Marsa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ojla Cveka! a to zdaj, nekaj dni?(*aja saj si napisala, 2 dni)ker pri kakih temah se sem pa tja pojavi tole, so ze kateri pojamral, pa tud men se je ze zgodil...tud dons se mi je, pa res, v eni temi..pa tud so ble ene tezave, je nekam dolgo nalagal, parkrat pa clo ni nalozhil..tko da morda je pa kaka motnjica pri nas, pa da bo ok. pri vseh temah, v vseh forumih? a si kaj spreminjala? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Marsa živjo, nič hudega,glavno da obstaja še ena opcija repliciranja.Boste pošlihtali pa bo.Nisem želela v nastavitve pa moj PC drezat tako,da sem raje vprašala. Hvala (viš rokce ne morem dat) - tole pa lahk Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 že kakšnih 10 dni ali morda še več me znanka sprašuje, zakaj ne more do mojega bloga, pa sem mislila, da se narobe prijavlja ali kaj takega, danes pa sem dobila še mail od lunatke, če jaz lahko dostopam do foruma, ker menda že nekaj časa ne more na LN ali LNF... kdo kaj ve, kaj bi to bilo? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Mateja, jaz lahko nemoteno čekiram tvoj blog, tako prijavljena kot neprijavljena, zanimivo je le, da če sem neprijavljena, torej kot gost me ne beleži - na strani kjer kaže kdo je na tvoji strani so 0. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 no, fajn, da kaj prideš k meni v b®logec... saj nisem mislila zarad bloga, sem bila pozorna šele, ko je lunatka vprašala, če jaz lahko pridem na forum, pa sem potem pomislila, da imata morda obe podobno težavo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 res pa na trenutke forum dol pade.. mogoče so imeli obe namen ravno v kakšnem tistem trenutku... itak da sem redna obiskovalka v tvoje brlogcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ... itak da sem redna obiskovalka v tvoje brlogcu o, hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 me je zanimalo, pa sem se jaz poskusila in ce kliknem na *tvoj podpis*, mi javi napako, ce grem pa prek tvoje osebne strani ali preko moznosti *blogi* zgoraj, pa se da. mogoce imas link, naveden kot podpis, napacen? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Ojla, hvala punce, ja, men tud javi error Mateja, ko kliknem na tvoj blog, medtem ko ce z Bloga (osr. str.) kliknem, torej tole: http://www.lunin.net/forum/blog/funchi/index.php? pa dela.... Morda si kaj popravljala podpis, ker je ziher kdaj delal, ker sem ziher ze kdaj kliknila. Cudn Cveka, morda je spet kaj s kukiji in tem?Ker folk vsake tolk jamra, da ne more dat smeskov, potem pa je kaj tacga..... drugac pa lohk uporabis ukaze, 'rokca' je palec med dvema dvopicjema.ce ti bom s primerom pokazala, bos sam palec vidla, tko da: vstavi besedo palec med dve dvopicji, pa bos vidla, kaj se bo zgodil. ja, sem chekirala, v podpisu je Mateja...tu pa ne, kjer dela...sam podpis popravi, Mateja, pa bo delal. (*sem hotla jaz, sam ni v objavi pac pa mas v defoltu nastiman, tko da na osebni strani spedenaj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 o, hvala punce ... to pa sploh nisem nič čekirala... (samo, najbrž pa to nima veze, zakaj lunatka ne more na forum, ona znanka pa tudi, vsaj zdi se mi, da dostopa do bloga preko foruma in preko mojega podpisa... tko, da imata najbrž kakšne druge težave ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Mateja, mroda je blo res slucajno, kot je omenila ksenia...se je v zadnjem obdobju nekajkrat zgodil, da so ble tezhavice.. nic tolk tacga, ampak je recimo blazno dolg nalagal al po kakih 5 minut ni delal...pa je blo morda (upam) sam kaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 ja, verjetno res ... hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Piši Marsi v Informacije o temah na forumu . Briše, zaklepa in združuje teme lahko samo administrator Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 zakaj bi rad zbrisal temo Sliver?jaz sem pa ranvo navduseno uletela komentirat (mislim sam pozdravit temo).... Thanx Pujsa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Marsa lep pozdrav, neki se mučim, daj mi prosim povej kako si dam v osebni podpis ime svojega Bloga ?? Hvala... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Greš na svojo osebno stran, izbereš levo osebne nastavitve, uredi svoj podpis - do sem predvidevam, da znaš, ker podpis že imaš. Potem pa postaviš kurzor tja, kjer želiš, da bi povezava bila - pod ali nad tvoji zdajšnjim podpisom - klikneš na ikonico Zemlje - ki jo imaš nad vsakim postom poleg ikone, kjer izbiraš barvo teksta, vneseš povezavo na svoj blog, potem se ti pojavi še eno okence, kamor daš lahko ali še enkrat povezavo, ali tekst Odiums blog, ali karkoli pač želiš, shraniš podpis in to je to . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Hvala ,, L.p. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Hmm.. Marsa.. a ti velik časa vzame popravljat/spreminjat ime člana? mi je že od začetka žal, da sem narobe napisala, zdajle pa ne vem zakaj me je spet ful zmotilo nekje.. jaz bi mela veliko začetnico Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 marsa, zakaj jest ne morm dat svoje fotke gor v temo fotke (3)?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 predimenzionirana je, malo jo zmanjšaj pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Marsa, jaz imam pa zadnje čase težave s smeškoti in z zgornjimi ukazi za urejevanje besedila. Če kliknem na smeškota ali na ukaz za odebelitev črk, spremembo farbe ali velikosti črk... itd., mi nič od tega ne dela. (Smeškote lahko popam edino tako, da na primer napišem : D in rata ...) Pa še nekaj:Zakaj ne morem videti slike od Nordike v temi "Oprema stanovanja" na 6. strani, drugi pa jo vidijo? Hmm.. Marsa.. a ti velik časa vzame popravljat/spreminjat ime člana? mi je že od začetka žal, da sem narobe napisala, zdajle pa ne vem zakaj me je spet ful zmotilo nekje.. jaz bi mela veliko začetnico Tudi jaz bi spremenila nick! Ne vem, zakaj mi je postalo brez veze in tako brez domišljije, ker imam za nick svoje pravo ime. Bi ga spremenila v tamburin, če se da. Marsa, bi šlo? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Voila! ** Hvala Untitled!! aja Tamara, morda je s tvojim racunalnikom kaj narobe...majica al kdo je mel s tem probleme, pol ko je sla pa na drug rac., je pa vse normalno delal.Probaj mal poprckat sama, recimo za zacetek zbris kukije pa tko.. morda se je sam kaj 'zabezecal' al pa bogve kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 o, hudo, je že Super, hvala!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 sem se pa ze 'ustrasla' - namrec, men povzroca to 'tezave'. Pri imenovanju forumovcev, ce ratamo bolj na ti. recimo ker je pujsa imela nick janja, pomislim na to ime, ko gre zanjo, pujsa je nikol nisem klicala.. s pravim imenom pa tud ne, torej kako naj jo zdaj klicem??? Ksenia - se moram prisilt, da dam to ime.. avtomatik se mi izopise selene, ker sem jo tko spoznala, zame je ona selene... v bistvu mi je tezko nekoga kar drugac klicat nenadoma..on ma drugaecen pogled - njega vsi ves lajf tko klicejo.... predstavljajte si, da bi me moral kar naenkrat klicat alenka al pa mimi. jasno je vasa stvar in me NE moti v resnici, tko da bi me motilo - sam iz tega vidika, ki sem napisala. recimo tamara... in zdaj tamburin - to mi je cist tuje - drug nick, druga oseba.... tko no... tko da sory, ce se pol vcas zmotim - najveckrat grem popravt nazaj (tko kot rpaviloma pa taksno ), a vcas pa se opazim ne, pa pol kasnej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ja, saj sem tud že to pomislila, da bi šla na Sabino.. ker se pol v real-life itak vsem tako predstavljam..Ampak ni to to.. ker tukaj sem pač Aliana. ***hihi, kok je pa 'čudno' videt tam med novimi objavami.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.