borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Saj je prav, da se zabavaš, ampak nocoj se še za nianso bolj kot ponavadi....nič ni narobe, da ne boš kaj mislila, le lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Pa res, tole(nova ikonca!) je bilo pa v trenutku moje objave, ampak Marsa s tem žuganjem, no ne vem, kaj si takrat ali zdaj mislila saj sem rekel nagajivo, saj grem spat, ker ne smem zamuditi jutranje telovadbe.....lahko noč lunatki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Se sprasujete, zakaj vlece lunin.net skor vsak dan tak0 pocasi, ker je treba nabaut hitrejsi server... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Se sprasujete, zakaj vlece lunin.net skor vsak dan tak0 pocasi, ker je treba nabaut hitrejsi server... k bosh pr svojih "AVTORSKIH" fotkah bl skromna,bo tut cajt manj skromen 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 k bosh pr svojih "AVTORSKIH" fotkah bl skromn,bo tut cajt manj skromenMarš Ahutk, jest svoje slike vedno mecem stran!...( sm jih sploh vedno nekak matau dol..pejdi mau na obhod....) ti mas se vedno VECJE Na zalogi tamle,..pa tut prasel nisi,ce jih lahko objavis...sm jest zmrn ,..brez tvojega 0kusnega˝ pokroviteljskega zdraha :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Ja, tako nekako je TUDI. Vseeno pa ni samo to, ceprav je res, da vcasih totalno pretiravate s fotkami in velikostjo in citiranji vseh citiranj citiranj. Vcasih kolnem, potem pa grem se kam drugam (recimo najdi.si, ki je med najsolidnejsimi) in je isto - se ne odpre - iz cesar potem sklepam, recimo, da so tudi oni na siolu in da je siol 'dol'.Ali kaj takega.Vcasih kaj pedenajo na serverju, ki nas gosti (s tem da LN je tam v gosteh po prijateljski ceni, jemlje pa placa kot taveliki, to si niso sploh predstavljali )...LN ima ful podportalov, naenkrat je recimo povprecno samo na F po 30 ljudi, v Lunci, na Novicah, na Koledarju, v mislih, obrne se po pribl. 25 - 30.000 strani na LN DNEVNO. Treba pa bo, seveda. In tudi bodemo. Samo ko bo cas(h). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 k bosh pr svojih "AVTORSKIH" fotkah bl skromn,bo tut cajt manj skromenMarš Ahutk, jest svoje slike vedno mecem stran!...( sm jih sploh vedno nekak matau dol..pejdi mau na obhod....) ti mas se vedno VECJE Na zalogi tamle,..pa tut prasel nisi,ce jih lahko objavis...sm jest zmrn ,..brez tvojega 0kusnega˝ pokroviteljskega zdraha :xx!: odplakn se poko-WC....moja nbena ni vechja od 30kilo 666 zlodejou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 ja, tAKO NEKAKO JE TUDI, JA. me veseli˝,da neki je takega...oz. da se vsaj ve!zakaj pa si ne dovoliš to mau Sama skrčit...Je to tako težko..... ahutk, pejdi mau na obhod, no..pa boš vidu...ene dve sta še gor taki..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Je to tako tezko?Ja, to je tezko.SAMO POPRAVLJANJE ene samcate teme mi vzame tudi vec kot pol ure. Ene. Popravila pa sem jih, odkar smo se preselili, kakih 200-500 morda.Vsak posamezen post (pa se - kot opazas, se pocasi odpira).Da odgovorim na maile, porabim uro (ali vec, odvisno, koliko je konkretnega, kar pomeni, da porabim pol ure, da pocistim spame in podobno). Da zrihtam Novice, kake pol ure. Da potrdim in spedenam Lunco, kako uro - ce je kaj za pakirat (LK), se dodatna ura.Forum mi vzame cistega povprecno uro do dve (ali vec, ce delam kaj takega) dnevno.Strinjas se najbrz, da je kul in smotrno poceti se kaj za cash - zdaj mi pa pokazi ta moj odvecni cas, pliz?Imam pa tudi soloobveznega otroka - s svojimi zahtevami. Torej dve dodatni uri za vijevaje v mesto in nazaj.Tamali je povprecno eno uro do dve dnevno na netu (z mojega racunalnika).Na kako zaloizbo skocit... par telefonskih... vse je cas...Nekateri nimamo prevec casa. Podatki nekaj govorijo. 