Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 aha, sem ravno hotla rect, da saj si najbrz opazila, da sem ze prestavila. * ej folk, a ma se kdo tezave s koledarjem?men ne 'prime' dogodek?(zdaj pa cvikam, da bom za knjiznico pozabila, da moram vrnit knjige pa tak). pa - a vsem dela funkcija 'popravi' kot je blo zdaj po novem - na hitro pa na... hm, 'polno' al kako je ze blo?ker men to na lepem ne dela... :|||ja funkcija dela, na polno, glede na zmešnjavo črk ki nastaja pri meni sem stoposto koledar? bom preverila... sam a lahko eno mickeno pripmbo, cist mickeno? men bi blo tko fajn, če bi bli dogodki an današnji dan, ne sam 14 dni, potem pa cel teden zjam knjižnico, v torek pa ugotovim, da bi morala v ponedeljek nest nazaj.... sem se znašla - sem datume zraven napisala... sam....grem dogodek vpisat, pa javim če prime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ne stekam... zgleda da se vsake tolk nekaj zatakne al kaj... ne znam ti razlozit, ker ne razumem se sama ne cist dobr...morda zbrisi kukije - jest vsak dan tut po 5 x zbrism kukije + file, ne, da se ti nanovo vse skupaj nastela (to ni nic takega, saj vidis, da je pri nas vse profesionalno - preprosto se vcas rabi mal osvezhit vse skupaj). kero sliko? odkod? Tisto k si udrezala, k sm bla skupi z Rito Forte, ne! Hvala Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ja funkcija dela, na polno, glede na zmešnjavo črk ki nastaja pri meni sem stoposto koledar? bom preverila... sam a lahko eno mickeno pripmbo, cist mickeno? men bi blo tko fajn, če bi bli dogodki an današnji dan, ne sam 14 dni, potem pa cel teden zjam knjižnico, v torek pa ugotovim, da bi morala v ponedeljek nest nazaj.... sem se znašla - sem datume zraven napisala... sam....grem dogodek vpisat, pa javim če prime dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 fak, men pa ne. :|||ne vem ce se da, selene - ker je to nek defolt foruma - bom chekirala (ce bom znala ) * Binga, ja, ok, bom dala dol (sam ne prec, ker nimam cajta iskat po desetinah strani - saj najbrz ni take panike, da bi glih ta fotka zdaj tolk motla, saj je se kaksna tvoja, a ne). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 včasih imam občutek, da je Pika N. med nami, tista odrasla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ej, mMarsa, neki me zanima....enkrat sm te sprašvala za povečanje plaa na os, pa si mensezdi rekla, da se ti z večanjem števila postov, poveča plac na os...in pol se mi je to res dogajal ob okroglih cifrah...npr. 1000, 2000, ....pri 4 in 5 tisoč, se ni pa čist nč povečal! A se sploh ne več al kako je s tem? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Po telem računalniku tvoj petelin veselo mašira Poizkusi pobrisati piškotke ... te na računalniku A ni super tale moj maširajoči/špancirajoči Peteliko A se ga spomnete? V Srbiji so to risanko sinhronizirali in petelin se je tam klical Sofronije pevac in vedno je dobil v uk enega malega antipatičnega froca z očali, katerega naj bi imel v varstvu. Njegov najbolj znani rek:" Grešiš sine, ovaj, silno grešiš" * Hvala Tina, sicer ni pomagalo, ampak jaz sem uporen človek Kako sem rešla problem? Odprla 'google' in vtipkala 'animated gifs frozen' Evo rešitev: http://forums.photobucket.com/showthread.php?t=8143 (obkjukala sem opcijo' Play animations in web' Kdo pa mi je to odkljukal, ??? P.s. Spet ni več obvestil o osih . Dobila eno obvestilo in slavila že zmago... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 marsa meni noce fotke gor dat v fotkah.....pa je zmanjsana ful,pa se zmeri mi napse,da je velikost datoteke bla bla....pa ne dajam prvic fotke gor ,bemu prej sem dajala dost vecje gor in je prjel,zdej pa noce.why? