Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

svizec, mi lahko odgovoriš na OS?
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

JA SVIZEC HVALA.Sej pravim, genij si. Hiihihi :palec: x;)x xDDx
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Guest mačona
ene dvakrat se mi je zgodilo, da sem bila prijavljena na forum, pa mojega nicka ni bilo videti na osrednji strani med aktivnimi uporabniki. ko sem kliknila na svoj profil, je pa pisalo "trenutno ni na forumu". kako to, saj nisem bila prijavljena kot skriti član, moralo bi se videti moj mick med aktivnimi uporabniki? :eek: x?x

no sam tko za INFO, da se ne bo marsa sekirala, problem smo rešl ;) je blo to kot že velikrat:

Prikaz teme nastavljen na Linear+ ;) zdaj je dala standart in ji dela kot je treba :P

joj srce si Svizec! x8Dx :kiss:

Ful v pomoc, prav res (mitja je mel guzvo, sploh ga ni blo v SLO, jaz pa sem, saj ves, shpeh za taksnole :8):)

Hvala!! xrosex

ene dvakrat se mi je zgodilo, da sem bila prijavljena na forum, pa mojega nicka ni bilo videti na osrednji strani med aktivnimi uporabniki. ko sem kliknila na svoj profil, je pa pisalo "trenutno ni na forumu". kako to, saj nisem bila prijavljena kot skriti član, moralo bi se videti moj mick med aktivnimi uporabniki? :eek: x?x

tvoj mick? :D ;)

si ziher, da nisi pomotoma kliknila na to moznost?

ali pa si prej bla tko prijavljena, pa pol spremenila, je blo pa se v cache-u.. al kaj tacga?

da bi morala se osvezit sve skupaj?

a zdaj je ok?

Mislim da so zadnjic nekaj pedenal na serverju za vecjo varnost al so nekaj nadgrajeval, pa so mroda v tem cajtu ble tezave....

ker tega ni blo tolk, nismo nic spesl obvescali, ker je v bistvu vse normalno (ali dokaj normalno) delovalo.

Bi moralo zdaj vse ok delat. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a to si pogledala takoj ko si prišla na stran? ker lahko tut da te ni takoj zaznalo, pač če je kaj obremenjeno včas pol določene stvari trajajo da te zaznajo... ker vem, pri velikih brezplačnih hostih ko je vse bol zanič, velikokrat kar nekaj časa traja da zazna da je kdo sploh na strani... verjetno sploh ni problem pri tebi ;)

Guest mačona
tvoj mick? :D ;)

si ziher, da nisi pomotoma kliknila na to moznost?

ali pa si prej bla tko prijavljena, pa pol spremenila, je blo pa se v cache-u.. al kaj tacga?

da bi morala se osvezit sve skupaj?

a zdaj je ok?

Mislim da so zadnjic nekaj pedenal na serverju za vecjo varnost al so nekaj nadgrajeval, pa so mroda v tem cajtu ble tezave....

ker tega ni blo tolk, nismo nic spesl obvescali, ker je v bistvu vse normalno (ali dokaj normalno) delovalo.

Bi moralo zdaj vse ok delat. :palec:

jp, moj Mick. x:Dx x:Ix

100 % sem, da nisem bila prijavljena kot skriti član. pravzaprav se je en čas prijave videlo moj nick tam spodaj, pol pa ne, je kar zginil, čeprav sem bila še vedno gor.

zgodilo se mi je že tudi, da se bila lepo prijavljena gor, hotela nekaj komentirati, pa mi napiše, da ta meni ni na voljo oz. se moram najprej prijaviti. :eek:

Sicer je bilo prav gotovo že 100x razloženo...ampak jaz ne najdem! :(

Zanima pa me, zakaj ne morem niti 1 slikice, priponke fliknt na forum.

Ok, sem začetnica in mi piše, da imam 100k prostora, potem pa hočem iz ene mape s svojega računalnika pripeti fotkico od cca 30 kB in mi napiše, da ...eh kaj že... :lol:

aja da zavzema pač preveč prostora in naj npr. fotkico zmanjšam.

????

... Say what you mean

And mean what you say ...

ja boš mogla počakat na več prostora, dobila ga boš, ko boš imala več postov... če je res 30 na tvijem compu pa maš 100 placa pol ne vem... mogoče so nekje biti in nekje bajta... kaj pa vem :) al pa se ti tja šteje tudi avatar? ne vem ;)

ta čas, dokler ne boš imela dovolj prostora uporabljaj www.shrani.si ;)

ja boš mogla počakat na več prostora, dobila ga boš, ko boš imala več postov... če je res 30 na tvijem compu pa maš 100 placa pol ne vem... mogoče so nekje biti in nekje bajta... kaj pa vem :) al pa se ti tja šteje tudi avatar? ne vem ;)

ta čas, dokler ne boš imela dovolj prostora uporabljaj www.shrani.si ;)

Tnx! :)

Upam, da bo potem šlo, ker avatarja pa ne dam!

Torej morem it zej čvekat in nabijat poste! x:Dx x:Dx

Ah ne, zej se bom prisilila izklopit računalnik in se it malo učit! xyesx

Lp

Eh, še nekaj sem se spomnila!

