Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 lepo, da si mi fouš moje inteligence... love u 2 Pa si ga pa je po tvoje pa je prav, da imamo zenske vedno prav MARSA! Pri LUNINE CVEKARIJE ena Banana odpira ZA VSAKEGA PEVCA POSEBENO RUBRIKO. Torej: pozna jih najmanj 10.000, a bo to tko slo? Tam so Americani, Italijani, Japonci, vse sorte se! Potem, kaj dela ROKOMET tudi pri Luninih cvekarijah! A ni to SPORT! HVALA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 kaj dela Pojma nimam. Ja ja ok, bomo zrihtal.... saj vem, da je to najbolj pomembna stvar na svetu! Hvala za vnemo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Dobr bi blo, ce ne bodo/bomo vsi kar vprek odpirali! Imam ze ideje: Poklonila bom nove rubrike z najvecjimi crkami, temle:Mike, Papi, Teocoli, Delon, Rolingi, Tempationsi, Minelli, Eurythmics, Simply Red - za zacetek! Aja, pa se to: A si vidla, kuko sm si lpo zrihtala Slogarijo, a? Ti ni treba vec kej prenasat, je use poslihtan! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 RESNA PRITOZBA! Zakaj pa ni v mojih rubrikcah: Japonci, Italjani, Americani TUDI OCENJEVANJA, a? Morta vedt, d sm pr Sloganju u 1 tednu prsla du 5 ***** ! Aja, malo prej pa sem videla, da je bila zbrisana 1 *! Zdaj so samo 4 *! ZAKAJ? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Dobr bi blo, ce ne bodo/bomo vsi kar vprek odpirali! Imam ze ideje: Poklonila bom nove rubrike z najvecjimi crkami, temle:Mike, Papi, Teocoli, Delon, Rolingi, Tempationsi, Minelli, Eurythmics, Simply Red - za zacetek! Aja, pa se to: A si vidla, kuko sm si lpo zrihtala Slogarijo, a? Ti ni treba vec kej prenasat, je use poslihtan!Ti zase skrbi, kaj odpiras, pa bo... saj ni treba, da na vrat na nos priletim pocistit, saj ves, jaz nisem devica, sem riba, nisem tko vneta za cistke razne. fino. RESNA PRITOZBA! Zakaj pa ni v mojih rubrikcah: Japonci, Italjani, Americani TUDI OCENJEVANJA, a? Morta vedt, d sm pr Sloganju u 1 tednu prsla du 5 ***** ! Aja, malo prej pa sem videla, da je bila zbrisana 1 *! Zdaj so samo 4 *! ZAKAJ? saj sem povedala, da ni v vseh! x!x marsa ma kako postaneš d član?tko da doniras LN. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Neresna pod-tožba: Nekaj mi teži večkrat za neko Macromedio Flash 8 ali nekaj podobnega, da si ga naj instaliram. Vedno odklonim, zaenkrat sem vstrajnejši in ne popuščam. Kaj mi hoče instalirati in ali tisto potrebujem? P.S. Poskuša instalirati Flash.ocx. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Jst tud ne morem slik objavlat sploh, pa mam zadost placa. Pa sm pobrisala kukije in zgodovino, pa še kr nč. Help pliz! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 en ful hud mejl sm dobila....tak video u bistvu.....pa me zanima zaka ne morm dat linka......mislim lohk ga dam, če ga klikneš pol odpre kr eno stran od googla, tist k je eno geslo za upisat pa to.....razn če mam sama odpret tist mejl, pol se ga da pogledat prek linka pojma nimam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Neresna pod-tožba: Nekaj mi teži večkrat za neko Macromedio Flash 8 ali nekaj podobnega, da si ga naj instaliram. Vedno odklonim, zaenkrat sem vstrajnejši in ne popuščam. Kaj mi hoče instalirati in ali tisto potrebujem? P.S. Poskuša instalirati Flash.ocx.To ni povezano z LN, LN se ponasa s tem, da nima flashev, tko da moj nasvet je, NE si instalirat tega. Jaz si tud ne, v bistvu mi gre na jetra, ko se to pojavlja in da se folk tehnicno bolj ne potrudi (kot mitja!!!) in kozmeticno v tem stafu nikakvem dela, da je pol slampast narjen. Jst tud ne morem slik objavlat sploh, pa mam zadost placa. Pa sm pobrisala kukije in zgodovino, pa še kr nč. Help pliz!Ocitno nimas placa dost. Kukiji pa zgodovina nista plac... Fotke mors pobrisat. en ful hud mejl sm dobila....tak video u bistvu.....pa me zanima zaka ne morm dat linka......mislim lohk ga dam, če ga klikneš pol odpre kr eno stran od googla, tist k je eno geslo za upisat pa to.....razn če mam sama odpret tist mejl, pol se ga da pogledat prek linka pojma nimamNekje na webu je treba aploudat in lohk da ni dovoljeno pa pac zato (na mail pa ja, ker si pustil kake podatke in tko in je osebno, podobno kot si pri nas lahko izracunas horoskop, ne mors pa tega linka, na ze izracunano, okol posiljat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Ocitno nimas placa dost. Kukiji pa zgodovina nista plac... Fotke mors pobrisat. Ni to, ker mam sam 3 fotke shranjene, mela sm jih pa 10. Pa niso velke te, k mam shranjene. Tud piše mi, da mam še ne vem kok placa...vsaj 70 posto je še frej, 30 pa zasedenga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 To ni povezano z LN, LN se ponasa s tem, da nima flashev, tko da moj nasvet je, NE si instalirat tega. Če je povezano z LN, ne vem, se mi je pa instalacija ponujala med tem, ko sem odprl forum s seznamom tem, npr. Duhovnost in osebna rast. Mogoče je bilo to povezano s kakšnimi reklamami. Moj nasvet v zvezi s tem je enak : nikoli nič instalirat, kar se ponuja ... (včasih grem na kakšno stran, kjer hočejo, da si instaliram to in ono, sicer jih ne morem pregledovati. In si rečem: Prav jih pa ne bom pregledoval.