pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 joj, marsa, to je pa za zjokat! pa taksne lepe poste sem pisala in prebirala, no life goes on! a ne? packe grde - naj se rajsi spravlajo na one brezvezne forume, ko si nimajo nic kaj pametnega za povedat - nas forum je najboljsi na svetu, pa ga naj zato pustijo na miru! drzim pesti, da jim to vec ne uspe!eno za sreco pa pa pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 danes smo 30.7., zadnje objave pa so iz aprila???!!halooo, kateri škrat se igra na LNF?Jaz sem šele zdaj ugotovila, da so datumi stari! Nisem niti šla za tem... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 naj se rajsi spravlajo na one brezvezne forume, ko si nimajo nic kaj pametnega za povedat - nas forum je najboljsi na svetu, pa ga naj zato pustijo na miru! ja, sam tam enga brezveznega ni uzitek in izziv, pa tud en brezvezen ni konkurenca. tega je treba, sploh pa zdaj ko sva z raziskavami dobila v enem mescu 2/3 VEC OBISKA!!!!! x!x Uspelo?S temle so se moral matrat ene par mescev.Niso mogl racunat, da delava back upe (oz. so upal da jih ne). Ce se mi bo dal skorpijonsko ufurat, bom uporabla svoj razvpiti duh.ni stvari, kamor se ne bi dokopala (tud jaz, ne sam hekercki). Tko da, frajerji, bomo videl, kdo se bo zadnji smejal. x!xIn kdo bo SE DALJE zel uspehe, kdo pa bo osramocen. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ce se mi bo dal skorpijonsko ufurat, bom uporabla svoj razvpiti duh.ni stvari, kamor se ne bi dokopala (tud jaz, ne sam hekercki). Popikaj jih, Marsa! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 mislim, da že zdaj doživljajo svojo sramoto, packe grde! LNF se ne da uničit, ker smo sami pozitivčki gor! ja, saj vem: TEMA SE BOJI SVETLOBE... LAHKO JO NAPADA VES ČAS, PREMAGATI PA JE NE MORE! Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Katastrofa Me kliče včeraj ribar - da se ne more gor prijavit, ker kao ga ni gor..mu pravim, naj pač se ponovno logira..Zdaj pa vidim da nič lepih os nimam več Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ma, meni je to vse skup brezveze. in brezveze se je razburjat zaradi brezveznega folka. drugače se pa podpišem pod to kaj je petra napisala. svetloba je zame vedno močnejša.. lahko tehnično sesujete forum (sem prepričana, da z veseljem prebirate in se navdušujete nad rezultati svojega dela), ampak to seveda še nič ne pomeni (razen tega seveda, da se bo marsa matrala in ga provala spraviti skup). milijon je poti in milijon je načinov. energija pa itak potuje po čisto drugih transferjih, ni omejena (kot eni, če bo zdaj malo zlobna :xx!: ) v prosturu in času. nasploh v dimenzijah.. vse dobro in sončne http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41115000/jpg/_41115373_mountain_bbc_203.jpg pozdavčke! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Nekoliko izven zadnjih dogodkov. A se da spremeniti vprašanja in odgovore v anketi, ko je ta že objavljena v določeni temi? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 a ves da ne vem, najboljs da probas - glede na to da si avtor, mas moznosti ki jih mas, daj 'popravi' pri prvem postu, torej pri anketi, pa poglej ce se da.Sam po mojem tud ce se da, pol ne bo to to - ne bo relevantno. sem pa hotla ze sama pripomnit (tja), da je pomanjkljivo, ker ce nisi bil krscen, ne mors nc druzga obkrozit, pol te pa cez ne spusti. sem namrec hotla izpolnit anketo, pa glede na to, da sem pri 1. vprasanju oznacila 'ne', ni bilo nobeno naslednje vprasanje zame aktualno, pa nisem mogla nic oznacit, pol pa ni stelo mojega 'glasovanja'. Jp, to itak, dyamant! