ZVEZANI 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 RABIM NEKOGA K BI SE POVEYU Y MOJIM PC EM IN GA PO[TIMAU K JE AUT,,,JST PA NE YNAM,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Pojma nimam Natrix, o cem govoris. saj nimamo prek nobenega od omenjenih tega. Internet sestoji iz web serverjev (mreznih serverjev). LF je ze eden takih, le da po mojem sluzi samo za LF in ne za druge namene. So pa WEB serverji, ki sluzijo samo za namen pretoka velikih kolicin informacij. Ti serverji niso videti kot navadni PCji , ampak bolj kot monstrumi sestavljeni iz vecih komponent. Tudi ni nujno da so PC. Ce gre za kvalitetno storitev in lastnika, je lahko to neke vrste graficna postaja oz. veckomponentni server, ki ima lahko tudi do 5 procesorjev in MB povezanih v eno matrico.Skratka...Ce jaz tukaj kliknem na LF se ne morem povezat direktno z LFjem, ampak je posredi (lahko) vec serverjev, nikoli pa povezava ni direktna, ker pac ne more biti. Ce bi bil LF server eden od velikih WEB serverjev, bi bilo to morda mogoce za slovenijo, da bi se direktno povezali. Jaz pa ki sem dalec, pa to ni tako enostavno. Ce ti kdaj ful cajta rab, da ti naloada stran, poglej, kaj ti pise spodaj levo v oknu explorerja... tam ti pise waiting for answer www.hit.gemius...... server in izmenicno royal in se kak se najde kdaj. Oba sta "SI", kar pomeni, da sta slovenska. Upam, da nisem ful zakompliciral! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 jao,saj mi je kar nerodno postaviti tole vprašanje pa vendar Kje so nastavitve za brisanje fotk,nalepljenih, v določenih temah? Najlepša hvala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ja včasih jo lahko izbrišeš s "popravi" funkcijo ... drugače pa OSEBNA STRAN (desno zgoraj) potem pa UREDI SVOJE PRIPONKE/SLIKE levo spodaj. dalje boš pa znala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 lepa hvala. Če ne bom znala pa spet povprašam Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 men se je pa grafika kar neki spremenila.... mam lunin dizajn ampak tisto kar bi mogl bit rumen je zdej belo.... a se komu sanja kaj bi to zdej blo? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 O, hvala Girly. Oprosti Cveka, nisem vidla, se dobr da je girly. Liu, pojma nimam, kaj bi blo...a drugac je isti dizajn? forma pa to? je sam barva druga? odstekano...dvomim da bi mitja kaj spreminjal in ce bi, se ne bi sam teb to zgodil... hm...morda kdo dobi kako idejo, kdo od maherjev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 skor vse je isto samo da je gumb za komentar ipd. pomaknjen bolj na sredino..., da ne morm uporabljat smajlijev. pa da je pac navadn html page.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ... bom napotila mitjo v to temo (al mu pa ti pish, lohk na forum@lunin.net al pa na mitja@lunin.net) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Na Osebni strani poglej pod Forumske nastavitve Tam lahko onemogočiš smajle in ikone, mogoče si kaj spreminjala (ali pa kdo, ki ti je šaril po compu ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 jest preklicujem da je kar kol narobe z luninim netom! blo je narobe z mojo mozilo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Marsa in Mitja, nekaj je narobe s tistimi ki se prvič prijavijo na forum... že 2 frenda sta mi rekla, da sta se prijavila, ampak ne moreta niti komentirat, niti pošiljat OSev... lahko sta samo prijavljena, napisana med člani in prebirata.... drugač pa tih k mukija najverjetneje gre (kot vedno v teh primerih) za to, da nista postopala, kot je treba (in kot se seznanis, ko se logiras).Point je v tem, da mors dat VELJAVEN e-mail naslov, kamor ti posljemo geslo. in pol vtipkas, si not.Tko si pa na cakanju, ce ti je tok tezko vpisat e-mail, ker ti nimamo kam gesla poslat. jest preklicujem da je kar kol narobe z luninim netom! blo je narobe z mojo mozilo ja vem, sem vedla, hocem rect, sam sem bla modro tih. ker rect enmu, pr teb je krivo ne pr men, je... saj ves kako.Rajs pustim, da folk sam do tega pride. sam eni ne: pa se drkam tlele do nezavesti in mu ne morem dopovedat, ker se nazaj krega, jasn, ker misli, da ga hocem sam odpravt in jasno da ni pr