Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 A sam men ne dela 'gumb' ----- NOVE OBJAVE zoprn tole Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 v dnevniku nekaj o tem govorijo - tam mičkeno prečekiri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 THX Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mitja, Marsa, lepo prosim...ce lahko pochekirata tole. Ne morem odpreti nobene teme, ce pa ze, se pa prikaze ful star datum, vse ostalo je pa v vrsticah (rooth), kot drevo in je nemogoce brat. Edino, kar mi se funkcionira v redu, je OS. Upam, da bo tole prslo v temo... .. Se je pa zgodilo samo po sebi. Jaz nisem menjal nobenih nastavitev. Po resnici povedano, od kar sem clan, jih niti chekiral nisem, kake so in kake moznosti imas, kaj sele da bi jih spreminjal.... Hvala za pomoc....z odgovorom se vama ni treba trudit v temi, ker ga itak ne bom videl. Na os, ce ze... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hvala obema, sem ze resil. Za vse ostale, ce se se komu zgodi. Problem je v nastavitvah explorerja, ali ravno tako drugih brskalnikov, ce si instalirate, ali vam instalira kak program (kar se je meni zgodilo) yahoo toolbar. Le ta vam onemogoca prikaz dolocenih elementov... LP Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 O, kul (da si ze spedenal) - zdaj sem sele prisla na net. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 šefica marsa, zakaj jaz ne morem sporočil na forumu ne brisat in ne popravljat? ali pa ne vem.. jaz nisem... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tole se mi pa fajn slis...sefica Marsa! Je skor kt pri Galcih De bigbos Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ti nisi? mislis spedenala? Hmm, brisat morda zarad statusa, ampak to po mojem sam do 250 (ce sploh), sam popravljat bi se pa moral dat...Bom napotila mitjo oz. ga pobarala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tudi jaz potrebujem pomoč. Ko je vse skui zginilo, sem izgubila Blog. Potem sem samo nastavila novega Mavlicni, je v seznamu na kocu, ampak ga na osebnih nastavitvah ne morem odprt in nič delat v njega. Pa bi rada. Lep dan Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Teja, dej pliz pish mitji okol tega... mitja@lunin.net Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ti nisi? mislis spedenala? Hmm, brisat morda zarad statusa, ampak to po mojem sam do 250 (ce sploh), sam popravljat bi se pa moral dat...Bom napotila mitjo oz. ga pobarala. ej, thanks, Marsa, že laufa.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 na moj email naslov je prišlo obvestilo, da je nekdo zahteval povrnitev pozabljenega gesla oz za spremembo gesla. v emailu je naveden IP naslov pošiljatelja, torej je to IP tistega, ki je geslo zahteval? ker tole pa res moram ugotovit, a je bil kdo iz službe, ali je bil pa samo kakšen slučajnež. :xx!: Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hvala, pametno da si javila lea.Pisi mi (ali mitji, bo se boljs, ker bi mu jaz itak posredovala sam), pa mu poslji, kaj je napisal, IP in vse - to kar si dobila.Bomochekiral. x!x Fajn Dyamant! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Hmm, bom chekirala...morda se je kaj zataknil....v tehnicnih zadevah tezko prodje razlaga o kakih mrkih pa tem , tko da nom kaj prevec pametna.Bom opozorila Mitjo na tole, hvala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 e, eno pitanje zate Marsa.. iz mojega maila: Dragi-a uporabnik LUNIN.net ! Lunin.net vas obvesca, da ste bili izrebani v nasi nagradni igri. Vasa nagrada je knjiga z naslovom Zivimo zdravo. Za potrditev prejema nagrade kliknite tukaj, ter sledite navodilom. Vse cestitke! Vas LUNIN. net navodilom se NE da sledit, varnostna zaščita fukne cel sistem ven.. tak da ne znam zdaj točno ali je to joke ali nije. by the way- kaj je to sploh za knjige? (avtor) Žena moja preljuba, a mi lahko razložiš sistem tega foruma, ko boš pač našla čas..Gledam pod rubriko 10 najbolj aktvnih članov danes. Piše: Leeon 94 objav.. Za tem objavim 4 komentarje in cifra pade na 90. A to odševa al kaj ? leeon, VEDNO odšteva... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 virus torej! (tudi dobro...) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 virus torej! (tudi dobro...) si ti pregnala Virus Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Žena moja preljuba, a mi lahko razložiš sistem tega foruma, ko boš pač našla čas..Gledam pod rubriko 10 najbolj aktvnih članov danes. Piše: Leeon 94 objav.. Za tem objavim 4 komentarje in cifra pade na 90. A to odševa al kaj ? tam kaže za zadnih 24ur in ne od 00:00 dalje... in očitno si tut prejšn dan isti čas pisal... in je šla tista minuta,dve mimo in so posti padl... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Kaj pa to ko mi pri os piše -1 ? To pomeni da lahko pričakujem nov os ali kaj ? Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.. ninus 1 ??? ma, to oceno sem ti jaz dala. računalnik jo je zgleda pretvoril v programski jezik! mej se! vse sladko.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Hvala svizec.. Kaj pa to ko mi pri os piše -1 ? to je blo tut pr men že daug časa nazaj... ne spomnem se čist kako sem to rešu, mislim da je celo samo zginlo novega OSja pa zihr nimaš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 si ti pregnala Virus hej, kukuc! ma, za silo! (sorci, nisem te prej vidla, sem fuuuuuuuuul v gužvi) se vidive (lalala) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 hit gemius in royal sta ocitno dva zapacana serverja :xx!: . A se ne da zrihtat preko koga drugega povezave, ker tadva ocitno ne delujeta najbolje, ali pa sta vec kot preobremenjena :xx!: . Vcasih je cakanje na odgovor takoooooo dolgo, da se povezava prekine in moras ponovno loadat stran LF. Sam zadnje dni je pa porazno in mi sploh skor ne daje vec dostopa ..sej vem da zastojn tuki jokam, sam nekje moram Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 hit gemius in royal sta ocitno dva zapacana serverja :xx!: . A se ne da zrihtat preko koga drugega povezave, ker tadva ocitno ne delujeta najbolje, ali pa sta vec kot preobremenjena :xx!: . Vcasih je cakanje na odgovor takoooooo dolgo, da se povezava prekine in moras ponovno loadat stran LF. Sam zadnje dni je pa porazno in mi sploh skor ne daje vec dostopa ..sej vem da zastojn tuki jokam, sam nekje moram joooj kam smo padl lubčki... da mormo za nasvete sprašvat genije, k znajo operirat samo 0 in 1... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pojma nimam Natrix, o cem govoris. saj nimamo prek nobenega od omenjenih tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.