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 shith, jaz bi mogla tej slikici malo oblakov odrezat, sam zdaj nimam cajta.. mogoče jutri... :2src: Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ne, zakaj dyamant? saj dobr izpade (*vsaj pr men, na mozili) eh Nat, saj jih mas v glavi, morda so se lepsih barv in viber, kot ce suhoparno pisejo sam nekje, saj si si jih ze shranila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 (popravljeno) a ves da ne vem, najboljs da probas - glede na to da si avtor, mas moznosti ki jih mas, daj 'popravi' pri prvem postu, torej pri anketi, pa poglej ce se da.Sam po mojem tud ce se da, pol ne bo to to - ne bo relevantno. sem pa hotla ze sama pripomnit (tja), da je pomanjkljivo, ker ce nisi bil krscen, ne mors nc druzga obkrozit, pol te pa cez ne spusti. sem namrec hotla izpolnit anketo, pa glede na to, da sem pri 1. vprasanju oznacila 'ne', ni bilo nobeno naslednje vprasanje zame aktualno, pa nisem mogla nic oznacit, pol pa ni stelo mojega 'glasovanja'. E, vidiš, zato bi jo rad popravil, ker taka kot je, ni relevantna in slabo zastavljena. Sem bil prehiter pri sestavljanju. ---- Ne gre. Lahko popravim prvi post, a ni nikjer možnosti za popraviti anketo. Popravljeno 1. avgust 2006 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 saj to je dostkrat. ja zoprn... pol pa nimas kaj, razen ponovit anketo v novi temi, jaz pa morda kasnej lohk prikljucim temo (brez ankete) z odgovori k tej nanovo odprti temi...sam ne vem, ce deluje - nisem se probala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 No saj ni toliko za os..imaš prav Marsa seveda..boljše, da jih imam zmemorirane v spominu..pa dodam lahko kaj zraven Edino mi je žal to pa zares tistega mojega posta glede Dojk po dojenju..Napisan je bil ravno v pravem tonu in pravem tempu -ter zadel žebljico na glavo.. Ostalo pa sem itak v glavnem bluzila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz pa ne morem dat mačone na spisek *privat kluba* mojega bloga. pravi, da je ne najde pa sem poskusila kot mačona, kot macona, kot Mačona, machona,.... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 aja, hm, to je blo vmes ze popravljeno namrec sumniki.zdaj pa jasno spet ne delajo, ker smo na stopnji 4.4. ne vem, kaj storit - a je ne mroes iz forumske opcije 'potegnit' nekak...hmmm.... Pac, mitja mora to se 1x spedenat. ne vem pa, kdaj bo to, najbrz ne v nekaj dneh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, sori mačona zaenkrat. saj veš, a ne.... boš pa naknadno lahko prebrala, če te bo kaj zanimalo in če bo sploh kaj brat. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, sori mačona zaenkrat. saj veš, a ne.... boš pa naknadno lahko prebrala, če te bo kaj zanimalo. nisem niti vedela, ker še nisem šla gledat tvojega bloga od kolapsa naprej. saj ni nič hudega, se bo že uredilo, če ne, pa tudi ne bom jezna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 zanima me zakwa ni weč enih tem v športu. zakwa ni teme japonska 2006, k sm jo js odprla, pa sm not dala TOOK ulik podatkou pa je kr ni weč??????????tnx za odgowor upssssssssssssss se opravičujem!!!!!!!!!!!!!! sm vidla faq, zakwa to? zakwa je kr zbrisan kdu je udru?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 res je ashanti, mi je zelo zal, sem kar mal pozabila, da je tudi kup tvojih super tem izginllo... Tole si preber. O, thanx Mystica, brzinska! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 nova oblika ? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ne razumem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 prej v službi sem imela drugačno obliko foruma - prva tema potem pa so bili odgovori - pogovori nanizani tako kot npr na medovernet-u . ne vem, sem kaj klikala brez veze. zdajle je vse fajn, pregledno Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 100 x hvala, Mystica. Takole mi je veliko bolj všeč Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 šefica marsa, zakaj jaz ne morem sporočil na forumu ne brisat in ne popravljat? ali pa ne vem.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.