30.000 strani devno obrnjenih na LN ne pomeni samo podatka, da se zdaj hvalim.Pomeni, kaksen pretok je to ljudi - in tako seveda je nenehno nekaj, ki potrebuje ukvarjanje. Za tele fotke sva preventivno 'poskrbela' s tem, da se jih ne da objavljat v vsakem forumu. In podobno.Vsake toliko blago omenim, pa vas ne zanima. Ignorirate to. Ravno zato sploh ne hodim v sliko dneva... in v kaksne teme, ker se mi ne da zagledat ful ogromnih fotk - ker se vcasih preprosto nimam casa se s tem ukvarjat - kot tudi ne z vsemi besednimi dvobojevanji na forumu. Tole razlagam predvsem zato, ker ce je ze tema - da je tu in da se ve.Nic pa si ne delam utvar, da bo s tvoje strani to prebrano ali postekano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Oj, bomo videli, kaj bo s tem... tudi osebno maram fotke, samo potem je tezko... hm, tole mero vzpostavljati... Nekaj pa sem hotela - pa ne bom nove teme odpirala, ker se ni v tej fazi in bi bil naslov zavajajoc celo, pravzaprav (ker bi mislili, da gre ze za nove, ker je velik interes):namrec - LN Novice (se vedno jih pedenava, jasno, intenzivno, to bo noro zrihtano) - ampak tele 'ta stare', zdajsnje - nekaj ne dela, niti se ne odpre cela stran, v administracijo sploh ne morem - tako da se opracicujem vsem, ki ne morete vpisati dogodkov in jih tudi ne najti, tisti, ki vas zanima. Zelo kmalu bo to povsem v novi podobi in vsem (tudi zato zdaj ne popravljava in ne urejava obstojecih).Hvala za razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 malenkost... 666 razumevajochih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 zanima me nekaj stavri v zvezi z OS. sporočila sem sproti brisala, pa mi vseeno kaže, da je moj box zaseden cca 80%. mogoče sem kaj naredila napačno? očitno se nekje ne znajdem al pa podatki o polnosti ne kažejo prav . kakšen nasvet? hvala za odgovor in pomoč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Amis - ves kaj je najbrz... Ti si zbrisala najbrz samo Inbox - ne pa tudi 'Poslano' (morda pa si celo kaj shranjevala v arhiv) - to tudi jemlje prostor.Najbrz je to, poglej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 tehnichno vprashanje:zakaj sneg pada in ne frli,zakaj dezh pada in shchije,zakaj sonce sije in ne sveti,koliko je tezhka prazna luna,zakaj so marsovci zeleni in chrni,zakaj mora bit aakhut zdej klele namest u postli? 666 zlodejeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 zakaj mora bit aakhut zdej klele namest u postli? 666 zlodejeu....tralalaBogi. p.s. marsovci so pa zeleni, ker so po 9 zvezdnem ki-ju 4 - temnozeleno drevo. ostalo pa se mi ne da spomnit kaksne fore zdajle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 jst sm pa najbl rachunu na un odgovor o prazni luni....c c c horo®skoparke 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 marsa hvala! kje pa najdem poslana sporočila? ne vidim ikonce za to. še malo pomoči, prosim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Tam imas na desni strani (osrednja stran OS sporocil oz. Inbox), tik nad datumi - SKOK V MAPO - in gres v 'poslano'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 najlepša hvala, marsa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Hm. Ne vem, če je vprašanje primerno za tole rubriko, sam včasih me ene stvari spravjo v strašanske dvome in depresijo. Problem je v tem, ker jemljem stvari preveč dobesedno. Včeraj sem se npr. čisto zmedel, ko mi je nekdo voščil lahko noč. Najprej sem pomislil, da mi skuša zakomplicirati življenje. Naj grem zdaj noč tehtati, da bom vedel, ali je lahka ali ne? Kako se sploh noč stehta?Potem sem razmišljal naprej. Hm. Predpona "lahka" je zelo varljiva, zlasti če jo damo npr. pred besedo ženska. Lahko noč. Hm? Mi torej želi razuzdano noč?U glavnem - nč ne štekam in zmeden sem. V lajfu se nikakor ne znajdem. Mi lahko pomagate s kakšnim dobrim nasvetom? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Nosorog! Olajsano, ko takole zadihas (pac olajsano) - zato 'lahko' noc. Amis - kadarkoli, malenkost! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Hm. Ne vem, če je vprašanje primerno za tole rubriko, sam včasih me ene stvari spravjo v strašanske dvome in depresijo. Problem je v tem, ker jemljem stvari preveč dobesedno. Včeraj sem se npr. čisto zmedel, ko mi je nekdo voščil lahko noč. Najprej sem pomislil, da mi skuša zakomplicirati življenje. Naj grem zdaj noč tehtati, da bom vedel, ali je lahka ali ne? Kako se sploh noč stehta?Potem sem razmišljal naprej. Hm. Predpona "lahka" je zelo varljiva, zlasti če jo damo npr. pred besedo ženska. Lahko noč. Hm? Mi torej želi razuzdano noč?U glavnem - nč ne štekam in zmeden sem. V lajfu se nikakor ne znajdem. Mi lahko pomagate s kakšnim dobrim nasvetom? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Nosorog, vedno znova me navdušuješ s svojimi komentarji.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Nosorog, hehehehehehehehehhehe.........ma ti pa si taprav............zdej bos pa gruntu, kaj sem hotla s tem povedat..... Dober si! (za pojest!) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.