Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

joj, marsa, to je pa za zjokat! :C:

pa taksne lepe poste sem pisala xDDx in prebirala, no life goes on! a ne?

packe grde - naj se rajsi spravlajo na one brezvezne forume, ko si nimajo nic kaj pametnega za povedat - nas forum je najboljsi na svetu, pa ga naj zato pustijo na miru! x^x xyesx

drzim pesti, da jim to vec ne uspe!

eno za sreco :detelca:

pa pa

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

naj se rajsi spravlajo na one brezvezne forume, ko si nimajo nic kaj pametnega za povedat - nas forum je najboljsi na svetu, pa ga naj zato pustijo na miru! x^x xyesx

ja, sam tam enga brezveznega ni uzitek in izziv, pa tud en brezvezen ni konkurenca.

tega je treba, sploh pa zdaj ko sva z raziskavami dobila v enem mescu 2/3 VEC OBISKA!!!!! x!x xokx

Uspelo?

S temle so se moral matrat ene par mescev.

Niso mogl racunat, da delava back upe (oz. so upal da jih ne).

Ce se mi bo dal skorpijonsko ufurat, bom uporabla svoj razvpiti duh.

ni stvari, kamor se ne bi dokopala (tud jaz, ne sam hekercki). xyesx

Tko da, frajerji, bomo videl, kdo se bo zadnji smejal. x!x

In kdo bo SE DALJE zel uspehe, kdo pa bo osramocen. xyesx x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mislim, da že zdaj doživljajo svojo sramoto, packe grde! LNF se ne da uničit, ker smo sami pozitivčki gor! ja, saj vem: TEMA SE BOJI SVETLOBE... LAHKO JO NAPADA VES ČAS, PREMAGATI PA JE NE MORE! :palec:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Katastrofa :vragec:

Me kliče včeraj ribar - da se ne more gor prijavit, ker kao ga ni gor..mu pravim, naj pač se ponovno logira..

Zdaj pa vidim da nič lepih os nimam več :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ma, meni je to vse skup brezveze. in brezveze se je razburjat zaradi brezveznega folka.

drugače se pa podpišem pod to kaj je petra napisala. svetloba je zame vedno močnejša..

lahko tehnično sesujete forum (sem prepričana, da z veseljem prebirate in se navdušujete nad rezultati svojega dela), ampak to seveda še nič ne pomeni (razen tega seveda, da se bo marsa matrala in ga provala spraviti skup). milijon je poti in milijon je načinov. energija pa itak potuje po čisto drugih transferjih, ni omejena (kot eni, če bo zdaj malo zlobna :xx!: ) v prosturu in času. nasploh v dimenzijah..

vse dobro in sončne http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41115000/jpg/_41115373_mountain_bbc_203.jpg pozdavčke!

http://waltm.net/mermaid.gif

a ves da ne vem, najboljs da probas - glede na to da si avtor, mas moznosti ki jih mas, daj 'popravi' pri prvem postu, torej pri anketi, pa poglej ce se da.

Sam po mojem tud ce se da, pol ne bo to to - ne bo relevantno.

sem pa hotla ze sama pripomnit (tja), da je pomanjkljivo, ker ce nisi bil krscen, ne mors nc druzga obkrozit, pol te pa cez ne spusti. x:o)x x;)x

sem namrec hotla izpolnit anketo, pa glede na to, da sem pri 1. vprasanju oznacila 'ne', ni bilo nobeno naslednje vprasanje zame aktualno, pa nisem mogla nic oznacit, pol pa ni stelo mojega 'glasovanja'. x:)x

Jp, to itak, dyamant! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne, zakaj dyamant? saj dobr izpade (*vsaj pr men, na mozili) x8Dx :palec:

eh Nat, saj jih mas v glavi, morda so se lepsih barv in viber, kot ce suhoparno pisejo sam nekje, saj si si jih ze shranila. :love: x;)x

Picasso

(popravljeno)
a ves da ne vem, najboljs da probas - glede na to da si avtor, mas moznosti ki jih mas, daj 'popravi' pri prvem postu, torej pri anketi, pa poglej ce se da.

Sam po mojem tud ce se da, pol ne bo to to - ne bo relevantno.

sem pa hotla ze sama pripomnit (tja), da je pomanjkljivo, ker ce nisi bil krscen, ne mors nc druzga obkrozit, pol te pa cez ne spusti. x:o)x x;)x

sem namrec hotla izpolnit anketo, pa glede na to, da sem pri 1. vprasanju oznacila 'ne', ni bilo nobeno naslednje vprasanje zame aktualno, pa nisem mogla nic oznacit, pol pa ni stelo mojega 'glasovanja'. x:)x

E, vidiš, zato bi jo rad popravil, ker taka kot je, ni relevantna in slabo zastavljena. x:)x Sem bil prehiter pri sestavljanju.

----

Ne gre. Lahko popravim prvi post, a ni nikjer možnosti za popraviti anketo. xnckrivx

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

saj to je dostkrat. x;)x x:px

ja zoprn... pol pa nimas kaj, razen ponovit anketo v novi temi, jaz pa morda kasnej lohk prikljucim temo (brez ankete) z odgovori k tej nanovo odprti temi...

sam ne vem, ce deluje - nisem se probala. xDDx

Picasso

No saj ni toliko za os..imaš prav Marsa seveda..boljše, da jih imam zmemorirane v spominu..pa dodam lahko kaj zraven :palec:

Edino mi je žal to pa zares tistega mojega posta glede Dojk po dojenju..

Napisan je bil ravno v pravem tonu in pravem tempu -ter zadel žebljico na glavo.. :palec:

Ostalo pa sem itak v glavnem bluzila :palec: :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

aja, hm, to je blo vmes ze popravljeno x:o)x namrec sumniki.

zdaj pa jasno spet ne delajo, ker smo na stopnji 4.4. xDDx

ne vem, kaj storit - a je ne mroes iz forumske opcije 'potegnit' nekak...

hmmm.... xscratchx

Pac, mitja mora to se 1x spedenat. ne vem pa, kdaj bo to, najbrz ne v nekaj dneh. :o|o: :sori:

Picasso

Guest mačona
ja, sori mačona zaenkrat. saj veš, a ne.... xsrcx x;)x

boš pa naknadno lahko prebrala, če te bo kaj zanimalo. x:px

nisem niti vedela, ker še nisem šla gledat tvojega bloga od kolapsa naprej. saj ni nič hudega, se bo že uredilo, če ne, pa tudi ne bom jezna. x;)x xsrcx

Guest ashanti

zanima me zakwa ni weč enih tem v športu. zakwa ni teme japonska 2006, k sm jo js odprla, pa sm not dala TOOK ulik podatkou pa je kr ni weč??????????

tnx za odgowor

upssssssssssssss se opravičujem!!!!!!!!!!!!!! sm vidla faq, zakwa to? zakwa je kr zbrisan kdu je udru??

res je ashanti, mi je zelo zal, sem kar mal pozabila, da je tudi kup tvojih super tem izginllo... :V:

Tole si preber.

O, thanx Mystica, brzinska! x^x :palec:

Picasso

prej v službi sem imela drugačno obliko foruma - prva tema potem pa so bili odgovori - pogovori nanizani tako kot npr na medovernet-u . ne vem, sem kaj klikala brez veze. zdajle je vse fajn, pregledno
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...