Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

lepo, da si mi fouš moje inteligence... love u 2 :2src:

xsuperx Pa si ga xsuperx pa je po tvoje xsuperx pa je prav, da imamo zenske vedno prav xsuperx

MARSA!

Pri LUNINE CVEKARIJE ena Banana odpira ZA VSAKEGA PEVCA POSEBENO RUBRIKO. Torej: pozna jih najmanj 10.000, a bo to tko slo? Tam so Americani, Italijani, Japonci, vse sorte se!

Potem, kaj dela ROKOMET tudi pri Luninih cvekarijah! A ni to SPORT!

HVALA

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

kaj dela

Pojma nimam. ;) :P

Ja ja ok, bomo zrihtal.... saj vem, da je to najbolj pomembna stvar na svetu! xyesx x:o)x

Hvala za vnemo! x:Xx :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobr bi blo, ce ne bodo/bomo vsi kar vprek odpirali! Imam ze ideje: Poklonila bom nove rubrike z najvecjimi crkami, temle:

Mike, Papi, Teocoli, Delon, Rolingi, Tempationsi, Minelli, Eurythmics, Simply Red - za zacetek! xrolleyesx x:Dx xrolleyesx

Aja, pa se to: A si vidla, kuko sm si lpo zrihtala Slogarijo, a? Ti ni treba vec kej prenasat, je use poslihtan!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

RESNA PRITOZBA!

Zakaj pa ni v mojih rubrikcah: Japonci, Italjani, Americani TUDI OCENJEVANJA, a? xrolleyesx

Morta vedt, d sm pr Sloganju u 1 tednu prsla du 5 ***** !

Aja, malo prej pa sem videla, da je bila zbrisana 1 *! Zdaj so samo 4 *! ZAKAJ?

Dobr bi blo, ce ne bodo/bomo vsi kar vprek odpirali! Imam ze ideje: Poklonila bom nove rubrike z najvecjimi crkami, temle:

Mike, Papi, Teocoli, Delon, Rolingi, Tempationsi, Minelli, Eurythmics, Simply Red - za zacetek! xrolleyesx x:Dx xrolleyesx

Aja, pa se to: A si vidla, kuko sm si lpo zrihtala Slogarijo, a? Ti ni treba vec kej prenasat, je use poslihtan!

Ti zase skrbi, kaj odpiras, pa bo... saj ni treba, da na vrat na nos priletim pocistit, saj ves, jaz nisem devica, sem riba, nisem tko vneta za cistke razne. ;) :P

fino. x;)x :palec:

RESNA PRITOZBA!

Zakaj pa ni v mojih rubrikcah: Japonci, Italjani, Americani TUDI OCENJEVANJA, a? xrolleyesx

saj sem povedala, da ni v vseh! x!x

marsa ma kako postaneš d član?

tko da doniras LN.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Neresna pod-tožba:

Nekaj mi teži večkrat za neko Macromedio Flash 8 ali nekaj podobnega, da si ga naj instaliram. Vedno odklonim, zaenkrat sem vstrajnejši in ne popuščam. Kaj mi hoče instalirati in ali tisto potrebujem?

P.S. Poskuša instalirati Flash.ocx.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

en ful hud mejl sm dobila....tak video u bistvu.....pa me zanima zaka ne morm dat linka......mislim lohk ga dam, če ga klikneš pol odpre kr eno stran od googla, tist k je eno geslo za upisat pa to.....razn če mam sama odpret tist mejl, pol se ga da pogledat prek linka xnckrivx pojma nimam

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Neresna pod-tožba:

Nekaj mi teži večkrat za neko Macromedio Flash 8 ali nekaj podobnega, da si ga naj instaliram. Vedno odklonim, zaenkrat sem vstrajnejši in ne popuščam. Kaj mi hoče instalirati in ali tisto potrebujem?

P.S. Poskuša instalirati Flash.ocx.

To ni povezano z LN, LN se ponasa s tem, da nima flashev, tko da moj nasvet je, NE si instalirat tega. x:)x

Jaz si tud ne, v bistvu mi gre na jetra, ko se to pojavlja in da se folk tehnicno bolj ne potrudi (kot mitja!!!) in kozmeticno v tem stafu nikakvem dela, da je pol slampast narjen.

Jst tud ne morem slik objavlat sploh, pa mam zadost placa. Pa sm pobrisala kukije in zgodovino, pa še kr nč. :o|o:

Help pliz!

Ocitno nimas placa dost. :)

Kukiji pa zgodovina nista plac... Fotke mors pobrisat. xyesx

en ful hud mejl sm dobila....tak video u bistvu.....pa me zanima zaka ne morm dat linka......mislim lohk ga dam, če ga klikneš pol odpre kr eno stran od googla, tist k je eno geslo za upisat pa to.....razn če mam sama odpret tist mejl, pol se ga da pogledat prek linka xnckrivx pojma nimam

Nekje na webu je treba aploudat in lohk da ni dovoljeno pa pac zato (na mail pa ja, ker si pustil kake podatke in tko in je osebno, podobno kot si pri nas lahko izracunas horoskop, ne mors pa tega linka, na ze izracunano, okol posiljat).

