Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

ampak prav si pa vseen napisala. x:px x:Dx

heh... ni za kaj. x:px x;)x x:Dx :palec:

Ne da sem prav prepisala :frog: napravila sem kopiraj + prilepi! xrolleyesx Na, pa se malo ZAKONSKE IDILE ti posiljam!http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/d016.gif (Od Buckota smeskoti)

Pikica: meni je jasno, da imas slike v bpm, pise jasno tudi jpg, ampak mora 2 x pisati, dobro poglej, tudi jaz sem imela iste probleme, pa se Marso mucla!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

ja, je, Binga je donirala, kot tud dost drugih, ki tud se nimajo tega accounta.

*

Glej, stara moja, s tem je tkole: donatorstvo NI nikakrsno delnicarstvo in ni nekaj, da bi se po mizi tolklo, ces, sem dal, zdaj pa zahtevam nekaj! x!x

stekas?

ti doniras, ker se ZE pocutis tu dobro in SI SE ZE - in ne zato, da bos zdaj kaj dobila.

Ti kaj manjka tu?

Ti ne placujes uporabe in zdaj da se lohk usajas skoz - to ne dela in ono ne dela. Ti doniras, da bo LN se dalje brezplacen. Kar je.

D clana pa ti jaz zrihtam iz dobre volje in hvaleznosti, ceprav ne bi rabla, kajti donacija je donacija - dam... ne dam/das.

tko je s tem.

Ko bova oba na broju, bova pa to zrihtala.

Se pa ne rabim opravicevat zarad tega. xyesx

ampak da bo mir, a ne, sicer dobim se 10x tole semle z vsemi temi sajzi pa boldi. xrolleyesx

SMANJI DOZIVLJAJ.

Ko sva glih tu in glih v recimo primerni temi - oladi malo res, ker dobivam kup pritozb nate, naj te zbenam pa taksno in ker te ne, se zakljuci, da ker si moja sestra.

Mi gre na jetra, ker se tko obnasas.

Morda te bom nekoc res prisiljena zbenat, kajti ne glede na sorodstvene vezi, je to forum, kjer zelim, da se obiskovalci dobro pocutijo in ne dva druzinska clana.

pol ne bi mela LNF, pol bi ble na mejlih pa na kakem chatu bi se zgovarjal.

Sem ze vse povedala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj zdaj sem ze zrihtala D clane, ker sem se nekak dokopala do tega dela administracije in preucila, kako pa kaj (1x sem ze nekaj zamutila pa nekaj accounte narobe spreminjala x:o)x)....

Tko da se predno me je mitja nazaj poklical (ker sem ga hotla morit s tem, da je mir), sem ze spedenala, in to sama. x:o)x x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj sem res.. x:px - namrec ves kaksno tele sem za ene stvari? xrolleyesx

prav ne in ne... sam gledam, nic ne stekam... x:o)x

sam mi hecno pol rata, 1x sem pri matematki dobila vse tocke, kljub temu da sem imela en cist deseti izracun, sam rezultat prav, potek je bil... smiselen glede na rezultat, sam drugac pa cist of kao, sam noben v klasu ni mel tko, torej nisem prepisovala, niti ne sam rezultata, ker pol ostalo ne bi slo skoz...

tko da mam jaz ene svoje cudne finte. :P

Picasso

xrolleyesx Aja Marsa, privat ti pisejo, da me odstrani! xrolleyesx

Ja kdo pa to? Ne da bi pogleala karte, dobro vem, kdo so! Vsi tisti zavidni, ki se mi popajo, kakor komarji, ceprav jim dam popolen mir! Krega nikoli ne zacnem, lahko pa ga podzgem. Za to sem tak strokovnjak, kot si ti!

Ce pa se pri tebi jajcajo, je pa to znak visoke ljubosumnosti, saj mojih par rubrikc je kar dobro citanih in ljudje radi sodelujejo. Kakor okoli tebe, je tudi okoli mene vedno bilo polno zavistnic, zdaj pa so se "moski" vmes! Zakaj sem dala moski v narekovaj? Zato, ker to pomeni "pravi moski" xsmx katerega bi bila vsaka zenska srecna!

Cudno pa se mi zdi, zakaj nisi odstranila vseh tistih, ki so pisarili Ubilsebiju, z njim vred!

Dejmo no dejmo....

Ce pa kdo hoce, vas lahko poimensko navedem! :shuriken:

Aja, zdej sm vidla D! :detelca:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Nehaj no.

saj je vse ok. :palec:

xcheersx

jp, Clanstvo D. xyesx

saj je pa kar prav, da sem koncno vsaj accounte spedenala... x:)x

Obljubim, da dodam donatorje se letos. x!x

(:switz: :sori: x:o)x x:px)

Picasso

Men se bi ze zmesalo od tako velikega dela, kot ga vidva opravljata. Vaju cenim zelo, saj vem, da vama ni lahko.

Kar se pa tice, da mislis, da ti po 1000 x na dan pisem, je pa to zato, ker me osebno poznas, kajti pri drugih vidis samo en nick, pa so ti vsi isti! Pa ce pogledam, ti enainisti pisarimo tukaj, ne samo jest!

Pa se to: Frojd bi se lahko pr men marsikej naucu! Pa Nice tut!

[todika verjetno ti je blo poslano kot priponka in se sedaj nahaja na naslovu za katerega potrebuješ tvoje uporabniško ime in geslo... najdi nek server kjer boš laho uploadala video in nato daj lin ;)

;)

aha in kok za boga svetega pa nardiš to

:o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

tisto kar si dobila na mail, prenesi na disk(tist filmček) pol pa na netu najdi en server na katerga bi to dala gor,... al pa pošleš men na mail pa jst uredim :P

:wacko: ja itak........šala mala xzobkox

bom najbrž res kr tjeb puslala.........če se strinjaš :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Nastavitve -> Nadzorna plošča -> Internetne možnosti...

x;)x

Mal pozno ampak... x:Ix x:Dx

Še bolj enostavno:

Če uporabljaš IE je ta možnost pod Orodja(Tools)/Internetne možnosti...

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Marsa + Mitja!

Ce bi bla tolk prjazna pa bi mi prestaula iz Cvekarij v Aktualno, popularno, zanimivo moje 3 rubrike; ITALIJANI, JAPONCI, AMERIKANCI, ker bolj pase tja, pa se slike lahko popam! Ko bos imel/a cas!

Pozdrav! http://www.smeski.com/razni/table/thankyou.gif http://gifanimate.html.it/ga_img/gif-animate/Auguri/Auguri61.gif

no pa bom prvi k ti letos piše :P

mogoče je set težki ;)

no na blogih... sm gledu da na luninen dizajnu lepo kaže komentarije... na IPB pa ne... če bi se dal to zrihtat... no ne kaže jih lepo če maš tisto na sred pa maš ledo in desno stolpec... lahko pr men pogledaaš pa boš vidla... ker tisto kar sem poslau je ok, pol komentarji pa krneki jih ne zoža... ajde... fsm v letu 2006 ;)

Pozdravljena Marsa in Mitja

Danes sem objavil nov prispevek.

Ali bo imel več sreče kot decembrski?

Vse lepo in dobro vama želim v novem letu.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Hm... :o|o:

Očitno neke spremembe...

zdaj mi naenkrat na dnu pokaže seznam v temi.Kul.Samo, zdaj pa nimam pregleda za nazaj in vse to...in moram klikat na vsak odgovor...zamudno in nepreglednno. če hočem recimo prebrat nekaj odgovorov v eni temi, moram vedno znova nazaj...in klikat na odgovore...

Sori, jaz bi star način...

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...