Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

am ja, v legendi je tut ikonca za anketo, a je ta modul odstranjen? ali pa ni ikonce za odpreti anketo?! nevem, če sta že odstranla za naredit anketo, odstranita še v legendi, ali pa naredta ikonco za odpret anketo, če manjla to...?! ;)

tole je za Marso in Mitjata ;)

a bi šlo da bi tole nekdo še v letu 2005 odgovoriu? xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

am ja, v legendi je tut ikonca za anketo, a je ta modul odstranjen? ali pa ni ikonce za odpreti anketo?! nevem, če sta že odstranla za naredit anketo, odstranita še v legendi, ali pa naredta ikonco za odpret anketo, če manjla to...?! ;)

tole je za Marso in Mitjata ;)

ej sory, nisem opazila.

ankete naj bi delale, sam ne v vseh forumih (ni v cist vseh forumih te moznosti, tko kot tud ne moznosti objavljanja fotk).

najbrz je samo to.

bomo pa pogledal.

:vragec:

jst bi pa od SONY-ja tv kupuuuuuuuuu...pa banner (navkljub opozorilom!!!!!!!!)ne dela x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

sem rekla Mitji, pa nc ne ve, to so oni dal banner, nima zveze z nama, ne moreva midva popravljat, ce povezava ne dela.... no morda tud lahko, bo mitja pogledal, ce lohk kaj naredi on.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no saj super, da opozoris/te... xyesx

sam mitja ma tako guzvo v sluzbi pa se z drugimi projekti pa z blogi, da se midva nc ne vidva, mu povem najnujnejse, 1/2 pozabi, ker me ne poslusa (kdo bi mu zameril, ze itak ;), pa se... ko ma skoz kaj v glavi, mu to ni glih prioriteta zdaj)..

sam po drugi strani pa pac, ce nudiva tole pa tko... pol mora pac delat in tud jasno je in prav, da obvestite o vsem taksnem. :)

sam pol izpade da si shlampast, ce ne zrihtas (:xx!:), resnica pa je, da preprosto ne prides do tega. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ok, mam pa še eno! ;)

ne grem se vec, ti mas same take tezke. x:o)x x:px

ne vem zakaj.... mislim da naj se ne bi dogajal, mam tud jaz ikone razlicnih sajzov, pa mensezdi ne naredi tega... xscratchx

ves jaz vecino stvari delam po obcutku... pa ce gre za zadeve, ki jih obvladam, znam vcas tud kaj razlozit, ipak. ;)

tle sem pa mrzla...

vem, to ni odgovor, vendar boljse kot pa da te zignoriram a ne. xDDx x:Ix

grozno, no, tule v tehnicnih.... sem nemocna, sovrazim pa bit nemocna... pa se opravicevat... al pa meglo prodajat.. filozofirat.. v TEHNICNIH! :o|o:

bedast.

morda pa kaj pogruntam. ;) :P

zdajle mam drugacen miselni program vklopljen oz. je skor nekak na stend-baju. ;)

Picasso

al pa tam v adminCP poišč

al pa ti preprost nared 100x100. xyesx

sej obvladas, tamle teme phptpshop odpiras, pol pa mene ganjas s temle. :|||

Valkira. Pac. napisi oni [x] in [/x], pa je.

in [y] bla [/y]

x = b

y = i

:palec:

Picasso

Zakja jaz ne morem citirat samo enga delčka posta x?x

Sem že prou jezna ratala zdejle :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Zakja jaz ne morem citirat samo enga delčka posta x?x

Sem že prou jezna ratala zdejle :xx!:

Kot je rekel ze Svizec (thx! x:)x), zbrises, JASNO, vse, cesar noces citirat. :palec:

Ne morem odgovarjat v temi varčevanje.

Kot je rekla Cocci, zato ker je zaklenjena, je pa se tam, da se poveze (tud da ima njen avtor povezavo, ce se je ze nudila), cez cas pa bo izbrisana...

Picasso

aja, v pravo nisi mogel, potem pa sory. :|||

Cudno, jaz sem probala, pa mi dela.

a tud hitri odgovor ti ne dela?

men se je to enkrat zgodilo, sam mensezdi da ni slo sam za eno temo...

al pa si kaj spreminjal kak dizajn?

pa da so kake stare nastavitve, ki 'ne primejo'? :8):

v glavnem, drugje ti ocitno dela... in glih tu ne... xscratchx

Picasso

jp. to dost tezav resi. ;)

ker najveckrat je kaj tacga..

thanx Svizec in vsi, ki uletite! :palec:

tud drugje. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...