Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

:flower: RESNO VPRASANJE :flower:

Ce npr. nekdo odpre novo temo, ali je on gospodar te teme, lahko on doloci, kdo bo pisal in kdo ne? Ali lahko vsi izjavijo svoja mnenja? Mislim, da je tako! Sploh je tako! Toda, ko je Pika odprla novo temo, pravi da "naj zginem vn" - besede od "tistga", da je to njena tema, in da nimam kaj iskati! ZAMISLI!!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Bemu, ne vem, zakaj vidim vse objave v vsaki temi le v obliki linkov in pol moram klikati kot mutava. xrolleyesx Pred dnevi sem zašla na eno stran, kjer je bil lunin forum pač v taki obliki in zdaj to kar ne izgine! Pa nisem nič spreminjala forumskih nastavitev ali česarkoli. To mi ni nič všeč, ker se mi ne da klikati zato, da bi videla vsako objavo posebej. Kaj naj storim? x?x

Vprasanje:

Videla sem, da sem kar naprej prijavljena! Veckrat na dan kompletno izkljucim kompjuter + modem! Potem pa, ko spet vse nastimam vidim, da sem ze prijavljena, enkrat ja, enkrat ne! Pa nism tm prtislna, da si stalno prjaulen!

Hvala

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

probi pobrisat piškotke, morda še zgodovino v browserju.

Sicer pa jst sm stalo prijavljena, mi tko najbolj ustreza. x:Dx

Po 3 - 5 x na dan zbrisem piskotke pa tudi file in tudi antivirus zavrtim. Zdajle sem se morala spet prijaviti, enkrat ja, enkrat ne.

VPRASANJE: Zakaj NIMAM v moji privat posti, ce jo hocem poslati tudi PRIPONKE + Bowser! Tega ni, ne morem nobene slike nobenemu poslat. Na Forumu je, ko pises, ce pa enemu pisem pismo, pa tega ni. KAKO TO? HVALA

Si delam problem, kjer ga ni. xrolleyesx

xDDx x;)x xcivx

*

Hvala vsem, ki vskocite na pomoc in kaj pojasnite, ce ze maherjev (mene :lol: x:px) ni tle. :palec:

*

jaz sem *skoz gor*, pa sem vmes na gorenjskem in povsod. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bemu, ne vem, zakaj vidim vse objave v vsaki temi le v obliki linkov in pol moram klikati kot mutava. xrolleyesx Pred dnevi sem zašla na eno stran, kjer je bil lunin forum pač v taki obliki in zdaj to kar ne izgine! Pa nisem nič spreminjala forumskih nastavitev ali česarkoli. To mi ni nič všeč, ker se mi ne da klikati zato, da bi videla vsako objavo posebej. Kaj naj storim? x?x

v okvirčku Možnosti desno zgoraj označi način Standard ali Linear+, pa bi moralo biti v redu.

ja ej tole se men tud včas pojavi, sam pol samo izgine :inocent: taprvič sm bla čist šokirana, sm se ustrašla da bo zdej skoz tak x:Dx k je ful nepregledno pa zprno to xrolleyesx

tadrugič sm pa dol spizdla x:Dx

naslednjič pa probam tak kt je cocci rekla x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

zdej bom pa še manj vedla kdo je kej pisu pa kam,k ste tko čudn uredil tole pa še dalj cajta bo trajal vse skupi pregledovanje, pisanje..

Morm mal skritizirat, veš, zato, ker se ponavadi v službi drajsam tukile in že tko ne pridm čez vse.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Po 3 - 5 x na dan zbrisem piskotke pa tudi file in tudi antivirus zavrtim. Zdajle sem se morala spet prijaviti, enkrat ja, enkrat ne.

VPRASANJE: Zakaj NIMAM v moji privat posti, ce jo hocem poslati tudi PRIPONKE + Bowser! Tega ni, ne morem nobene slike nobenemu poslat. Na Forumu je, ko pises, ce pa enemu pisem pismo, pa tega ni. KAKO TO? HVALA

A mi misl vsaj MITJA udguvort! xrolleyesx

Zakaj NIMAM v moji privat posti, ce jo hocem poslati tudi PRIPONKE + Bowser! Tega ni, ne morem nobene slike nobenemu poslat. Na Forumu je, ko pises, ce pa enemu pisem pismo, pa tega ni. KAKO TO? HVALA

A mi misl vsaj MITJA udguvort! xrolleyesx

ja ker pač ni, tko je forum narjen... ;)

sej lahko uporabiš www.shrani.si in tam uplaodaš im nato med vstaviš url! in tut tam ti že napiše med img tak da sploh ne nucaš tega delat ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...