Ksenia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 zgoraj, kjer trenutno piše Lunin forum - Novice in tko naprej je bila možnost za Lunin net... a sem danes tko nepozorna al tega ni več? ok,s ej sem našla zgoraj v levem kotu in če je to to, potem se bom pač navadila... sem našla, če se ne prijavim, povezava tam deluje... kulll Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 restartala, brisala, ponovno logirala, pa vseeno nič. kopirat pa ne znam, sori.Zasavka, mislim,d a Marsa tole misli.. ko se ti odpre taka čudna stran, pritisni PrtSc.. gumb, ki je nekje na desni strani tipkovnice naceloma.Potem odpri program Paint (Start - Programs - Accessories - Paint) in tam pritisni Ctrl+V oz. Edit -Paste. Morala bi se ti prilepit v program slika celega ekrana.. Potem samo se shraniš to in pošlješ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 thanx aliana! sory punce, pozabila sem mitji zatezit za semle, on je bil pa cist v blogih (no jaz tud), pa se ni ukvarjal.sorchy, mu bom kar po mejlu poslala in to kar zdaj, da ne pozabim spet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Na astro.forumu(drugje nisem bla) lahko še tako klikam na 'citiraj','komentiraj' pa je PC kot zamrznjen.Tule se odpre 'hitri odgovor' ostalo tudi ne.Samo v vednost. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja, hvala za info, saj s tem so ze ble tezave....pa se je izkazalo, da je bilo sam nekaj trenutnega.Morda restartaj pa poskusi cez kak cas. (mislim da je aliana s tem imela tezave, pa se je pol vse porihtalo).ce pa ne bo boljse, pa prosim se 1x semle javi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 hvala Marsa, nonstop se moram na novo prijavljat...bo to tudi OK? Saj ni hudo pa vendar...slab dan in človek pozabi geslo LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ne ne, to se ne bi smel dogajat, sam je mozno, vseeno, da je povezano z nadgradnjo. hvala za potrpezljivost. bomo zrihtal, ziher, nc bat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja in jaz sem navajena da, ko grem dol, potem ko pridem nazaj nisem prijaveljna, kljub temu, da se ne odjavim... zdej pa kr sem... sej ni frke, samo povem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Marsa, kar naprej se mi prikazuje error on page (napiše: done, but with errors on page in rumen trikotniček s klicajem je cel cajt levo spodaj). Tudi smeškota ne morem nobenega dodat, niti citiraj mi ne klapa. kaj bi to blo? poskusi najprej z drugim dizajnom. zberi na dnu levo iz menija IPB2 dizajn.javi Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ...ahahaaa... jest pa, tut ce se isklopm ustanm prjaulena, 1x ja 1 x ne, pa nism tm prtislna, da si stalno prjaulen. Pa mi itak ne dela nubenih problemou, se mi kr fajn zdi. Vaju puhvalm, d u 15 dnevih nism dubla niti enga virusa. Uceri sm se mal puvezala na italjanski chat, use je utripal, po 5-ih minutah sm mela spet 3 viruse. Zivjo .... u suboto pridm. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 še namig iz lastnih izkušenj... če kaj ne deluje tako, kot ste navajeni, poskusite najprej pobrisati kukije... pogosto zaleže Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 še namig iz lastnih izkušenj... če kaj ne deluje tako, kot ste navajeni, poskusite najprej pobrisati kukije... pogosto zaleže jest se jih ne upam brisati ... lahk mimogrede kakšnega 'kozoroga'ustrelim LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ...ahahaaa... jest pa, tut ce se isklopm ustanm prjaulena, 1x ja 1 x ne, pa nism tm prtislna, da si stalno prjaulen. Pa mi itak ne dela nubenih problemou, se mi kr fajn zdi.morda je vseen tko, da se ne odkonektas vsakic (hmm, da se ne odjavis), potem pa samo pritisnes 'zapri', sam te, zarad nastavljenih kukijev (ki morda se ves ne, da si jih nastavila, ker so v opciji po difoltu, recimo) vedno, ko prides, steje oz. belezhi, da 'si gor' pac. a razumes?no probaj za foro. da se prav odjavis. Vaju puhvalm, d u 15 dnevih nism dubla niti enga virusa. Uceri sm se mal puvezala na italjanski chat, use je utripal, po 5-ih minutah sm mela spet 3 viruse.me zelo veseli (), sam - TO ITAK! - sem ze 100x razlagala, da ni v tem finta, da od tu dobis virus, pac pa od klikanja na vse mozne naslove, ki se jih podaja v komentarjih in nimajo zveze z Luninim netom. jest se jih ne upam brisati ... lahk mimogrede kakšnega 'kozoroga'ustrelim LPCveka!!! x!xze spet - mas da zbrises kukije takoj zele. Nima bit kaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Zasavka, mislim,d a Marsa tole misli.. ko se ti odpre taka čudna stran, pritisni PrtSc.. gumb, ki je nekje na desni strani tipkovnice naceloma.Potem odpri program Paint (Start - Programs - Accessories - Paint) in tam pritisni Ctrl+V oz. Edit -Paste. Morala bi se ti prilepit v program slika celega ekrana.. Potem samo se shraniš to in pošlješ... hvala, bom probala. poskusi najprej z drugim dizajnom. zberi na dnu levo iz menija IPB2 dizajn.javi spremenila design - bom še mal našo računalničarko pobarala, ker mi na službeni strani tudi neki ne štima.hvala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Prosim, kaj pomeni: Oznaci vse objave kot prebrane? Hvala .... noc.... Pa se tole: kako da ni ocenjevanja tudi pri tistih rubrikah, ki so meni vsec? A se delata na tem? N morm glasvat. Pa se tole: Mitja, med Verzi za rojstni dan imas posvetila!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 marsa, še vedno ne morm slikc gor popat ..mam na voljo 0bytov, sam ne vem zakaj..kaj morm zbrisat? a lahko ti? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Prosim, kaj pomeni: Oznaci vse objave kot prebrane? Hvala .... noc....Pa se tole: kako da ni ocenjevanja tudi pri tistih rubrikah, ki so meni vsec? A se delata na tem? N morm glasvat.- pomeni da ti steje, kot da si vse prebrala, ko recimo odpres 'nove objave'.... in jih tako zacne stet od tedaj.- zato ker niso pri vseh, ker rocno nastavljamo to in ni misljeno, da bi povsod blo to, sam pri kaksnih spesl temah, katerih, pa bova midva presodila, najbrz.... marsa, še vedno ne morm slikc gor popat ..mam na voljo 0bytov, sam ne vem zakaj..kaj morm zbrisat? a lahko ti?ni naju bilo dva dni, mitje tud danes ni.drugac si ti sama zbrises kaksno slikco (al pomanjsas kako staro), da bos spet imela na voljo mal dodatnega placa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 marsa, se opravičujem, ne vem kako sem lahko spregledala urejanje slikc..sem si popucala in sedaj spet lahko popam Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 super nic hudga, bo pa se kdo videl, saj ne moremo ljudi posiljat na 40 strani naj iscejo, pa se pac vsake tolk pojavi isto vprasanje, pa spet povemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 "hudichek" zakwa ne morm smeshko0u gor popat??????....(kle un tardech tajezen) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 probi za zacetek tole skopirat: vragec pa dodaj :: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 "hudichek" ne delaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......jebemuuuuuuuu zlomk....grrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ce das dvopicjevragecdvopicje.. ne bos reku, da ne dela Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 de vidm... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ha zdej pa odpres smeškote, pa prepišeš al pa copy/pejstas vsazga smeškota v tekst..jebiga, takes some time, ampak vsaj brez nisi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.