej, da ne kopiram:

http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&sh...ndpost&p=555587

NE odpiraj/te pa novih tem, razen ce cesa podobnega RES NE NAJDES/TE x!x

V nasprotnem primeru bo tema brez utemeljevanja izbrisana.

:att:

Picasso

Prosim odgovor glede grdega besedicenja:

Te kar takoj u kurac posljem (citat: Aakhunt, 22.10. 18,45 - DROGE)! To se lohk guvuri? Cudn!

:vragec:

poturica...sej nik prou napish :xx!:

..OM.. :xx!:

turken rauss

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
Kuko je mozn, d ce das enga na CRNO LISTO, d se naprej cita tvoja pisanja in pa tut udguvarja???

KRATKO + JEDRNATO!!!

Ker ON TEBE vidi, tvoje poste mislim. :vio: x:)x

Prosim odgovor glede grdega besedicenja:

Te kar takoj u kurac posljem (citat: Aakhunt, 22.10. 18,45 - DROGE)! To se lohk guvuri? Cudn!

ja lahko.

Popolnoma nc cudn. xyesx

glej, tko kot je, je.

Najboljs da se mal prilagodis, predno skusas spreminjat vse po spisku.

Moram rect, da si zelo zahteven in tud naporen clan.

po 3, 4 vprasanja tud dnevno tule....

a se lohk to mal zreducira?

pa se najprej se mal sama seznanis tlele.

bi blo dobrodoslo, ce se da. :palec:

Picasso

Ker ON TEBE vidi, tvoje poste mislim. :vio: x:)x

Ajaaaaaa, pol je pa to drugac, k pr nm: ce das enga na ignore, nuben ud nubenga n more nc citat niti pisat mu n mors! Bl fajn je tko, k je prec red in mer!!!

Marsa, enkrat si pisala, da je dost tistih, ki te ne prenesejo. Mogoce zaradi tega, ker si prevec pravicna, a si pomislila kdaj?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...