Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

..nc cudnga, da si me ravno TI navdusila za astrologijo... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

no to me pa res zlo veseli, ker si fantasticen ucenc in bos najbrz tud dbest ucitelj, ce se bos posvetil, sam dvomim, mislim da bos nekak drugac to izkoristil, tko da nekaj ti bo ziher dalo, morda bos clo kaj v zvezi s tem, sam sem ziher da ne na tak klasicen nacin.

pa tebe nekaj z eno ekonomijo nekaj, saj to je kul, sam ne smes zanemart te duhovne plati, kamor pa te med drugim pripelje tud astrologija lohk. x^x

bi blo skoda, brihten si zadost, mors se na intuiciji delat pa custva bolj sfurat tud.

no al pa tud ne, ampak se mi zdi, da kvecjemu tle mas mal bl za delat..

jaka tehnicna ne? x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..tut sam cezdalje bolj ugotavljam, da ekonomija ni zame... saj ne da ne bi bil sposoben za to... samo ne najdem zadovoljstva v tem... hocem delat nekaj, v cemer lahko padem v zono in pozabim na cas... tega mi ekonomija ne nudi... tut astrologija je po mojem zgolj korak v tisto smer v kero me bo zivljenje na koncu pripeljalo... tut to ni TO... je pa vsekakor korak k zoni... x:Dx

..mislim, da me vse bolj vlece v smer anante... bolj kreacija, astrologija pa zgolj za namene diagnostike... bomo vidli...

Ok, zdej pa res zadost.... tehnicna vprasanja... no kle lohka prasam neki kar me ze dolg zanima... kaxna je razlika med D clanom in Zlatim clanom LNF-ja???A D clani majo zakupljen osnovni paket LNF... Zlati pa tistega trajnega-Sonce al kako se mu ze rece???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

(jaz te tud ne vidim v ekonomiji, saj to ves, sam nocem kontra te usmerjat al karkol tacga, ker si ze itak dost razprsen)

zlati clan ma zakupljen paket sonce, d clani pa so donatorji.

joj saj res, freeju moram zrihtat srebrnega,

sory free! :sori:

pozabila sem. :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem šla mal iz radovednosti stestirat.

Mislim,da opcija iskanja po temi obstaja, samo ne dela. Če se recimo postaviš v temo Knjige s področja duhovnosti (jaz sem šla na prvo stran) najdeš spodaj levo, na koncu prve strani okenček s komentarjem najdi ključne besede - no recimo, da iščemo zen, pa klikneš na okence zraven najdi v tej temi. Rezultati so pa resnično na 41 straneh, ker so najdeni v celotnem forumu Duhovnost in osebna rast, ne samo v tej temi. Mogoče ima Mitja možnost samo kakšno nastavitev spremenit, pa bi to delalo, kot je zamišljeno - če sem seveda jaz idejo prav skapirala.

Ker če potem tudi čisto spodaj na desni strani gledaš, v sredini piše Duhovnost in osebna rast. Levo imaš prejšnja tema, desno pa naslednja, pa te dejansko premika po temah v duhovnosti.

No upam, da Komu kaj pomaga :inocent: .

Hvala za dopolnilo Pujsa :).

Ja, očitno je admin mel v mislih, da bo to naredu, sam potli je neki očitno zaškripalo al pa ni blo cajta, in je naredu bližnjico že na obstoječ obrazec v iskalniku. Tko da, če v neki TEMI iščeš, je ENAKO, kot da greš v iskalnik, izbereš podforum kamor spada tema, in obkljukaš v celi objavi in prikaži kot komentarje.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

lohk sam tako, ki si jo ti odprl.

ce ni tam opcije, das preprosto 'popravi' v prvem postu teme, pa je gor tud moznost naslov popravit.

ce se ne bo dal, pises meni, pa bom jaz popravila.

Picasso

ti... to pa rajs ne... cvikam a ves.

x:Dx x:px

upala. x:o)x

moram si cajt vzet 1x, saj jih ze pol leta obljubljam. :o|o:

ej sam cakala sem zadnjic, da se mi bo zatezil s tem, ko smo se nekaj sli s smeski in evo tebe dons. xDDx

Picasso

saj.. mitja mi je ze zmedel ene... xrolleyesx ko se je nekaj vtikal, pol sem morala take blazne ukaze si zmislit..

tko da moram mal reda res naredit.

sam ne me ganjat pliz, ker pol je se slabs. x:o)x x:px x;)x

Picasso

mislim da ne, ker ni nikjer te moznosti, bi blo prezakomplicirano najbrz.. no al pa tud ne, sam ni skratka tega, te moznosti. :)

patrick a za Bloge ves?

