aakhut 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 dela....juhuhu:hepko: sam...a zej bom moral pa tipkat tole???? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 dela....juhuhu sam...a zej bom moral pa tipkat tole???? zlomk....tralalapresledki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kako lahko na neko vprašanje iz enega foruma odgovorim v drugem, ne da bi moral vprašanje ročno koipirati tja?Se to sploh da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kako lahko na neko vprašanje iz enega foruma odgovorim v drugem, ne da bi moral vprašanje ročno koipirati tja?Se to sploh da a mislis z LNF na LNF? (drugac se itak ne da, razen kot omenjas). To naredis tako, da namesto 'citiraj' uporabis moznost 'citat+', gres v drugo temo (pac to, v kateri zelis komentirat) in das 'komentiraj'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Tud jaz mam eno vprašanje - po novem(mislim da po nadgradnji) če zaporedoma v eni temi citiram dve objavi se mi VSE pojavi v enem postu. Štos je pa da tega sam NE ZNAM narediti Ko bi hotel objavit dva ali več citatov v enem postu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 stekam, ja kot kaze je tko, da ce v dolocenem casu po svojem prejsnjem postu (in ce se ne pojavi kaksen vmes) objavis nov post, ga flikne k prvemu. kako pa to naredis sicer?Da namesto funkcije 'citiraj' uporabis funkcijo '+citat' in oznacis vse poste, ki jih zelis komentirat, pol pa das 'komentiraj' (in ne 'citiraj'), pa se ti nastepajo vsi posti, ki si jih hotel citirat (in torej oznacil - ko jih oznacis, so rdeci, ce jih hoces odznacit, preprosto se 1x klikni gor). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Hvala Pa spet nekaj novega znam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 se bo treba z nemitjatom zadovoljit, nima casa za tole, kar lohk jaz. zato ker fotke jemljejo ful placa (vec pretoka=bolj obremenjen streznik=plac=denar...), tako da nisva nastimala te opcije v vseh forumih. thanx Mystica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 se bo treba z nemitjatom zadovoljit, nima casa za tole, kar lohk jaz.zato ker fotke jemljejo ful placa (vec pretoka=bolj obremenjen streznik=plac=denar...), tako da nisva nastimala te opcije v vseh forumih.thanx Mystica! Dobr, ce mas cs, mi lohk tut n'mest Alefka udguvuris, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 A lahko jaz? Če te sploh razumem, kaj hočeš vprašat, preveč po lublansk. Označiš tisti link, ki ga hočeš skopirat (klikneš Copy ali pa tipki Control+C), potem greš komentirat v Lunin forum in tu, kot boš videla, imaš, poleg tistega za barve črk (ki ti tko rada uporabljaš), še eno ikono s ketnco. Klikneš noter, se ti odpre eno okence, skopiraš link in zapreš ukaz. In voila. Če te pa nisem razumela in bi rada kaj drugega, pa povej. Na primer - TAKOLEJa, prou to, hvala, grem probat!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Iz foruma v svojem outlooku ne dobivam več sporočil, da mi je 'član ta pa ta poslal osebno sporočilo'. Precej moteča reč, ker nisem vedno prijavljena. Ugotavljam, da obvestil o osih ne dobivam več od petka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ma ne no ruby!! nic jokat pliz!!!bo vse OK! x!x sam mitja ni spal vso noc, pa je dons ODPEL, po moji izrecni direktivi! x!xtako da ni nic na uslugo dons... (jaz pa sam - slabo- tolazim, mirim, taprava )a vse bo tko kot je blo, razen da bo boljs. brez skrbaj. vse boste dobil pa se vec!!! se speme pa viruse pa vse!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Iz foruma v svojem outlooku ne dobivam več sporočil, da mi je 'član ta pa ta poslal osebno sporočilo'. Precej moteča reč, ker nisem vedno prijavljena. Ugotavljam, da obvestil o osih ne dobivam več od petka. Ruby, men je tud enkrat vmes nehal delat...Ne vem, probaj se odjavit, nazaj prijavit, pa pejd na osebno stran in še enkrat potrdi, da hočeš dobivat obvestila.. Marsa, ti pa pejd napoved pisat! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ti se pejt pa spanscino ucit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ti se pejt pa spanscino ucit! ja, vem... si bo zgleda treba slovar v obliki knjige nazaj omislit, tale na racunalniku je prevec.. nevaren Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 HVALA, mas pesmco pr Pesmi pocutja!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ruby, men je tud enkrat vmes nehal delat...Ne vem, probaj se odjavit, nazaj prijavit, pa pejd na osebno stran in še enkrat potrdi, da hočeš dobivat obvestila.. Hvala Aliana No, PRORADILA obvestila! Sedaj imam samo še probleme z negibnostjo smeškov, pa moj Petelin ne mašira več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Sedaj imam samo še probleme z negibnostjo smeškov, pa moj Petelin ne mašira več Po telem računalniku tvoj petelin veselo mašira Poizkusi pobrisati piškotke ... te na računalniku Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 MARSA!Jest bi rada vidla, ce bi lohk tko nrdila, d bi se pri Italijanskem forumu dale lohk slikce notr, ker mam kr dost slik za dat od italjanskih umetnikov! Hvala Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 to gre na forum, Bonga, ne na teme... pol ti jo moram rpestavit v kaksen forum, kjer se fotke da objavljat. bo ok? Ruby - men tud shetka petao. ja, men ga sracka popravi, fotk ne morem popat v bloge (pujsa pa jih lohk), pa vse mam nekaj pobrkano - zgleda da se pri kakem dizajnu morda kaj pobrka, ko mitjA ocitno ze to pedena. lohk pa da je res treba sam kukije pobrisat, tud Ich. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Marsa v blogih morš shranit fotko, potem jo loh objaviš, v IBP preverjeno Rubyčka, peteln tut pr men špancira Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 to gre na forum, Bonga, ne na teme... pol ti jo moram rpestavit v kaksen forum, kjer se fotke da objavljat. bo ok?BO! Hvala! Hvala! Hvala!Sm ze vidla, d je pr Lunine cvekarije, zdej bos pa vidla zanimivosti iz Italije, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 aha, sem ravno hotla rect, da saj si najbrz opazila, da sem ze prestavila. * ej folk, a ma se kdo tezave s koledarjem?men ne 'prime' dogodek?(zdaj pa cvikam, da bom za knjiznico pozabila, da moram vrnit knjige pa tak). pa - a vsem dela funkcija 'popravi' kot je blo zdaj po novem - na hitro pa na... hm, 'polno' al kako je ze blo?ker men to na lepem ne dela... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Marsa, sam cudn se mi pa zdi, k mam na voljo 320kb za slikce, pa n morm dt notr 1 od 70 kb? Pise, d morm kej zbrisat, pa sm itak ze cist use! Aja, dej mojo sliko vn! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Marsa, sam cudn se mi pa zdi, k mam na voljo 320kb za slikce, pa n morm dt notr 1 od 70 kb? Pise, d morm kej zbrisat, pa sm itak ze cist use! Aja, dej mojo sliko vn! ne stekam... zgleda da se vsake tolk nekaj zatakne al kaj... ne znam ti razlozit, ker ne razumem se sama ne cist dobr...morda zbrisi kukije, da se ti nanovo vse skupaj nastela (to ni nic takega, saj vidis, da je pri nas vse profesionalno - preprosto se vcas rabi mal osvezhit vse skupaj). kero sliko? odkod? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.