Verjetno ne bo samo to, da imam premalo postov! Nelika, ki je "že skoraj odvisnik" piše, da ima iste probleme! In da lahko posamezniki, ki imajo manj objav kot ona objavljene fotke, ona pa ne. Torej bo verjetno nekaj drugega narobe xscratchx

... Say what you mean

Ojla, mislim da avatar ne steje. x:)x

hvala Svizec, ciao aeval! :palec:

Nelika ima cez 600 objav, ti pa niti 50. x:)x

pol bi prisel en zacetnik pa bi postnil blazotne fotke - svoje reklame, recimo.

tko da je to nekaksen varnostni ukrep, nekaksen 'filter'.

Lohk da mas pa tud v kakem drugem formatu - a te nc ne opozori?

Hvala vsem, k uletite odgovort, ce jaz ne vem, ne opazim in tako dalje.

Tud tam, ko napotite zacetnike kam, podate linke in tako dalje.

Kako pomoc taksno al drugacno nudite. :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Na moji strani mi pokaže tole:

Uredi svoje priponke/slike

Do sedaj porabljeno 0bytov od 100k

**

0% 50% 100%

Število tvojih priponk: 0 (porabljeno 0%)

Priponka Velikost Tema

Ni nobenih priponk, ki bi jih lahko prikazali

To torej ne bo to.

Ko se trudim spravit gor priponko, mi pa vedno napiše:

PRIŠLO JE DO NASLEDNJE NAPAKE

Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova.

In BTW v katerem formatu bi pa morala imeti slike?? :blink:

Eh, saj če to s fotkicami ne bo šlo, pač ne bo. Vam bom pa linke lepla gor :) Čeprav to na trenutke res ni isto...

Če se vama utrne še kakšna ideja, kje sem ga kikslna....se zelo priporočam! :)

Pa lp za sedaj

Nelika ima cez 600 objav, ti pa niti 50. x:)x

Nizka!!! :lol:

Saj sem čveka, ampak tok hitro pa spet ne morem tipkat! :P

... Say what you mean

Na moji strani mi pokaže tole:

Eh, saj če to s fotkicami ne bo šlo, pač ne bo. Vam bom pa linke lepla gor :) Čeprav to na trenutke res ni isto...

am ubistvu če jo daš na shrani.si je isto, narediti predogled (pomanjšano slikco) kot priponka, če je slika vlka, če slika ni vlka, pol pa itak lahko sliko prilepiš... tko da je isto, samo da slika ni na luninem strežniku ;)

Ouki douki :D

Tnx for the tip, bom probala pa tko! ;)

Jah, trenutno imas na voljo 150 KB za uploadanje fajlov (skupaj na forumih in OSih). Max velikost posameznega fajla je 50 KB.

Je pa mozno, da poskusas dodati fajl v forumih, kjer uploadanje ni dovoljeno - v tem primeru jasno ne mores uplodat fotk.

Drugega razloga ne vidim...

DRAGI SVIZEC

hvala za ves posel, ki ga opravljas namesto mene. in to tko dobr!!!!

THNX,

mitja

Mitja

• 3 weeks later...

Fak! :angry:

ocitno bi moral mitja spet rocno vnest (zadnjic sva nekaj popravljala -vkljucno z Lunami- pol pa ko je blo tisto ko nekaj ni delal, je pa spet zdaj tko), ga pa ni v slo.

Bo takoj ko pride (jaz si ne upam sharit po osrednji strani x:o)x x;)x)

hvala! :palec:

Picasso

Fak! :angry:

ocitno bi moral mitja spet rocno vnest (zadnjic sva nekaj popravljala -vkljucno z Lunami- pol pa ko je blo tisto ko nekaj ni delal, je pa spet zdaj tko), ga pa ni v slo.

Bo takoj ko pride (jaz si ne upam sharit po osrednji strani x:o)x x;)x)

hvala! :palec:

heh,,,

da nis sharla lani,,,,

pol so bli pa hekerji krivi,,, x:Dx

:eek:

kaj samo meni napiše to ko kliknem nove objave ali vsim?

isto pri danes aktivne teme

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL query error: INSERT INTO ibf_search_results (id,search_date,post_max,sort_key,sort_order,member_id,ip_address,query_cache) VALUES('897dbc726895a241186f22194e1d33b6',1174230034,26,'last_post','desc',6188,'84.255.204.175','SELECT t.*, t.title as topic_title FROM ibf_topics t WHERE t.approved=1 AND t.state != \'link\' AND t.forum_id IN(50,51,52,64,45,54,55,62,68,63,4,5,6,3,12,13,15,23,25,26,32,40,42,46,41,47,7,8

,9,10,11,21,27,65,22,29,67,33,19,28,38,36,39,56,16,17,20,37,34,57,58,59,60,61) AND t.last_post > 1174212529 ORDER BY t.last_post DESC') SQL error: Can't open file: 'ibf_search_results.MYI' (errno: 145) SQL error code: Date: Sunday 18th 2007f March 2007 04:00:34 PM

ne, ne samo tebi. x:o)x :o|o:

To bomo cimprej zrihtal, vmes pa se lohk posluzis variante: moj pomocnik, ki ima prav tko opcijo 'Nove objave', vendar pac drugace postavljeno.... :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...