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 kako si spremeniš nick Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Piko, flash nucaš samo zaradi banerjev, tak da če želiš ga lahko inštaliraš, če nočeš viduti banerjev in stvari ki so narejene v flashu pa ni treba (na tem forumu so samo banerji v flashu) pika pikica mogoče ni pravi format slike al je pa sploh prevelika?! poskusi na http://www.shrani.si in tam uploadaj in potem samo kodo vstaviš sem in je... todika verjetno ti je blo poslano kot priponka in se sedaj nahaja na naslovu za katerega potrebuješ tvoje uporabniško ime in geslo... najdi nek server kjer boš laho uploadala video in nato daj lin kako si spremeniš nick lahko ti ga spremeni admin... reči marsi in mogoče te usliši Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 KAJ JE D CLAN in zakaj jest nism, al sm? D član postane tisti ki da dunarčke za lunin.net! pač plačaš pa te marsa da za d člana Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 res bi lohk to zrihtala, za to ne rabim tacga schtraufenpachta... vsaj clanstva tale. (sam!!!! hocem.. mah, saj bom - saj upam, da nikomur nic ne fali zarad tega). Thanx you Svizec!! Jp, Nea, men mors rrect oz. semle. priporocam, da najprej scekiras, ce nick, v katerega ga hoces zamenjat, slucajno ze ne obstaja, se dogaja to, pa mam pol... ne glih tezave, sam... mal vec vijavaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Thanx you Svizec!! NP Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 RESNA PRITOZBA! Morta vedt, d sm pr Sloganju u 1 tednu prsla du 5 ***** ! Aja, malo prej pa sem videla, da je bila zbrisana 1 *! Zdaj so samo 4 *! ZAKAJ? KAJ JE D CLAN in zakaj jest nism, al sm? Kar se pa tice, ce kdo ne more SLIK OBJAVLJAT je pa zato (tako sem imela tudi jaz), da so narejene v BTM in ne JPG! Mislm, a ti je tesko odgovort? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Mislm, a ti je tesko odgovort? ejjjjjjjjjjjjjjj, a ti je tezko kaksen dan nic vprasat??????????????????????????????'''' :xx!: ej, daj bod zadovoljna s tem, kar je, na jetra mi gre stalno tole, a se lohk mal skuliras morda??????????????????????????? :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Grrr!!! Zbrisala vse fotke in to, k jo dajem je v jpg formatu, pa mi piše, da je ne morm dat gor, ker skupni plac ni zadost velik! Zdej sm pa jezna, k ne vem, kaj hudiča narobe delam. Sej ne dajem prvič gor fotke, jebemo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Oprosti, toda ce pogledas nazaj, mogoce 2 x na mesec te kaj vprasam. Sprasujem pa zato po 100 x, ker prvic ne dobim odgovora. Ce ti gre lahko v glavo, da sem tukaj kot ostali, in ce si z drugimi groooozno prijazno, si lahko tudi z mano. Dobro bi bilo, da kot ena urednica, da bi pisala malo bolj citljivo, kajti niso vsi Ljubljancani, ne razumejo nase sprahe, se posebno, ce je napisano v sms stilu + ljubljanscina, npr: .... tacga schtraufenpachta... tole ziv duh ne razume! Vseeno pa se ti zahvaljujem za tvojo grozno prijaznost. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 npr: .... tacga schtraufenpachta... tole ziv duh ne razume!] Vseeno pa se ti zahvaljujem za tvojo grozno prijaznost. ampak prav si pa vseen napisala. heh... ni za kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Še men pomagi, prosim, marsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Joj Pikica, tu bi morAL kak maher ze vskocit, ce si vse tko kot pravis, ne vem v cem je stos.Hm, mroda pa si sve to, sam... se se ni osvezil, tko da probi zbrisat kukije pa vse pa ponovno poskusi - se mi dozdeva, da je mroda kdaj se ze to zgodil, no nekaj podobnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Pa na blogu mam tud sam 1. Pa ni ogromna. Pa sm probala tud svizčevo varianto na shrani.si, pa tud ni hotl objavt...kr zmrznl je. No, sej nom umrla, no, sam to se že en mesc dogaja, pa ne vem zakaj. Bom dala mir in probala pogruntat že kako. Tenks enivej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.