Liu 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 al pa probej zadevo dat na shrani.si pa link pa je to to..... ce gre Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 al pa probej zadevo dat na shrani.si pa link pa je to to..... ce gre Liu, the best info. Bo še prav prišla... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 mislim da tam okol 2,5 mb. am..mam v pdfju (acrobat reader). zakaj ne nardim linka..dobu sem na mail pa sem dej shranu na racunalnik. Ce mas samo tekst, pol lahko naredis, kot je kukica rekla, sam po mojem nimas samo teksta ? Vsekakor, je najlazje naredit link. File uploadas na kak FTP server (na VOLJI, si ga lahko sam priskrbis, sam vclant se mors), pol pa samo na LF ju v postu link dodas, pa je. Najmanj zajebavanja.... Ne vem, pa, kako LF kaj pdf je bere . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 sej zato bi blo pa pomojem najbolszadevo v word vrst, s slikami vred al kar koli ze mas. Potem pa shran na shrani.si, potem pa linkej na LNF-ju in bo se najbolsa varjanta - pomojem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 sej zato bi blo pa pomojem najbolszadevo v word vrst, s slikami vred al kar koli ze mas. Potem pa shran na shrani.si, potem pa linkej na LNF-ju in bo se najbolsa varjanta - pomojem Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Zakaj me piše, da mam -1 os? Prej me je flikn dol z neta, k mi neki ni delal, pridem nazaj gor, mam en os, ga kliknem, pol mi pa kr piše, da mam -1 os...wtf? Pa sm se tud odjavla in nazaj prjavla, pa je še zmer isto... Nč jasn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 dej se kukije mal zbris Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Že zrihtano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Za razmik pojma nimam, za odgovor večim je pa tko, da namest citiraj pritisneš samo CITAT in se ti rdeče obarva...in potem pač greš do vsakega, ki ga želiš citirat, ko izbereš vse citate, pritisneš komentiraj, potem boš pa na vsak citat odgovoril. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ahaaaaaaaaaa....glej, če pišeš neprekinjeno, da samo skoči v drugo vrsto, je samo en presledek. No, bom še mal napisala, da se bo vidlo....evo....Če greš pa v novo, je pa presledek mogoče večji? Klinc, ni večji. Vdam se. To zato, k si frišn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Se prav počas, si bova čist bliz no zdele bom recmo tipkou tolk da ne bom nč entrou pol pa da vidm, kaj bo. Ampak tole nakladanje se pa kr vleče Bravo, ma si ti en tehničen tip, sicer pa Dvojčki obvladamo vse Mhm...kok sm jst znalac. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Če si , enostavno si, Videm da maš čist novo fotko VAU , čeprav moram rečt, da je bla prejšna kr lepo skrivnostna Uf, ja....prej sm bla skrita, zdej pa ne več tok...mogoče bo spet nazaj ta stara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ima še kdo tako težavo? Pri temi, ki jo berem, izberem gumb za Možnosti, dalje Natisni temoIn glej, če ima tema nekoliko več strani, kih naloži v okno samo nekaj.Ali kdo ve, kako se mi v okno za izpis naloži celotna tema, ne glede na dolžino?Kak buffer od explorerja, kaka nezmožnost forumskega orodja alikaj? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 joj s tem so ze bile tezave, ja, samo se ne spomnim, kako smo resil (ce smo)...morda gre res za napako na forumu.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Zakaj mi shrani geslo čeprav ne kliknem tam na puščico za to in vedno, ko jo odkliknem, nč ne pomaga? Kako dosežem, da geslo zahteva vedno znova? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Zakaj mi shrani geslo čeprav ne kliknem tam na puščico za to in vedno, ko jo odkliknem, nč ne pomaga? Kako dosežem, da geslo zahteva vedno znova? brisi cookije Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 po mojem se je micku pobrkal, k si je nanovo instaliral net (kar sem prebrala ravnokar v dnevniku). Hvala Liu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Kak se brišejo kukiji in kaj s tem zgubim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 spodaj imas nekje moznost: 'brisi kukije'.Zgubis te 'ta stare nastavitve', k jih avtomaticno bere, k se ti gor pojavis.Ko se bos nanovo logiral, po izbrisanih kukijih, bo pol spet isto, se ti bo belezilo to, torej nc ne zgubis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Aha, thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 si nasel? to je pravzaprav dobr kar tko kdaj pa kdaj narest, da se mal refreshajo zadeve...pol se ti itak to spet 'nalaga' sprot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 verjetn si pac oznacla privat, da nihce nima dostopa, tko mors najbrz posebej vsacga vnest, to omogocit, valjda mora bit moznost, da vpisujes goste... Pejt pogledat na Blogih cist na vrh, ko je Pujsa vcas odgovarjala (vem, zdaj najbrz ze dolg ni, sam spraseval se je pa tedaj podobno, tko da mozno da je ze razlozeno tam)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Lunine mene 2007 imajo vse datume z letnico 2006 ??!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Živ! Mene pa zanima zakaj se mi pri posameznih temah, ko hočem odgovort stran podaljša za tri v širino in kako to odpravm. Krivi so nekateri, ki lepijo "plakate" namesto fotk :xx!: pa rabiš plazma TV da maš vse na eni strani Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Vseeno je nekaj tudi v velikosti pa karkoli že ženske rečejo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.