Picasso

Ocitno nimas placa dost. :)

Kukiji pa zgodovina nista plac... Fotke mors pobrisat. xyesx

Ni to, ker mam sam 3 fotke shranjene, mela sm jih pa 10. :o|o: Pa niso velke te, k mam shranjene. Tud piše mi, da mam še ne vem kok placa...vsaj 70 posto je še frej, 30 pa zasedenga. x:Ix

To ni povezano z LN, LN se ponasa s tem, da nima flashev, tko da moj nasvet je, NE si instalirat tega. x:)x
:palec:

Če je povezano z LN, ne vem, se mi je pa instalacija ponujala med tem, ko sem odprl forum s seznamom tem, npr. Duhovnost in osebna rast. Mogoče je bilo to povezano s kakšnimi reklamami.

Moj nasvet v zvezi s tem je enak : nikoli nič instalirat, kar se ponuja ... xDDx (včasih grem na kakšno stran, kjer hočejo, da si instaliram to in ono, sicer jih ne morem pregledovati. In si rečem: Prav jih pa ne bom pregledoval.)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Piko, flash nucaš samo zaradi banerjev, tak da če želiš ga lahko inštaliraš, če nočeš viduti banerjev in stvari ki so narejene v flashu pa ni treba (na tem forumu so samo banerji v flashu)

pika pikica mogoče ni pravi format slike al je pa sploh prevelika?! poskusi na http://www.shrani.si in tam uploadaj in potem samo kodo vstaviš sem in je...

todika verjetno ti je blo poslano kot priponka in se sedaj nahaja na naslovu za katerega potrebuješ tvoje uporabniško ime in geslo... najdi nek server kjer boš laho uploadala video in nato daj lin ;)

kako si spremeniš nick

lahko ti ga spremeni admin... reči marsi in mogoče te usliši ;)

res bi lohk to zrihtala, za to ne rabim tacga schtraufenpachta... x:Ix xyesx

vsaj clanstva tale. :palec:

(sam!!!! hocem.. mah, saj bom :palec: - saj upam, da nikomur nic ne fali zarad tega).

Thanx you Svizec!! :palec: x8Dx

Jp, Nea, men mors rrect oz. semle. xyesx

priporocam, da najprej scekiras, ce nick, v katerega ga hoces zamenjat, slucajno ze ne obstaja, se dogaja to, pa mam pol... ne glih tezave, sam... mal vec vijavaj. xDDx

Picasso

RESNA PRITOZBA!

KAJ JE D CLAN in zakaj jest nism, al sm? xrolleyesx

Kar se pa tice, ce kdo ne more SLIK OBJAVLJAT je pa zato (tako sem imela tudi jaz), da so narejene v BTM in ne JPG!

Mislm, a ti je tesko odgovort? xrolleyesx

Mislm, a ti je tesko odgovort? xrolleyesx

ejjjjjjjjjjjjjjj, a ti je tezko kaksen dan nic vprasat??????????????????????????????'''' :xx!:

ej, daj bod zadovoljna s tem, kar je, na jetra mi gre stalno tole, a se lohk mal skuliras morda??????????????????????????? :xx!:

Picasso

Oprosti, toda ce pogledas nazaj, mogoce 2 x na mesec te kaj vprasam. Sprasujem pa zato po 100 x, ker prvic ne dobim odgovora. Ce ti gre lahko v glavo, da sem tukaj kot ostali, in ce si z drugimi groooozno prijazno, si lahko tudi z mano.

Dobro bi bilo, da kot ena urednica, da bi pisala malo bolj citljivo, kajti niso vsi Ljubljancani, ne razumejo nase sprahe, se posebno, ce je napisano v sms stilu + ljubljanscina, npr: .... tacga schtraufenpachta... xrolleyesx tole ziv duh ne razume!

Vseeno pa se ti zahvaljujem za tvojo grozno prijaznost. xrolleyesx

npr: .... tacga schtraufenpachta... xrolleyesx tole ziv duh ne razume!]

Vseeno pa se ti zahvaljujem za tvojo grozno prijaznost. xrolleyesx

ampak prav si pa vseen napisala. x:px x:Dx

heh... ni za kaj. x:px x;)x x:Dx :palec:

Picasso

Joj Pikica, tu bi morAL kak maher ze vskocit, ce si vse tko kot pravis, ne vem v cem je stos.

Hm, mroda pa si sve to, sam... se se ni osvezil, tko da probi zbrisat kukije pa vse pa ponovno poskusi - se mi dozdeva, da je mroda kdaj se ze to zgodil, no nekaj podobnega. :8):

Picasso

Pa na blogu mam tud sam 1. Pa ni ogromna. Pa sm probala tud svizčevo varianto na shrani.si, pa tud ni hotl objavt...kr zmrznl je. No, sej nom umrla, no, sam to se že en mesc dogaja, pa ne vem zakaj. Bom dala mir in probala pogruntat že kako. x;)x Tenks enivej. xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...