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 aha, sem ravno hotla rect, da saj si najbrz opazila, da sem ze prestavila. * ej folk, a ma se kdo tezave s koledarjem?men ne 'prime' dogodek?(zdaj pa cvikam, da bom za knjiznico pozabila, da moram vrnit knjige pa tak). pa - a vsem dela funkcija 'popravi' kot je blo zdaj po novem - na hitro pa na... hm, 'polno' al kako je ze blo?ker men to na lepem ne dela... :||| Meni oboje popravlja, polno in hitro . Tudi koledar mi dela . Samo nimam pa še ne vem kok dogodkov.Imamo pa mi v službi intranet in tudi vpisujemo določene dogodke, samo jih lahko samo določeno količino. Potem pa zablokira. Jih sicer sprejme, samo nikjer ne prikaže, dokler jih ne zbrišeš za nazaj. Misliš, da bi bilo to možno zate? Da imaš tok dogodkov notri, kot jih sprejme? Preblisk sam, sej mogoče je pa čist kej druzga... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ugotovila sem, zakaj se ne dajo fotke napopat. Zato ker je kompjuter pametnejsi! Kaksne veze pa ima to? Kadar hoces dati gor eno sliko s hudobnim namenom ali pa eno traparijo, ti jo ne sprejme! Potem pa, ko stejes do 10 se ze premislis in uvidis, da te slike res ni potrebno gor dajat! Izkusnje moje.Evo, npr: cim sem zamenjala sliko, sem jo brez tezav napopala. Kar se pa tiste prejsnje ticer, pa ni in ni sla ... torej ... usoda.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 marsa meni noce fotke gor dat v fotkah.....pa je zmanjsana ful,pa se zmeri mi napse,da je velikost datoteke bla bla....pa ne dajam prvic fotke gor ,bemu prej sem dajala dost vecje gor in je prjel,zdej pa noce.why?maaarsaaa?zdej mi tud unih tastarih,ko so ze gor bile noce gor dat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 sori,marsa sem zdej mela cajt it nazaj brskat ,ce je kdo mel ta problem,sem zdej vse kar mam zbrisala,ze zadnjic sem pol ,pa vseen ni prijelo,no bom zdej probala se enkrat....sori,vem ,da se ti zdi neumno in kolk smo eni leni pogledat nazaj....ampak jst tle na jobu tolk neki skacem...eh no meather Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Imam 2 poblema:Aja pa BTW a tukaj obstaja koledar na katerega si lahko označimo dogodek? ... Za vse odgovore se vam iskreno zahvaljujemo. S spoštovanjem, Valkira http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...25entry569932 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 v tisti temi smo govoril o tem, ko vpisuješ moraš pazit, da vpišeš zasebni dogodek (torej vidiš samo ti) jaz zraven napišem še datum v naslov... za brisanje pa ne vem točno kaj misliš... tu ti bo pa Marsa več znala povedat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Valkira, tisto ti bo mitja odgovoril, sem mu ze poslala link na tole tvoje vprasanje. Kar se tice koledarja, je tko kot je rekla selene, cakaj ti dam link, da ne posejm vsega, pa da mas na broju kar te zanima: Koledar na LNF Hvala selene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 1. Gor dam lahko samo eno fotko ali pa maksimum 2 manjši (zdej mam gor svoj chart in pa batmana in je polno).2. V blogu - v temi (objavi) Valkira's books... ko odpreš to temo s komentarji vred, je desna stran celotnega teksta (objave) odrezana... tudi gumb omentar in popravi... cela tema je kakšen cm ali da odrezana... samo ta tema... 1. Hm, izgleda da je to odvisno glede na prostor za fotke, ki ga imas na celem forumu.2. Zgleda da je nekaj narobe pri oblikovanju teh komentarjev. ker ni gumbka popravi tudi ne morem