svizec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 mislim da je to tko in se neda spremenit... razen če obvladaš php jezik in iščeš v kodi in sam vse spišeš na novo... nevem, pri nobenem IPB forumu še nisemzaslediu da bi blo lahko več k deset... mislim da bo kr pr deset ostalo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 zna kdo tu access? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 zna kdo tu access?kaj pa rabis?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 marsa, jaz imam sam eno vprašanje-ti boš to od oka vedla, preden jaz vsa ta pravila preštudiram. v bistvu se mi niti ne da... ti podnapisi-če imas (premično) slikico-a je omejena velikost? ena premično sireno sem si nastavila-res je bila ful velika. zdaj ne štekam, če jo je program skenslal, ali je ona internetna stran kjer je shranjena šla k vragu... (sicer se je pa tudi meni zdela mal velika... no, ja-da se vsaj nešto premičnega dogaja ...) pa-pa Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 dyamant, najbrz da je, ja, omejeno, ceprav vidim po forumu tud blazotne sajze podpisov, sam mislim da je vseen ena meja (pa tud upam ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 o.k. marsa, thanks... ti je skratka nisi skenslala... fora je v tem, da tam kjer sem si jo označila je ful manjša do 2cm, ko sem pa tu pogledal, pa me je skoraj fukni*o od šoka... ful velika... bom še provala 1x, če se 1x razpade, potem pa drugo, tretjo, četrto... (seveda manjše) čao, čao... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 V glavi mi zuji in bruji. Kakšna tehnična napaka bi lohka to bla? lalala Pa benmu povedat, d sm poun cvička k drek vitaminov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 napoved si preber, pol pejt pa spat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ranke hočeš vedet? lunatik je 3000 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 thax svizec zdaj pa pazte patricka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 brišeš prejšnje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Tam pod prijavi se, se nikoli več ne prijaviš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 marsa mam vprašanje:kako dobiš veš prostora za priponke? plačaš lahko... za da se več ne moreš prijavt pa lahko tut marsi rečeš in te bena... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ojla patrick, tko da das 'popravi', kot pri postih na forumu..ce pa hoces popravljat naslove kategorij itd., pa gres v 'nastavitve' pa tam izberes, kar rabis.... thank you Svizcy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Lahko pa tudi izbrišeš na izbriši Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Označiš, ko imaš tekst že napisan, kot v Wordu, pa izbereš velikost in barvo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Pišeš post, pa imaš na vrhu - nad okencem, kamor vpisuješ post, eno ikonco med počrtanim Ajem, pa kuverto z znamko v obliki zemlje. No klikneš na to ikonco, pa vneseš notri link. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 A na blogu? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ja pujsa na blogu....no? Greš na info blok, add info blok in spet imaš enake opcije kot za vsak post, se pravi tudi dodat link . marsa upam da se boš tud tle ustavla.1:marsa al se lohk vidi kdo ti je dal oceno in kakšno?.2vprašanje:al se lohk vid kdo je gledal tvoj blog? Če kdo lahko vidi, kdo in kako je ocenjeval, sta administratorja - tega ne vem. Kdo gleda tvoj blog, ko si na njem, pa vidiš, razen če so gostje ali skriti člani. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Pujsa cist tehnicna ratala, thanx! aha, da sam jaz vidim. - sem mislila da tud avtorji bloga vidjo, kdo je ocenjeval....jaz pa ne vem, da lohk to gledam (da vas ne bo skrbel, ce ste mi dal cvek, da vas bom zdaj na piko dobila pa masirala pa tezke krivice delala ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Jah, kar znam, povem . Da se te ne obremenjuje s tistim, kar loh kdo drug Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 hmmm, pojma nimam, ocitno z IE dostopas...a na tole klikas prek tegale linka (od pac nekod) ali z osrednje strani foruma (ce ne, probaj z osrednje strani foruma)... odstekano, se nihce ni javil cesa takega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 ah pajade...se bo ze resil.... morda kdo vskoci s kaksno idejo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Živj0, sama sreča,da obstaja funkcija 'hitri odgovor' saj v nasprotnem primeru ne bi mogla odposlati vprašanja.Torej: računalnik obstane čisto zamrznjen(že dva dni) če kliknem na'citat','citiraj'',komentiraj'.Zakaj?(pa še smeškov ne morem napopat ) Hvala za odgovor! Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.