Blog bi morda bil zate primeren, pa bi si kere tele svoje modele lohk gor povabil, da boste bl tapravi skup? xDDx

http://www.lunin.net/forum/index.php?automodule=blog

Picasso

heh marsa, misliš da res ne obsaja "kode" že spisane sevede tut za IPB da bi se lahko dalo oceno članom? samo je pa res da tega nihče ne uporablja.... na e107 je ta modul, sam mislim da skor nišče neve zato in se tut nekih ocen ne deva ;) je čist brez veze :P

za smeške pa itak jih je dost, če če ker kerga dat pa naj url vsati med xrolleyesx

o glej ga maherja. :) :palec:

ti bos se taprav svizec! xokx

.. to res mislim, itak, ampak v bistvu pa sam nekak filam tale prostor, ker... a ni bedast pravzaprav, da glih jaz kao nekaj razlagam v *tehnicnih vprasanjih* x:o)x ...

sam v bistvu so to misljena vsa 'taksna' vprasanja.. torej v zvezi z delovanjem foruma, kar pa pac ni sam.. kaj ze?

" e107 je ta modul," in taksno. xDDx

Picasso

ma tebe ne bo zmanjkal, tud ce, bos ziher prikrozil se okol, brez skrbaj...

vidim da si si blogec tud ubodel... saj glih 'iscem' bloge, da pokomentiram tam rajs. :)

aja, hvala ker mi pomagas v tehnicnih! x:)x :palec:

Picasso

ma tebe ne bo zmanjkal, tud ce, bos ziher prikrozil se okol, brez skrbaj...

vidim da si si blogec tud ubodel... saj glih 'iscem' bloge, da pokomentiram tam rajs. :)

aja, hvala ker mi pomagas v tehnicnih! x:)x :palec:

ma ja sej za neki časa sm že zginu ker nism meu časa... ;) sam sej prkrožu ko se je čas najdu

NP ;)

Mene pa zanima, kako tukaj na forumu pripneš fotografijo? Ko kliknem ikonco za dodaj sliko mi vrže ven, da moram vpisat celoten url naslov slike? xrolleyesx xscratchx

Explorjev poziv uporabniku

Skriptni poziv:

Vpiši celotni URL naslov slike

http://...................... VREDU ali PREKLIČI

A to pomeni, da jih moram imet na internetu?? Ali jih lahko tud iz trdega diska potegnem? xnckrivx

Lepo prosim za pomoč!

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

ojla, Tjama, pravilno da si dala se sem (Tjama mi je namrec pisala tale text ze na os, pa sem predlagala naj se sem vprasa)...

no kot sem rekla, ta opcija je v obrazcu za komentiranje (samo pri moznosti 'komentiraj'), tik pod okencem za komentar na desni strani...

prazno polje, vrstica, zraven pa pise 'browse'...

kliknes na gumbek in se ti odprejo fajli iz tvojega racunalnika in potem ravnas kot pri priponki v mailu.

vendar pa pravis, da nimas opcije browse...

in nama to sploh ni jasno, si ne moreva predstavljati...

tko da morda dobi kdo kaksno idejo ali pa ima celo kdo podoben problem.

Picasso

Tjama, če slučajno ne piše browse piše prebrskaj... al pa v katerem jeziku pač imaš... če tega ni... potem uporabi http://www.shrani.si in lahko daš na internet, in tako lahko vneseš tam ntri url. samo shrani.si je trenutno v nadgradnji tako da lahko uporabiš http://imageshack.us/

če česa ne rezumeš pa še vprašaj ;)

Vem da browse pomeni isto kot prebrskaj, ampak nimam ne enega ne drugega. Niente! :V:

Bom probala to drugo varjanto, ker drugače najbrž ne bo šlo. >_>

Thx

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

al pa če ti bo uspelo z drugo možnostvjo neredi screenshot in ga tu nalepi... da vidimo če nisi sama kaj zomočla in celo to imaš! ;)

in še ena možnost katera je verjetno pravilna!

v vseh forumih ni tega da lahko upladaš datoteko... kot naprimer pri temle (tehnična pomoč)... poglej če v npr. luninih čvekarijah imaš to okno...

če je to, ti ostane samo to kar sem ti napisau že zgoraj... http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&sh...ndpost&p=624364

:hepko: juhuuuu, sem šla na IPB dizajn in tle pa je vse tko, k vi pravte! x:Dx :palec: xflowx

Imam vse! :palec:

Ja svizec vem, da ne moreš v vseh temah dat fotke zraven. Ne sedim prvič za računalnikom, če bi to imela, ne bi spraševala. Na Luninem dizajnu tega nisem imela. Ne vem v čem je finta? Amapak zdej je rešen problem! Hvala vama za pomoč! xflowx

T design

:hepko: juhuuuu, ...

Imam vse! :palec: ..

xokx

x^x

Svizec, supermega, ko uletis (da nisem reva sama vsa nemocna tule x:px x;)x), thanx! xokx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...