pogledat, kaj bi blo narobe.Poskusi na novo objaviti zapis in komentarje, potem pa tega zbrisi Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 M / M Mene pa zanima, kam je zginla PISAVA, je bla pr Kaj si mislimo o.... NI VEC! Potem pa k zgoraj desno napises Pisava, ti spet odpre Kaj si mislimo o.... in jo tudi najdes! Medtem ko, ce odpres samo Kaj si mislimo o..... sta samo 2 stani in tega ni! Hvala Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 spodaj moras it na 'prikazi vec' ali 'prikazi vse'...ker je morda nastavljeno, da sam zadnjih par strani kaze..pa ce je velik komentarjev, se pol tema pomakne 'dol', torej na one strani, ki jih ne vidis takoj... ce sem prav stekala vprasanje. sicer pa, ce ves da bi morala bit tema v dolocenem forumu, daj v konkretnem forumu 'isci' - pa ti bo naslo... (spodaj - tik pod seznamom tem - na forumu, v katerem si) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kuko to, d mam zdej kr naenkrat 400 kb za slikce, mela sm pa 300 kb? Medtem ko ze dva dni cakam na odgovor, bom pa se tole vprasala: Kaj pomeni, kaj se zgodi, ce pritisnem: Oznaci vse objave kot prebrane? Medtem, ko ze tri dni cakam na odgovor, bom pa se tole vprasala: Objavila sem priblizno 30 fotografij. Kaze jih samo 17. Jaz pa bi rada tiste ta prve malo pobrisala pa ne morem. Kako se naredi, da vidis vseh 30 slik na osebni strani? Hvala Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 1. - zato ker si prekoracila 1000 (najverjetneje) 2. na to vprasanje sem ti ze odgovorila, mal nazaj v tej temi. 3. Pojma nimam, ce se sploh da, verjetno je tud ta plac osebne strani nekak povezan z velikostjo fotk, pa tako najbrz v en ta obrazec ne more spravt vseh fotk (to ugibam mal, kot receno, pojma nimam, mitje ni) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 1. - zato ker si prekoracila 1000 (najverjetneje)2. na to vprasanje sem ti ze odgovorila, mal nazaj v tej temi.3. Pojma nimam, ce se sploh da, verjetno je tud ta plac osebne strani nekak povezan z velikostjo fotk, pa tako najbrz v en ta obrazec ne more spravt vseh fotk (to ugibam mal, kot receno, pojma nimam, mitje ni)Dobr, bom pucakala je pa tkole: 17 slik pise na usebni strani in to ta zadnih objaulenih. Jest pa bi rada poubrisala tiste prejsnje, pa ce hocm pridt du nih, morm te t frisne pubrisat. Evo na! Hvala ..... 38.000 CESTITKE Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Dobr, bom pucakala je pa tkole: 17 slik pise na usebni strani in to ta zadnih objaulenih. Jest pa bi rada poubrisala tiste prejsnje, pa ce hocm pridt du nih, morm te t frisne pubrisat. Evo na! Hvala ..... 38.000 CESTITKE Evo, hvala, sm si ze udguvurila! Sm en najvecji tehnicni butl! Zdele grem pugledat, k mi ni dal mera in kwa vidm! D je tko k pr ceumu forumu, PRVA IN DRUGA STRAN, tut za slikce!HVALA - reseno, ne mucit Mitje! ....noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 mene pa zanima kak si lahko spraviš pod objavo sliko ki je večja......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 vecja od cesa? ker lohk jo pac postnes, tam pa ti pise, do kod lohk gres....tok kot je, je...vcasih je tud zarad kvalitete 'vecja'..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ja no ena moja prijateljica oddaja mucka in ima velike slike od njega in zdaj je te slike poslala meni in mi rekla če bi jih mogoče lahko jaz zmanjšala in nekak probala spravit na forum.........zaj pa jaz glih nevem kak naj to naredim, ne...sej one manjše slike znam spravit na forum...samo večje......pa ne glih..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.