Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

marsa, jaz imam sam eno vprašanje-ti boš to od oka vedla, preden jaz vsa ta pravila preštudiram. v bistvu se mi niti ne da...x:Dx x:Dx x:Dx

ti podnapisi-če imas (premično) slikico-a je omejena velikost?

ena premično sireno sem si nastavila-res je bila ful velika. zdaj ne štekam, če jo je program skenslal, ali je ona internetna stran kjer je shranjena šla k vragu... (sicer se je pa tudi meni zdela mal velika... no, ja-da se vsaj nešto premičnega dogaja ...)

pa-pa

http://waltm.net/mermaid.gif
Deli na socialnih omrežjih

dyamant, najbrz da je, ja, omejeno, ceprav vidim po forumu tud blazotne sajze podpisov, sam mislim da je vseen ena meja (pa tud upam x:o)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o.k. marsa, thanks...

ti je skratka nisi skenslala...

fora je v tem, da tam kjer sem si jo označila je ful manjša do 2cm, ko sem pa tu pogledal, pa me je skoraj fukni*o od šoka... ful velika...

bom še provala 1x, če se 1x razpade, potem pa drugo, tretjo, četrto... (seveda manjše)

čao, čao...

http://waltm.net/mermaid.gif

ojla patrick, tko da das 'popravi', kot pri postih na forumu..

ce pa hoces popravljat naslove kategorij itd., pa gres v 'nastavitve' pa tam izberes, kar rabis.... :palec:

thank you Svizcy! :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pišeš post, pa imaš na vrhu - nad okencem, kamor vpisuješ post, eno ikonco med počrtanim Ajem, pa kuverto z znamko v obliki zemlje. No klikneš na to ikonco, pa vneseš notri link. x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja pujsa na blogu....no?

Greš na info blok, add info blok in spet imaš enake opcije kot za vsak post, se pravi tudi dodat link x;)x .

marsa upam da se boš tud tle ustavla.1:marsa al se lohk vidi kdo ti je dal oceno in kakšno?.2vprašanje:al se lohk vid kdo je gledal tvoj blog?

Če kdo lahko vidi, kdo in kako je ocenjeval, sta administratorja - tega ne vem. Kdo gleda tvoj blog, ko si na njem, pa vidiš, razen če so gostje ali skriti člani.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa cist tehnicna ratala, thanx! xDDx x:Xx :palec:

aha, da sam jaz vidim. xDDx - sem mislila da tud avtorji bloga vidjo, kdo je ocenjeval....

jaz pa ne vem, da lohk to gledam (da vas ne bo skrbel, ce ste mi dal cvek, da vas bom zdaj na piko dobila pa masirala pa tezke krivice delala x:px)..

Picasso

• 2 weeks later...

hmmm, pojma nimam, ocitno z IE dostopas...

a na tole klikas prek tegale linka (od pac nekod) ali z osrednje strani foruma (ce ne, probaj z osrednje strani foruma)...

odstekano, se nihce ni javil cesa takega...

Picasso

Živj0,

sama sreča,da obstaja funkcija 'hitri odgovor' saj v nasprotnem primeru ne bi mogla odposlati vprašanja.

Torej: računalnik obstane čisto zamrznjen(že dva dni) če kliknem na'citat','citiraj'',komentiraj'.

Zakaj?

(pa še smeškov ne morem napopat :) )

Hvala za odgovor!

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...