Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 saj sem mislila, da bos to hotla, ko sem zacela brat. Ja, saj se jaz opazim razliko, je nekaj drugace - tale veliki A no fino, me veseli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 O Marsa, hvala! 8) Sem šele zdaj opazila, da sem prekrščena v Tamburin! Grem hitro še podpis zamenjat! Ma saj se boš navadila na moj nov nick, daj... ;-) Sicer pa ne bom nič zamerila, če mi boš še naprej rekla Tamara ali pa tamara. Drugače pa me je tako klical en zdaj že pokojni sosed, ko sem bila majhna, in mi je bilo kar všeč... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 P.S.: Eh, nič ne bo s spremembo podpisa - vsaj dokler ne poštimam računalnika, da mi bojo delali ukazi za oblikovanje črk... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ne saj sem rekla, da me v resnici NE mot, sam.. saj ves, ja, pliz, da ti lohk se kdaj recem tamara... Tamarap. to mi je bolj znano pa k tebi sodi nekak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 am ja, vedno ko kliknem na "Lunin Forum" se pravi da hočem na seznam forumov - izb... mi pokaže da je virus in sicer "BAT/FORMATCQ.Y trojan" http://www2.shrani.si/thumbs/lnf323975.jpg Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 thanx svizec, sam zdaj cist nic ne morem preverjat, mitje pa ni en teden.Fajn da si dal screenshot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 hm ja samo prej se mi je okno pojavilo 3x al 4x, nevem... zdej je pa dobr... al pa mi sam nod ignorira ker sem ga zmer spustu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 saj jaz sem tud na kaj tacga pomislila, sam se ne znam tkole izrazat, bolj intuitivno ugibam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 moj nod32 se nič ne pritožuje hmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 moj tud ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 moj Nod32 se pa... no se je takrat ko sem tut postav... zdej pa vse lepo in prav... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 mal tole preglej če ti pomaga http://www.studiofaca.com/forum/forum_post...p?TID=2538&PN=1 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 aia... a USB povezave pa nimaš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Forum vidim v drugačni obliki, kot prej...izgleda takole:Marsa thanx svizec, sam zdaj cist nic ne morem preverjat... 11. Mar 2006 ob 11:43 svizec hm ja samo prej se mi je okno pojavilo 3x al 4x, n... 11. Mar 2006 ob 11:56 Marsa saj jaz sem tud na kaj tacga pomislila, sam se ne ... 11. Mar 2006 ob 12:01 untitled moj nod32 se nič ne pritožuje hmm 11. Mar 2006 ob 15:29 Marsa moj tud ne. 11. Mar 2006 ob 15:32 svizec moj Nod32 se pa... no se je takrat ko sem tut p... 11. Mar 2006 ob 16:18 Bobnar pičko materno dva dni že drkam IR povezav... 11. Mar 2006 ob 18:57 svizec mal tole preglej če ti pomaga http://www.studiofac... 11. Mar 2006 ob 20:04 Bobnar jaz ga bnisem sam izdeloval... 11. Mar 2006 ob 20:08.......če želim prebrat, kaj je kdo napisal, moram kliknit..pa zopet nazaj...in kliknit naslednjega.....stvar je zamudna...in zelo nepregledna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 čist nek zgori maš MOŽNOSTI (na desni nad prvim postom) in tam zberi standart Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 saj sem ti odgovorilas ze v dnevniku Enja. ja, standard - thanx Svizec. ne vem, zakaj se vam tole dogaja, v azdnjem cajtu.Morda kdo poda link na kako temo, ki pa poda v taki obliki, pa se pol od tedaj dalje vse tko obnasa.... ker sicer ne stekam, zakaj bi mel kar eno nastavitev, ce si si izbral pac to. recimo jaz mam skoz oranzno in standard, vsa lreta, ker se mi je pa 1x to zgodil, da sem na en link kliknila, ko je nekdo v outlineu mel, se je pa pobrkal in sem ugotovila da se tko pol kvecjemu lohk spremeni. torej, folk, forum je isti, vse je normalno, sam nekaj ste k.liknil in morte popravt pri Moznostih zgoraj desno v standard. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 al pa ne vejo kaj je tisto in pol mal probavajo... pa če pol več ne berejo postov je vse isto... ker glava ostane enaka.... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 aha no to, jaz nisem znala povedat. ej res, naj thanx, ves kok mi pomagas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 al pa ne vejo kaj je tisto in pol mal probavajo... pa če pol več ne berejo postov je vse isto... ker glava ostane enaka.... Hvala obema za odgovor....stvar je zopet OK..... Ja svizec, prav imaš..pojma nisem imela, kaj se je zgodilo..in branje postov na prejšnji način je bilo skoraj nemogoče.....hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 gledam na Luninem netu lunine in sončne mrke - a so pravi datumi ob strani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ne, niso, vec kot ocitno, ne, ce pravimo da bo 29, tam pa pise 24. THANX! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Sem ze javila Mitji, kot kaze, so podatki na strani od mrkov od lani (nismo apdejtal te strani).Na koledarju pa je tko kot je treba. Tudi merkur sva koncno popravla (), oni mehki ć bova pa popoldne. Hvala vsem, ki javljate napake. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 glede na to kolk sem jaz zmedena, sem tole opazovala že od prejšnjega mrka, pa zaključila da narobe gledam, ampak zdej se mi je pa zdelo da tole ne štima neki A se tehnično da odklopit čustva ta teden (šalim se, sej vem da ne spada tole sem noter...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 hmmmmm kaj pa se je zgodilo... smo potovali nazaj v preteklost??? kje so vse objave zadnjh treh mesecev????!!!! danes smo 30.7., zadnje objave pa so iz aprila???!!halooo, kateri škrat se igra na LNF? hočem nazaj vse poste! pozdravček, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 hočem nazaj vse poste!ja verjamem. V dnevniku sem napisala eno notico: http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&sh...ndpost&p=667875 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.