svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ja sej a nebi blo dobr da daš na en strežnik in pol med vstaviš url? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 če bi to znala bi blo tut fajn, ne.........:inocent:no sej nekaj znam samo vseeno....tak al tak pa si je zdaj že ta prijateljica naredila album (http://www.moj-album.com) in potem je dala samo link.........tak ta tnx anyway. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 aja, ok! za drugič maš shrani.si in ne nucaš nobene pameti še kodo za forum ti pol da Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 aja, ok! za drugič maš shrani.si in ne nucaš nobene pameti še kodo za forum ti pol da aha, tnx anyway........ p.s.....zdaj imam jaz tut svoj album na netu.... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 hah, ok, ni zakej Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 RESNO VPRASANJE Ce npr. nekdo odpre novo temo, ali je on gospodar te teme, lahko on doloci, kdo bo pisal in kdo ne? Ali lahko vsi izjavijo svoja mnenja? Mislim, da je tako! Sploh je tako! Toda, ko je Pika odprla novo temo, pravi da "naj zginem vn" - besede od "tistga", da je to njena tema, in da nimam kaj iskati! ZAMISLI!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ja pomoje ma vsakk pravico da pove svoje... sej če ti nebi mela kej za napisat vrjetno nebi krneki not an?! če bi biu njen forum naj ukazije in izgublja člane, sam mislim da maš pravico povedat svoje... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Vem, vem Svizec Povedala sem, ne vprasala! Sploh pa mi niti na misel ne pride sodelovati v enem svinjaku! ... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 aha, ok, sam jsz sm vidu vprašanja v tvojem postu zato sem odgovoru Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Bemu, ne vem, zakaj vidim vse objave v vsaki temi le v obliki linkov in pol moram klikati kot mutava. Pred dnevi sem zašla na eno stran, kjer je bil lunin forum pač v taki obliki in zdaj to kar ne izgine! Pa nisem nič spreminjala forumskih nastavitev ali česarkoli. To mi ni nič všeč, ker se mi ne da klikati zato, da bi videla vsako objavo posebej. Kaj naj storim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 v okvirčku Možnosti desno zgoraj označi način Standard ali Linear+, pa bi moralo biti v redu. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Vprasanje:Videla sem, da sem kar naprej prijavljena! Veckrat na dan kompletno izkljucim kompjuter + modem! Potem pa, ko spet vse nastimam vidim, da sem ze prijavljena, enkrat ja, enkrat ne! Pa nism tm prtislna, da si stalno prjaulen!Hvala Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 v okvirčku Možnosti desno zgoraj označi način Standard ali Linear+, pa bi moralo biti v redu.jeeeej, deluje! blont! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 probi pobrisat piškotke, morda še zgodovino v browserju.Sicer pa jst sm stalo prijavljena, mi tko najbolj ustreza. Po 3 - 5 x na dan zbrisem piskotke pa tudi file in tudi antivirus zavrtim. Zdajle sem se morala spet prijaviti, enkrat ja, enkrat ne.VPRASANJE: Zakaj NIMAM v moji privat posti, ce jo hocem poslati tudi PRIPONKE + Bowser! Tega ni, ne morem nobene slike nobenemu poslat. Na Forumu je, ko pises, ce pa enemu pisem pismo, pa tega ni. KAKO TO? HVALA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja BB pa uporabi www.shrani.si in vstavi linl pa je Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Si delam problem, kjer ga ni. * Hvala vsem, ki vskocite na pomoc in kaj pojasnite, ce ze maherjev (mene ) ni tle. * jaz sem *skoz gor*, pa sem vmes na gorenjskem in povsod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Bemu, ne vem, zakaj vidim vse objave v vsaki temi le v obliki linkov in pol moram klikati kot mutava. Pred dnevi sem zašla na eno stran, kjer je bil lunin forum pač v taki obliki in zdaj to kar ne izgine! Pa nisem nič spreminjala forumskih nastavitev ali česarkoli. To mi ni nič všeč, ker se mi ne da klikati zato, da bi videla vsako objavo posebej. Kaj naj storim? v okvirčku Možnosti desno zgoraj označi način Standard ali Linear+, pa bi moralo biti v redu. ja ej tole se men tud včas pojavi, sam pol samo izgine taprvič sm bla čist šokirana, sm se ustrašla da bo zdej skoz tak k je ful nepregledno pa zprno to tadrugič sm pa dol spizdla naslednjič pa probam tak kt je cocci rekla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 zdej bom pa še manj vedla kdo je kej pisu pa kam,k ste tko čudn uredil tole pa še dalj cajta bo trajal vse skupi pregledovanje, pisanje.. Morm mal skritizirat, veš, zato, ker se ponavadi v službi drajsam tukile in že tko ne pridm čez vse. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Hm, Child, kaj mislis s tem?saj je isto vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Po 3 - 5 x na dan zbrisem piskotke pa tudi file in tudi antivirus zavrtim. Zdajle sem se morala spet prijaviti, enkrat ja, enkrat ne. VPRASANJE: Zakaj NIMAM v moji privat posti, ce jo hocem poslati tudi PRIPONKE + Bowser! Tega ni, ne morem nobene slike nobenemu poslat. Na Forumu je, ko pises, ce pa enemu pisem pismo, pa tega ni. KAKO TO? HVALA A mi misl vsaj MITJA udguvort! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Zakaj NIMAM v moji privat posti, ce jo hocem poslati tudi PRIPONKE + Bowser! Tega ni, ne morem nobene slike nobenemu poslat. Na Forumu je, ko pises, ce pa enemu pisem pismo, pa tega ni. KAKO TO? HVALA A mi misl vsaj MITJA udguvort! ja ker pač ni, tko je forum narjen... sej lahko uporabiš www.shrani.si in tam uplaodaš im nato med vstaviš url! in tut tam ti že napiše med img tak da sploh ne nucaš tega delat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ne Misko, ni tko! Ena mi je eno sliko poslala in povedal (pa je cisto malo tukaj), da je pri njej tako kot na Forumu! Vidis, zato sprasujem! ... noc... pridn...hvala mali strokovnjak! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 hmmm... nevem ker jaz tut nimam am... mogoče je to že daug nazaj? ko je še to blo pa zdejni več? nevem... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Hvala Svizec! * Zakaj zakaj zakaj? zato. Odgovor. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 men se zdi da BB še vseen ni zadovolna...! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.