njem napake, pac pa da je pr nas. logika ena odstekana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 najverjetneje gre (kot vedno v teh primerih) za to, da nista postopala, kot je treba (in kot se seznanis, ko se logiras).Point je v tem, da mors dat VELJAVEN e-mail naslov, kamor ti posljemo geslo. in pol vtipkas, si not.Tko si pa na cakanju, ce ti je tok tezko vpisat e-mail, ker ti nimamo kam gesla poslat. ja vem, sem vedla, hocem rect, sam sem bla modro tih. ker rect enmu, pr teb je krivo ne pr men, je... saj ves kako.Rajs pustim, da folk sam do tega pride. sam eni ne: pa se drkam tlele do nezavesti in mu ne morem dopovedat, ker se nazaj krega, jasn, ker misli, da ga hocem sam odpravt in jasno da ni pr njem napake, pac pa da je pr nas. logika ena odstekana. ma ne nisem hotla rect, da je kar kol tko narobe.... samo ni mi blo jasn kako je lahko samo lunin.net drgacen... k vse ostalo mi je pa delal tko k mora.... sorry ce sem te kej uzalla al pa kej, ker nisem mislna tega! lp Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ne ne, vem da ne, ah kje!sam pravim, kako je vcas..da se bodem sem pa tja z nekom, ker jasno 'ne kupi', da je pri njem napaka in misli da ga hocem sam odpravt.to sem mislila, ko sem rekla, da sem vedla (k itak nima kej bit, k pr men je rumena a ves, pol bi blo povsod, ce bi blo kaj s forumom).Mi je blo jasno, da ne tecnaris, skratka, niti najmanj me jasno nisi uzalila.pa tud, ce bi me tole uzalil, lohk prec popokam shila in kopita pa vse skenslam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 hmmm ampak jest se zmer ne vem zakaj mam jest pofaulan forum?!?! preverla vse nastavitve, 2x mozilo dol brisala pa se 1x instalirala...... zbirsala vse cookije..... zadeva pa se vedno ostaja enaka! v explorerju mi dela tko kot je treba.... a ma mogoce kaksen STROKOVNJAK kaksno idejo? aja smeskov ne morm nucat, niti texta urejat ala B I U ipd.... al pa slike gor dat, niti hyperlinka.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 kaksen STROKOVNJAKja sej. kwa se sploh ich oglasam. a Svizec se kej okol pride'? No mogoc tud kej natrix uleti pa morda on kaj ve oz. dobi kaksno idejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 no sem bla sama zadosten strokovnjak ce se slucajno se kdaj komu to nardi more se v mozili vse cookije zbrisat, potem pa dela.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ce ne mores videti, uporabljati, smeskov, gibljivih slik,...je ponavadi dobro najprej preveriti, ali imas active x control instaliran, ali ne. Vcasih, ga kaki programi ali nastavitve onemogocajo, ali celo izbrisejo. Je se vec detajlov, sam nima smisla, ker pol smo ze v DLLjih . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Poglej v forumske nastavitve na osebni strani, če imaš odkljukano DA pri Ali želiš, da se ti v objavah prikazujejo slike, npr. smeškoti in pripete slike? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 To je pa hudo! Tud v službi sem znana kot računalniški genij, k vse take budalaštine opazim. Mamo cele zabave, da bo računalničar zgubil službo, ker vse kar ne zna, na koncu jaz rešim. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 To je pa hudo! Tud v službi sem znana kot računalniški genij, k vse take budalaštine opazim. Mamo cele zabave, da bo računalničar zgubil službo, ker vse kar ne zna, na koncu jaz rešim. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 kako bi lahko v komentar dodal en pdf tekst, ki je prevelik za priponko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 kako bi lahko v komentar dodal en pdf tekst, ki je prevelik za priponko? Odvisno, klk je velik... Kaj pa rich text format RTF? In zakaj preprosto ne naredis link? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Odvisno, klk je velik... Kaj pa rich text format RTF? In zakaj preprosto ne naredis link?mislim da tam okol 2,5 mb. am..mam v pdfju (acrobat reader). zakaj ne nardim linka..dobu sem na mail pa sem dej shranu na racunalnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Lahko probaš skopirat v word. Velik pdf-jev ma to možnost. Potem bo pa file dovolj majhen za priponko. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.